Durun bakalim arkadaslar hele lig a bir baslasin kimin ne olacagi belli olmaz en gucsuz takim ble lider olabilir Lig a bu sene daha zevkli olacak
Durun bakalim arkadaslar hele lig a bir baslasin kimin ne olacagi belli olmaz en gucsuz takim ble lider olabilir Lig a bu sene daha zevkli olacak
Her zaman söylediğim şey. Zigiç-Kezman ikilsi çok iş yapar...
Ordu'da gençlik aşısı
Türk Telekom Lig A'da 3. sezonunu yaşayacak olan ORDUSPOR, genç bir ekip kurmak için kolları sıvadı. Mor-beyazlı kulüp, Trabzonspor ve Galatasaray'da umut vaad eden gençlerle kadrosunu güçlendirdi.
Teknik direktörlüğünü Suat Kaya'nın yapacağı ORDUSPOR'un, Trabzonspor'dan ve Galatasaray'dan 6 futbolcuyla prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Trabzonspor'dan Cem Demir, Emre Aygün ve Ufuk Bayraktar ile Galatasaray'dan Uğur Akdeniz, Uğur Erdoğan ve Cihan Can ile anlaşan Mor-beyazlı ekip, Brezilya asıllı Azeri futbolcu Ernani Perreria ile de sözleşme imzaladı. Teknik heyet ve futbolcularla hafta içerisinde toplu imza töreni yapılacağı belirtildi.
Lig tv.com.tr
Ugur akdeniz Ugur akdemir olmasin Paf ta ugur akdeniz diye biri yok
Bence de Zigiç çok faydalı olur... R.Carlos Alex gibi iyi ortacılar var bu topları indiricek bir forvet lazım... Kezman lada uyum içersinde olur...
Benim tahminim Racing braz fazla bonservis istiyo...
Ribery gibi kaçıracaktı
Futbolda geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan olayı Galatasaraylı Ümit Karan’ın Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapması idi. Sarı kırmızılı takımda kaptanlık pazubandı takan bir oyuncunun, ezeli rakibe gitmeyi düşünmesi Galatasaray camiasında büyük tepkilere neden oldu.
Sonradan para yüzünden çıktığı anlaşılan bu sorun 1-2 gün içinde tatlıya bağlandı ve Ümit Karan sarı kırmızılı kulüpte kaldı. Büyük yankı yaratan bu olayın perde arkasını araştırınca G.Saray’ın ikinci bir Frank Ribery skandalını kılpayı atlattığını öğrendik. İşte gelişmeler...
BONSERVİSİ BANA BIRAKIN
Golcü futbolcunun menajeri Harun Aslan, Fenerbahçe yönetiminin kapısını bizzat çalarak, sarı lacivertlilere, "Ümit’i size getirebilirim" dedi.
Fenerbahçeliler, Ümit’in Galatasaray’la sözleşmesinin devam ettiğini ve yüklü bir bonservis bedeli olduğunu hatırlatınca Aslan, "Siz onu merak etmeyin. Ben bonservisini bedavaya getireceğim" cevabını verdi. Harun Aslan’ı bu şekilde konuşmaya yönelten neden Ümit Karan’ın geçen sezondan kalan küçük bir miktar alacağının ödenmememiş olması idi. Aslan, tıpkı Franck Ribery’nin yaptığı gibi, alacakların ödenmemesini gerekçe gösterip, futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesini tek taraflı feshedecekti.
PARASI SON ANDA BANKAYA YATIRILDI
Aslan’ın bu planını, olayı son anda öğrenen Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel bozdu. Üstünel, gelişmeleri anında kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’e iletti. Polat’ın, "Ümit gibi bir futbolcunun böyle gitmesine izin veremeyiz. Problem neyse halledelim" sözleri üzerine Üstünel, Ümit’in alacaklarını hemen bankaya yatırıp, futbolcunun bedelsiz biçimde yuvadan uçmasını engelledi.
G.SARAYLILAR ÜMİT'E KIRGIN
Bu olay, sarı kırmızılılarda Necati, Orhan ve kaleci Aykut’un da menajerliğini yapan Harun Aslan ile G.Saray yönetimi arasındaki ipleri gerdi. Aslan’ı kara listeye alan yöneticilerin, Ümit’e de bu oyuna göz yumduğu için kırgın oldukları belirtildi. Sarı kırmızılıların, şimdilik Ümit gibi bir golcüyü kaybetmemek adına seslerini çıkarmadığı bildirildi. Harun Aslan, geçtiğimiz yıllarda Tayfun Korkut’un F.Bahçe’den Real Sociedad’a transferi sırasındaki davranışları nedeniyle de sarı lacivertli kulüpte büyük tepki görmüş ve ’istenmeyen adam’ ilan edilmişti.
Lig TV
Kezman Zigic'i istiyorum diye 1 kere söylemiştir hadi bilemedik 2 defa söylemiştir. Medya haber bulamayınca eskiden söylediği sözü tekrar koyuyor Zigic'i istiyorum. 3 gün yalan haber yapacak medya kulüp yalanlayınca tekrar Kezman Zigic'i istiyor haberini koyacak.
Yıllardır Galatasaray ekmeği yiyen bir futbolcunun menajerinin ufak bir alacağı koz olarak kullanması yakışık almazdı.Fenerbahçeliler, Ümit’in Galatasaray’la sözleşmesinin devam ettiğini ve yüklü bir bonservis bedeli olduğunu hatırlatınca Aslan, "Siz onu merak etmeyin. Ben bonservisini bedavaya getireceğim" cevabını verdi. Harun Aslan’ı bu şekilde konuşmaya yönelten neden Ümit Karan’ın geçen sezondan kalan küçük bir miktar alacağının ödenmememiş olması idi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Saviola 25 yaşında gsye daha fazla para veriyor diye vermez... real ve valencia ile görüşüyorsa ispanyada kalır
Zigiç alınırsa mükemel olur ama 2 forvet oynarsak alexi nasıl oynatıcaz uda başka bir sorun
Yeni alacağımız oyuncu forvet olmalı ve kaliteli bir isim olmalı zira yedek kalma gibi bir sorunu olmayacak. Alex ve Appiah uzun bir süre sakatlıklarından dolayı takımda yer alamayacaklar ve ikisi de kamplara katılamayacağından formsuz olacaklar, dolayısıyla ikisi de yedek kalabilir veya en azından biri yedek kalabilir.
belli olmaz ona bakarsan anelkada fb ye gelmezdi o kdr ilgilenen vardı
Kardes bana biraz ezbere konusuyorsunuz gibime geliyor saviolanin suanda isteyeni kalmadi ve oyuncu hala bosta birseyler varki konusuyoruz fenerbahce nasil adriano alirsa saviolada biz aliriz gelirsede turkiye acisindan iyi olacak o yuzden bir oyuncu konulunca hemen teklfii var gelmez yorumlarini birakalim evet vardi ama hepsi cekildi
Saviola geldi deniliyor , 15 Temmuz'da gelecek deniliyor ama bilemem...
Parasınında Biletlerden , kombinelerden çıkartılacağını duydum bakalım nolacak..
Kardes ezbere konusuyorsun adriano gelirse butce olarak isiniz zor olur heleki kotu sonuclar gelirse karismam hemde kiralik gelecek o kadar para vericeksiniz bence zigic gelirse inanilmaz isler yapar hemde kalici olur futbolu turkiyede birakir fenerbahceye her zaman pivot santrofor lazim zigic kezmana falan topu indirir onlarda atar zigic heme rakip defansi karistirirken alex ve kezman gibi hizli oyuncular bos yerler bulur golleri atar mantikli dusunun bence illa is mi buyuk diye adrinano mu gelsin iste bu yuzden turk futbolu hicbiryere gelmiyor dogru yatirimlar yapilmiyor akilli trnasferler yapilmiyor
Adnan Sezgin'in açıklamasını gerçeğe dönüştürecek tek isim (medyada geçen) Saviola.. Kısa bir süre içinde, herşey netlik kazanır umarım.. Bizde kaç forma alacağımıza karar veririz..![]()
Gürcan Bilgiç bugün NTV de sölüyordu, Adriano'nun 3 senelik maliyeti bonservis ve oyuncunun alacağı para toplamı 40 milyon euro civarındaymış.. Çok ciddi bir rakam, ayrıca Aziz Yıldırım biz her sene bir yıldız alacağız dedik bu sene de Roberto Carlos'u alarak sözümüzü tuttuk demiş.. Çok ünlü bir isim alacağını sanmıyorum, Fenerbahçenin..
Fenerbahçe, Zigici'i getirebilirse şükretsin..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Evet sami o dedigini bende duydum ama benim tahminim bence kombineler cikana kadar transfer yapilir boylece ilgi daha cok artar adnan sezgin almanya etabina kadar butun transferler bitecek dedi suanda lincoln golgede birakacak tek isim saviola lima falan bos adnan sezginde laf olsun diye konusmaz![]()
Şu anda 10numara boş bir transfer gelicek büyük ihtimal... Bakalım kim gelir...
Alex'e sözleşme imzalanırken 20 numara giydirildi. Yani bir 10 numarayı giyebilecek oyuncu transferi yapılabilir...
"YÜCE ATATÜRK"
Emrah söyleyecek birşey bırakmamış..
Vaybe biz saviola bekliyoruz siz santa cruz fenerlilerde adrianoyu
İmza töreni konusunu yeni duydum ama forumda da verilmişti Alex 10 numara olacak diye..