Çarşamba günüydü sanırım basın toplantısı, Ben de büyük beklenti ile geçtim TV karşısına. İzledim büyük bir ciddiyetle. Toplantı bitti. Bendeki his kapalı kapılar ardında anlaşmalar olmuş. Ben açık açık ne oldu ne bitti söylemelerini beklemiyordum zaten. Bu anlaşmaların birden fazla muhattabı var, Özellikle Hükümetin bu anlaşmaların başını çektiğini düşünüyorum. Onlar senelerdir Fenerbahçe Yönetimindeler, emin olmalıyız ki Fenerbahçe'yi en az bizim kadar düşünüyorlar, zevke makarasına çekmediler ya?
Ali Şen başkan gibi kurt bir insan bile aylardır demeç veriliyor bu davayı çekin diye.
Bu Davayı kazanmak bize 45 milyon eurodan ziyade itibar kazandırırdı. Fenerbahçe'nin itibari için de yönetimin büyük tavizler aldığını düşünüyorum. Benim tatmin olma durumum budur. Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından bir sene daha men edilmesi bence düşünülemez mesela, eğer biz bir sene daha Avrupa'ya gidemezsek yönetim ciddi tepkiler alır hatta bu tepkilerin önüne geçemez. UEFA hukuk kurallarının işlediği ama ince noktalarda büyük çakallıkların döndüğü yer. Yönetim de buna göre davrandı ve davayı geri çekti. Fenerbahçe CAS davasında yürüsün sonuna kadar diyen bir akil adam görmedim mesela. Akil adamlıktan kastım "piyasayı" bilen, kurt adamlar.