Zigiç alınırsa mükemel olur ama 2 forvet oynarsak alexi nasıl oynatıcaz uda başka bir sorun
Printable View
Zigiç alınırsa mükemel olur ama 2 forvet oynarsak alexi nasıl oynatıcaz uda başka bir sorun
Yeni alacağımız oyuncu forvet olmalı ve kaliteli bir isim olmalı zira yedek kalma gibi bir sorunu olmayacak. Alex ve Appiah uzun bir süre sakatlıklarından dolayı takımda yer alamayacaklar ve ikisi de kamplara katılamayacağından formsuz olacaklar, dolayısıyla ikisi de yedek kalabilir veya en azından biri yedek kalabilir.
belli olmaz ona bakarsan anelkada fb ye gelmezdi o kdr ilgilenen vardı
Kardes bana biraz ezbere konusuyorsunuz gibime geliyor saviolanin suanda isteyeni kalmadi ve oyuncu hala bosta birseyler varki konusuyoruz fenerbahce nasil adriano alirsa saviolada biz aliriz gelirsede turkiye acisindan iyi olacak o yuzden bir oyuncu konulunca hemen teklfii var gelmez yorumlarini birakalim evet vardi ama hepsi cekildi
Saviola geldi deniliyor , 15 Temmuz'da gelecek deniliyor ama bilemem...
Parasınında Biletlerden , kombinelerden çıkartılacağını duydum bakalım nolacak..
Kardes ezbere konusuyorsun adriano gelirse butce olarak isiniz zor olur heleki kotu sonuclar gelirse karismam hemde kiralik gelecek o kadar para vericeksiniz bence zigic gelirse inanilmaz isler yapar hemde kalici olur futbolu turkiyede birakir fenerbahceye her zaman pivot santrofor lazim zigic kezmana falan topu indirir onlarda atar zigic heme rakip defansi karistirirken alex ve kezman gibi hizli oyuncular bos yerler bulur golleri atar mantikli dusunun bence illa is mi buyuk diye adrinano mu gelsin iste bu yuzden turk futbolu hicbiryere gelmiyor dogru yatirimlar yapilmiyor akilli trnasferler yapilmiyor
Adnan Sezgin'in açıklamasını gerçeğe dönüştürecek tek isim (medyada geçen) Saviola.. Kısa bir süre içinde, herşey netlik kazanır umarım.. Bizde kaç forma alacağımıza karar veririz.. :p
Gürcan Bilgiç bugün NTV de sölüyordu, Adriano'nun 3 senelik maliyeti bonservis ve oyuncunun alacağı para toplamı 40 milyon euro civarındaymış.. Çok ciddi bir rakam, ayrıca Aziz Yıldırım biz her sene bir yıldız alacağız dedik bu sene de Roberto Carlos'u alarak sözümüzü tuttuk demiş.. Çok ünlü bir isim alacağını sanmıyorum, Fenerbahçenin..
Fenerbahçe, Zigici'i getirebilirse şükretsin..
Evet sami o dedigini bende duydum ama benim tahminim bence kombineler cikana kadar transfer yapilir boylece ilgi daha cok artar adnan sezgin almanya etabina kadar butun transferler bitecek dedi suanda lincoln golgede birakacak tek isim saviola lima falan bos adnan sezginde laf olsun diye konusmaz(::)(::)
Şu anda 10numara boş bir transfer gelicek büyük ihtimal... Bakalım kim gelir...
Alex'e sözleşme imzalanırken 20 numara giydirildi. Yani bir 10 numarayı giyebilecek oyuncu transferi yapılabilir...
Emrah söyleyecek birşey bırakmamış..
Vaybe biz saviola bekliyoruz siz santa cruz fenerlilerde adrianoyu
İmza töreni konusunu yeni duydum ama forumda da verilmişti Alex 10 numara olacak diye..
Alexe 10 yakisir zaten :)
Ben alınacak oyuncunun illa pivot olmasını istemiyorum.Çünkü bakıyoruz her takımda böyle bir oyuncu yok uzun boylu.Aynı şey a Milli takım içinde geçerli Hakan Şükür bırakınca onun yerini alcak pivot santrafor yok deniliyor gerek yok ki illa bi takımda pivot santrafor olması gerekmiyor.
Barca,Milan,Arsenal,Man utd bu takımlarda pivot satrafor oynamadı geçen sezon.İtiraz edecekler için şimdiden yazayım Etoo,Gillardino veya İnzaghi,Henry veya Van Persie,Rooney veya Saha bunlar pivot santrafor değiller.Zaten bana göre çift forvet oynayan takımda illa biri uzun boylu olması gerekmez ama tek forvette uzun boylu,kuvvetli olması gerekir ki 2 stoperle boğuşabilsin.
Bir forvet alıncak gibi bu belli... H.Kabze ya da Necati ayrılabilir gelicek yeni forvetin sonrası...
Adnan Sezgin'in hesapları tutmadı.Temmuz'a girmeden transferi bitirmek istiyordu öyle hatırlıyorum
bence de kesinlikle ii bi pivot alınmalı
Arkadaslar size onerim Bence Zigice Yogunlasin o adam dehset savunmanin kafasini karistirir kezman ve alexde cok rahat gol atar
Herkes birilerini isteyebilir, çok normal ama bir de gerçekler var.
Ben şu anda transfer yapılacağını düşünmüyorum, ha yapılırsa da kiralık dahi olsa Adriano'yu isterim tabi ki. Ama Ronaldo ve Adriano'nun gelme ihtimalleri çok düşük olduğu için, Zigic'in de 20 Milyon Euro'ya ulaşan maliyeti olduğu söyleniyor, yıldız tabir edebileceğimiz bir oyuncu yerine yararlı olabilecek bir oyuncu alınacaktır.
+1, bence Deivid olacaktır. Gönderilecek olsa şimdiye kadar gönderilirdi, yurt dışı kampı da başlıyor, onunla devam edeceğiz muhtemelen...
Tuncay, Tümer, Alex, Yozgatlı.. bu oyuncuların da orta açma kabiliyetleri vardı.Sonuçta 4'ü de versatil çok yönlü oyuncular..:)
Tuncay'ın orta açma yeteneği yok gibi bir şey, Alex ve Tümer kanat değil, Yozgatlı ara sıra oynuyordu.
Şimdi gerçek kanat adamları geldi, Carlos, Vederson ve Ali. Özellikle Carlos adrese teslim ortalar açıyor, bakalım bu sene hücumcularımız ne yapacak, bu kadar iyi kanatlara rağmen gol atamazlarsa o zaman eleştiririz. Geçen sene takımda adam gibi kanat yoktu, gerçek bir kanat oyuncusu yoktu.
Alex ve Tümer kanat olmayabilir ancak sonuçta bindirmeler yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bana göre halen daha yetersiz Kezman.O kadar iyi olsaydı tam veya ona yakın performansla oynardı.
Zigic doğru adres..:)