1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İşte, o alınan tavizler mesele. Ne olabilir ki? Yani, hayır, düz olarak değil de, biraz daha derinine inerek: a) Siz davayı çekin, haksız yere üstünüze gelinmekten vazgeçilsin; veya b) Siz davayı çekin, bazı şeyler görmezden gelinsin.

Burada belli bir kesim b şıkkının söz konusu olduğunu düşünüyor ve ona göre yorum yapıyor, anlıyorum; ama ortalama Fenerbahçeli bu konuda ne düşünüyor, onu anlamaya çalışıyorum. Bunları sorma sebebim bu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    İşte, o alınan tavizler mesele. Ne olabilir ki? Yani, hayır, düz olarak değil de, biraz daha derinine inerek: a) Siz davayı çekin, haksız yere üstünüze gelinmekten vazgeçilsin; veya b) Siz davayı çekin, bazı şeyler görmezden gelinsin.

Burada belli bir kesim b şıkkının söz konusu olduğunu düşünüyor ve ona göre yorum yapıyor, anlıyorum; ama ortalama Fenerbahçeli bu konuda ne düşünüyor, onu anlamaya çalışıyorum. Bunları sorma sebebim bu.
    Bunları bilmek mümkün değil Ancak Cuma günü Aziz Yıldırım'ın tutukluluk halinin devamına karar verilince Nihat Özdemir'in ağlamaktan bayılacağı söyleniyor. 3 duruşmadır tutukluluk hali devam ediliyor Nihat Özdemir ilk defa böyle bir aşırı tepki verdi. Nihat Özdemir-RTE ilişkisi malum duble yollar, Asya seyehatlerinde uçak yolculukları vs. Dediğim gibi gizli anlaşmalar yapılmış. Her ne anlaşma olmuşsa olmuş Yönetimin bunu açıklaması beklenemez. Ancak belli turnusol durumları var. Bunlardan birincisi benim için Aziz Yıldırım'ın geleceği, ikincisi Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarında oynayıp oynamacağı bunlar çok belirleyici ve etken olacak. CAS davası her ne kadar alakasız gözükse de bunlarla çok bağlantılı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bir kere şunun farkına varalım.

A) Fenerbahçe'nin davasını geri çekmemesi ve bunun sonucunda Türk futbolunun muhtemel kayıpları

ile

B) Fenerbahçe'nin Türk futbolunu düşürdüğü hal

İki durum kıyaslandığında, eğer devlet olarak olaya el koyacaksan B seçeneği üzerine gidersin ve gereken cezaları verip kamuoyunu rahatlatır, hiç olmazsa böyle şeyler oluyor ama herkes hak ettiği cezayı da alıyor dersin.

Fakat sen A seçeneğinden giderek Fenerbahçe ile anlaşıp, Fenerbahçe'nin kararlar belli olmadan "kararları öğrenmesi", bir başka ifadeyle 2. bir şikeye imza atılması yoluna gidersen ortada ne futbol kalır ne de devlet. Bu açıklamayı Fenerbahçe üzerinden yapıyorum, çünkü Aziz Yıldırım'ın da ceza almamasının bu davanın geri çekilmesi ile bağlantısı var.

Foruma her girdikçe yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Fenerbahçe'ye ceza verilmediği final maçı öncesi açıklanıyor. Bu çok manidardır. Her şey açıktır.

Mesaj Yetkileri