Silva: “Transfer dedikodularından sıkıldım”
Valencia’nın başarılı oyuncusu David Silva, hakkında sürekli olarak çıkan transfer haberlerinden çok sıkıldığını belirtti.
Valencialı kanat oyuncusu David Silva, daha önce yaptığı röportajlarda da transfer olmak istemediğini dile getirmişti.
Dün oynadıkları Sporting Gijon maçında da takımının ilk golünü atan Silva, transfer dedikodularından sıkıldığını dile getirdi.
Silva “Artık bu dedikodulara dayanamıyorum. Biliyorum ki futbolda böyle şeyler gayet normal ama artık dayanamıyorum. Bu haberlerden fazlasıyla sıkıldım. Ayrıca belirtmek isterim ki, Valencia ile olan kontratım devam ediyor ve bir terslik olmadığı sürece takımda kalmak istiyorum” diye konuştu.
Real ve Barca Gourcuff’un peşinde mi?
Alınan haberlere göre ‘Yeni Zidane’ olarak nitelendirilen genç oyuncu İspanya’ya gidecek gibi görünüyor.
Yoann Gourcuff, Barcelona ve Real Madrid’in de için olduğu birçok İspanyol kulübünün ilgisini çekiyor.
Sport’un haberine göre Zinedine Zidane, birçok kimse tarafından kendisinin veliahtı olarak gösterilen Gourcuff’un Florentino Perez’in Real Madrid’i için çok önemli bir transfer olabileceğini dile getirdi. Henüz somut bir teklif olmasa da Gourcuff’un babası Barcelona, Sevilla ve Villarreal gibi ekiplerin Gourcuff ile ilgilendiğinin farkında.
Halihazırda Milan ile 5 yıllık bir sözleşmesi bulunan genç oyuncu, bu sezon Bordeaux’da kiralık olarak forma giydi. Sözleşmeye göre Fransız kulübü, sezon sonunda 10 milyon avro bonservis bedeliyle genç oyuncunun bonservisini de alma opsiyonunu elinde tutuyor.
Milan’ın genç yıldız için yaklaşık 15 milyon avro istemesi bekleniyor.
Goal
Ronaldinho'nun yerine Van der Vaart!
Barcelona, sezon sonunda büyük ihtimalle Milan'a gidecek olan Ronaldinho'nun yerini dolduracak oyuncuyu buldu: Rafael Van der Vaart.
Barcelona, Ronaldinho'nun veliahtını Almanya'da buldu. Milan'dan Ronaldinho transferini Şampiyonlar Ligi maçları bitene kadar bekletmesini rica eden Barça, Ronnie'nin gitmesinin ardından Rafael Van der Vaart'ı transfer edecek.
Ronaldinho'nun gidişiyle finansal olarak rahatlayacak olan Barça'nın, Van der Vaart'ın menajeri Bayram Tutumlu'yla görüşmelere başladığı öğrenildi.
Hamburg'da forma giyen yıldız futbolcunun adı, Real Madrid'le sıkça anılıyordu.
Kaynak:goal.com