Sayfa 234 / 439 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
6,991 ile 7,020 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Haydi Saviola şaşırt beni..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Fıratcan 12 kişi oldu
    Sağolasın yahu... Gece gece FM de oynadım... İyice karıştı... Şimdi düzelttim BoBo tek forvet...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Rico çok yaşlı ama tepki çeker, daha hazır Delgado'dan.
    Delgado çok zayıf ama çok etkili.Dokununca düşüyor ama oyun içinde itici güç, oyun zekasında eksiklikler var.Gelecek vadediyor, ileride gelecek paradan olmak da var (bkz. Ribery).

Hangisini göndersen sorun, iki ucu pisli değnek.
    Biri giderse forvet değil önlibero alınmalı.Bobo gidecekse santrafor almalılar..
    Önlibero transferi yapıldı zaten. Şimdi 1 yabancı hakkımız var eğer kontenjan artmaz ise ve bu hakkı sanıyorum ki savunmanın ortasına bir takviye için kullanacaklar. Önemli olan da bu kararı verebilmek zaten. 1 yabancı hakkımız var ama hem defansa hem de forvete iyi bir takviye şart. Türk oyuncular arasında elimizdeki mevcut oyunculardan çok çok daha iyileri de olmadığından mecburen yabancı alınacak. İşte soru şu:

Toraman, Zan, Baki hatta Koray'a güvenerek gidip yabancı 1 forvet mi almalı? yoksa

Bobo, Nobre, G.Güleç, İ.Akın ve hatta Burak Yılmaz'a güvenip 1 stoper mi almalı?

Ertuğrul hoca sanıyorum bu yabancı transferini savunmaya yapacak.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bana göre delgado suanda iyi para ederken satılması gerekir Gecen sene delgado 1 mac var 2 mac yoktu bence gelenpara ile baska mevkilere adam alınabilir özellikle beklere

Hersey FEderasyona TOmasa ve Carrusca ya kalmıs artık...BEkleyıp Gorucez...Sabredın..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Toması göndermek zor ama caruscayı göndermek kolay o yüzden cok ta dert etmeyin

Alex in yokluğu çok belli edecek kendini... Yokluğu büyük kayıp...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex 3 yıldır kral, asistleriyle, golleriyle ama bize yetmiyor artık. Koşmayan adam istemiyoruz, hırslı olsun, gol atamasın, asist yapamasın, razıyım.

Alex gitsin artık, bıktım ondan, gerçekten bu kadar tasasız bir oyuncu görmedim ben.
    Egemen senin sene başında ve geçen seneki mesajlarını çıkartırsam kendinle ne kadar çeliştiğini görürsün.. Alex'in yaptığı katkılar somut bir şekilde ortada.. Koşanların yaptığı katkıda ortada.. Hırs ve koşmama arasında ben bağlantı kuramadım.. Alex eğer koşarsa 45. dk yı çıkaramaz.. Ve ben 90 dk bu adamın sahada kalmasını isterim. Çümkü her dakika skor tabelasıyla oynama potansiyeli var..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Alex bir kalitedir.Bence kolayca harcanmamalı..

Eger Bu transferler gerceklesırse muhtemel 11 ımız soyle olacak ...Ki inşallah gerçekleşecek...
    ------------------Orkun
    Trabelsi - Song - Bouzid - Orhan
    ------------------Linderoth
    Hasan Sas ------------- Romehdall
    -------------------Lincoln
    --------------Saviola - Ümit Karan

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Önlibero transferi yapıldı zaten. Şimdi 1 yabancı hakkımız var eğer kontenjan artmaz ise ve bu hakkı sanıyorum ki savunmanın ortasına bir takviye için kullanacaklar. Önemli olan da bu kararı verebilmek zaten. 1 yabancı hakkımız var ama hem defansa hem de forvete iyi bir takviye şart. Türk oyuncular arasında elimizdeki mevcut oyunculardan çok çok daha iyileri de olmadığından mecburen yabancı alınacak. İşte soru şu:

Toraman, Zan, Baki hatta Koray'a güvenerek gidip yabancı 1 forvet mi almalı? yoksa

Bobo, Nobre, G.Güleç, İ.Akın ve hatta Burak Yılmaz'a güvenip 1 stoper mi almalı?

Ertuğrul hoca sanıyorum bu yabancı transferini savunmaya yapacak.
    Yabancılar yedek için gelmezler, dersen ki ben 20 yaşında isimsiz birini getiriyorum, o zaman ayrı.
    Herhangi biri zaten vasat biri olur, bu riske girilir mi hiç?

Birini düşüneceksen bu önliber olmalı, Bjk kötü bir tercih yaptı vasta üstü birini aldı önliberoya.İş yapar ama Deniz'den yada Tayfur'dan fazla olmaz.
    Biri çift taraflı oynayan ama biraz ofansif kalabilecek önliberolar gerekiyordu, şimdi tamamen defansif ve teknik bir önlibero şart.Çünkü Cisse çok zorlanacak ve açıklarını kapatacak deneyimli biri isim şart.

3 forvet mi oyanaycak Bjk.
    Bobo ile Nobre'yi ne yapacaksınız.
    Hala çift forvet istiyorsunuz, 4-4-2 demek tamamen doldurarak uzun yada ya derinlemesine uzun oynayarak ileri taşımak demek.Orta sahada topla oynamayacak Bjk.Böyle oynayamaz Bjk, burası Kayseri değil.
    Sezon sonu kötü futbol diye çok eleştirilir Ertuğrul..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Saviola kümeye , saviola kümeye..

http://tr.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola buyrun ilk paragrafın son cümlesine bakın..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla benim Dikkatimi birsyecekti bu kalli hasan sas ile cok yakından iligileniyor sanırım sabri yerıne o oynayacak sizde yarın sabah izleyin

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    Eger Bu transferler gerceklesırse muhtemel 11 ımız soyle olacak ...Ki inşallah gerçekleşecek...
    ------------------Orkun
    futboldan anladıından emin misin? rommedahl sağ kanat oynuyor arda ve sabri nerde gece gece güldüm yani

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Egemen ben seni giderek Kazım Kanat'a benzetmeye başladım
    Gece gece güldürdün beni Tarık

Bitane GS li editlemısstır bende gostermsıtım zaten wikinin orasını sevıom zaten....Aımarcım romedahl sağ sol oynuor kanıtlayayım hemen http://www.transfermarkt.de/de/spiel...inenblick.html
    bılmeden konusmamak lazım kargasa yaratmayada calısma pls..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    ------------------Orkun
    Arda sol açıĞa,Romehdall sağ açığa,Hasan yedeğe,Trabelsi alınmaz orda Uğur Uçar oynar,sol bekde Volkan Yaman var zaten Orhan Ak istenmiyor kadroda.Kalede ise Aykut ve Orkun arasında rekaber oluşcak.Eğer Roehdal alınmassa sağ açıkta Hasan veya Sabri çok rahat oynayabilir ayrıca Sabri sağ bekte bile düşünülebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Arda sol açıĞa,Romehdall sağ açığa,Hasan yedeğe,Trabelsi alınmaz orda Uğur Uçar oynar,sol bekde Volkan Yaman var zaten Orhan Ak istenmiyor kadroda.Kalede ise Aykut ve Orkun arasında rekaber oluşcak.
    Lafı ağzımdan aldın kardeş benim kurucağım kadroda aynen böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Rommedahl eski Rommedahl değil.Gelirse sonu De Boer gibi olur.Takıma birşey katamaz Rommedahl

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Lafı ağzımdan aldın kardeş benim kurucağım kadroda aynen böyle.
    Görünen köy klavuz istemez zaten.Çoğu Galatasaray taraftarının aklında buna yakın bir 11 vardır

orhanı ben kendı gorusume gore koydum doru volkanı tamamen unutmusum volkanı sola koyarım dıerlerını ellemem...Rommedahl ıkı tarafta da oynayabılıor arkadaslarrr..R.Carlos De Boer gıbı olur Rommedahl cok ıyı ve yonlu bır oyuncu ıkı kanntada ıs yapıyor 100 metreyı 10,2 sn de alıyor...DE boer le ne alaka onu cozemedım....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nobre Ş.ligi oynayabilcek kapasitede bir forvet değil kanımca.Fenerbahçe Kezmanın yanına kaliteli bir forvet arıyor Beşiktaş neden almasın öyle bir adam.Bir tane daha ön liberoya ihtiyacımız yok.Bence Beşiktaş tek ön libero ile oynar zaten çift ön libero oynasak bile Koray,Fahri ve Serdar var.Bir ön libero daha alınması boşuna yanacı kontejanı işgalidir bence

Biz İ.Akın ıda değerlendirmeliyiz...Ertuğrul Sağlam değerlendiricektir ztn...M.Yozgatlı-Tello takımda kanat oynicaz bu belli... Delgado-Ricardinho dan biri gönderilse fena olmaz... Ama Ricardinho kalsın şahsi fikrim çok kaliteli... Delgado satılsıN...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Nobre Ş.ligi oynayabilcek kapasitede bir forvet değil kanımca.Fenerbahçe Kezmanın yanına kaliteli bir forvet arıyor Beşiktaş neden almasın öyle bir adam.Bir tane daha ön liberoya ihtiyacımız yok.Bence Beşiktaş tek ön libero ile oynar zaten çift ön libero oynasak bile Koray,Fahri ve Serdar var.Bir ön libero daha alınması boşuna yanacı kontejanı işgalidir bence
    3ünü toplasan bir tane iyi önlibero etmez..

Tek önlibero diye bir şey kalmadı, anlatamıyorum ben kimseye.
    Dünyada kimse deli gibi saldırmıyor, Allah ne verdiyse.Böye bir futbol anlayışı kalmadı.Sahayı 1000 parçaya bölüyorlar, sahada rakibin katedeceği her parça tek tek hesaplanıyor, ona göre oynanıyor.Hiç bir zaman orta saha boş bırakılmıyor.

Hangi takım tek önlibero oynuyor Avrupa'da gösterin bana, Chelsea 3 önlibero oynadı bir önceki sene Lampard'ı da sayarsan..

İlla Avrupa'da deneyim kazandıktan sonra mı çift önliberoya geçmeyi düşünmek lazım .............

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yapma etme abi.Fahriyi ben de beğenmem ama Serdar ve Koray gibi Türk ön libero var mı?Şimdi bana Deniz falan deme.Bir tek Aurelio var o da sonradan Türk yapıldı zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence Serdar gayet iyi bir ön libero.Ama tecrübesiz olursa bir yere kadar..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yapma etme abi.Fahriyi ben de beğenmem ama Serdar ve Koray gibi Türk ön libero var mı?Şimdi bana Deniz falan deme.Bir tek Aurelio var o da sonradan Türk yapıldı zaten.
    Yerli olmadığı için Fenerbahçe de Galatasaray da yerli almıyor zaten.
    Yetenekli olmayan oyunculardan yıldız yerli yaratmaya kalkıyorsanız başarısızlık kaçınılmaz olur maalesef.Beşiktaş'ın birşeyleri farketme zamanı geldi artık..

Deniz futbolu bıraksın zaten, futbol kasabı..
    Baki'den iyidir o ayrı : ))

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş da aldı zaten 1 tane yabancı ön libero aynı Galatasaraydaki Linderoth gibi.Bence tek ön libero yeterli.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Tek önlibero diye bir şey kalmadı, anlatamıyorum ben kimseye.
    Dünyada kimse deli gibi saldırmıyor, Allah ne verdiyse.Böye bir futbol anlayışı kalmadı.Sahayı 1000 parçaya bölüyorlar, sahada rakibin katedeceği her parça tek tek hesaplanıyor, ona göre oynanıyor.Hiç bir zaman orta saha boş bırakılmıyor.

Hangi takım tek önlibero oynuyor Avrupa'da gösterin bana, Chelsea 3 önlibero oynadı bir önceki sene Lampard'ı da sayarsan..

İlla Avrupa'da deneyim kazandıktan sonra mı çift önliberoya geçmeyi düşünmek lazım .............
    dediklerine katilmiyorum bence iki on libero sart deil tek gereken bekler ve kanatlarin uyumu onlar supheli gorunuyor henuz...

Mesaj Yetkileri