Originally Posted by
Spy.94
2 takımında oyununu beğendiğimi söylersem tam anlamıyla saçmalamış olurum. İki takımda gerçekten kötü oynadı, sezonun başıdır, normaldir bu konuda bi sıkıntımız yok.
Fenerbahçeliler kusura bakmasın ama geçen sezonki gibi ekstra performanslar çıkmazsa bu sezon şampiyon olmaları çok zor. Tamam derbilerde farklı motivasyonla oynadıkları için fazla hissettirmeseler bile orta sahası güçlü olan Anadolu takımları tabiri caise Fener'i ezer geçer, bunun için tek ihtiyaçları hızlı az birazda bitirici forvet. Geçen sezon Emre olmasına rağmen orta sahada zaman zaman sıkıntı yaşayan bir takımın oraya sadece Topal'ı alarak işi geçiştirmesi düşündürücü.
Galatasaray'a gelirsek vasat bir performans sergilememize rağmen yine de üstün olan taraf bizdik oyunda. En azından şut çekiyoruz, bu da bir şey. Hamit şu sıralar koca bir sezonu boş geçirmenin sıkıntısını yaşıyor, ritim bulursa çok iyi olur. Amrabat kendisi hakkında ufak sinyaller verdi bu maçta kesinlikle işimize yarayacak, verilen bonservisi hak ettiğini gösterecektir. Emre Çolak oldukça geliştirmiş kendisini. Artık daha çok güveniyor kendisine bu da yeteneklerini göstermesini kolaylaştırıyor. Orta sahaya gelen Melo takviyesiyle bu senenin en büyük şampiyonluk adayıyız.
Hani hep diyoruz ya, ya da diyorlar ya Cüneyt Çakır Avrupa'da yönettiği gibi burda yönetemiyor. Bal gibi de yönetiyor, aynısını yönetiyor ama herkes taraftar gözüyle baktığı için asıl manzarayı göremiyor. Cüneyt Çakır burda yaptığı hataları orda da yapıyor, burda verdiği kartları orda da veriyor. ŞL maçında hata yapınca normal, bişey olmaz diyoruz buraya gelince kellesini istiyoruz. Bence Cüneyt Hoca çok iyi maç yönetti maçın skorunada etki etmedi. Penaltı pozisyonu penaltıydı, Kuyt'un pozisyonu bana göre faul değil ben hakem olsam çalmam ama faul verilebilirdi ama o hatanın golle sonuçlandığını söylemek abes kaçar pekala durdurulabilir bi ataktı.
En başından beri Aykut Kocaman'ın iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum. Bence bu şike soruşturması olmasaydı Aykut hoca çoktan kovulmuştu. Şike soruşturması sonucu oyuncuların motivasyonu, hırsı arttı, o gazla götürdüler sezonu. Bu sezonda Aziz Yıldırım'ın çıkmış olması bir gaz verir onla götürürler. Ama Aykut hoca Fenerbahçe için yeterli bir teknik direktör değil. İyi bir sportif direktör olabilir, oyuncu izleme komitesinin başında olabilir ama teknik direktör olamaz. Gerek yaptığı değişiklikler, gerek oyun içinde uygulanan varyasyonlar, öne geçince geri çekilmeler falan bunlar gerçekten olmayacak şeyler. Tamam gol atınca geri çekilirsinde bunu niye zayıf takımlara karşı yaparsın anlayamam bi türlü mesela. Bu sadece bir örnekti, örnekler çoğaltılabilir. Aykut hoca bu zamana kadar Fenerli olmasıyla, sözleriyle kotardı durumu.