Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 24 / 25 İlkİlk ... 1422232425 SonSon
691 ile 720 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hoba maç bitti mi ? Ben hala Alex çıkar bir şeyler yapar da maçı bize kazandırır diye bekliyorum.

Ne de olsa buna alışık değil miyiz, Takım olgusu içinde olmak yerine, kendi futbolunu empoze etmek, yaymak yerine "Emre olsaydı, Alex uçsaydı" havalarında olmaya ?

Futbolcular sistem için çok önemlidir. Sistem sıkıştışı zaman ön plana çıkar yeteneğini konuşturur ve skoru değiştirir. Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler işin kolayında, Cin olmadan adam çarpma peşindeyiz. Şu Galatasarayla 100 tane maç yap 99'unu kaybedersin bu işler böyle, onlar takım oyunu oynamaya özen gösterir, Sen Emre olsa, Alex uçsa modundasındır.

Aykut Hoca maçtan sonra bu oyuna devam demiş, Fenerbahçe'nin gücü denk takımlara karşı 1 sezonu aşkındır mahkum oyunu bizleri utandırmıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum. Hayır bir sistem tutmuyorsa olmuyorsa hep aynı mahkumiyeti yaşıyorsan artık bir değişim sergile be adam !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu Engin o kadar kısa mesafede bu Cüneyt Çakır'a ne tür bir küfür etmişte hemen direk kırmızı vermiş anlamadım. Engin kırmızıyı yemek için bi dengesizlik mutlaka yaptı ama 2.sarı da değil direk kırmızı verdi. Orda ne dediğini çok merak ettim.

Ama bir yandan da diyorum Türkiye'de öyle hakemler var ki, bu Engin'in yaptığı fiziksel müdahaleyi hak eden. Engin terbiyesiz o ayrı. Ben 8-10 maç ceza bekliyorum da. Adam bir yerde patladı artık demekki.

Küfür etti galiba ama ne dediğini çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bülent ataman yillar önce cüneyt cakirin formasindan tutmustu 20 mac yedi enginede en az 20 mac verilmeli ama 4-5 macla yirtar büyük ihtimal..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Direk kırmızıdan 2-3 maç en az çünkü sebebi küfür muhtemelen. Sonrasında hakeme yönelik hareketlerinden ötürü 5-10 maç ve son olarak saha kenarına gelirken ki tavırlarından da 1-2 maç almalı. En kötü ihtimal 8 max 15 maç bekliyorum. Daha da fazlası olursa üzülmem, ben Galatasaray formasıyla maça çıkmasını istemiyorum artık. Yetti.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bu Engin o kadar kısa mesafede bu Cüneyt Çakır'a ne tür bir küfür etmişte hemen direk kırmızı vermiş anlamadım. Engin kırmızıyı yemek için bi dengesizlik mutlaka yaptı ama 2.sarı da değil direk kırmızı verdi. Orda ne dediğini çok merak ettim.

Ama bir yandan da diyorum Türkiye'de öyle hakemler var ki, bu Engin'in yaptığı fiziksel müdahaleyi hak eden. Engin terbiyesiz o ayrı. Ben 8-10 maç ceza bekliyorum da. Adam bir yerde patladı artık demekki.

"Fener formanı çıkar öyle gel..." demiş. Doğruluğu nedir bilmiyorum ama twitter'da birçok kişinin yazdığı bu şekilde. Bazıları sonuna küfür de eklemiş de buraya yazamam hayal gücüne bırakıyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada omzu çıkan Volkan'a çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce düzelir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray açısından;

artılar:
    - 10 kişi kaldıktan sonra bile hücumu düşünüp rakipten çok pozisyona girmek
    - Ön libero eksikliğine karşın yediğimiz goller dahil rakibe net pozisyon vermemek
    - Sezon başı olmasına rağmen ön bölgede inanılmaz bir hücum pres yapıp rakibi hataya zorlamak

eksiler:
    - Hamit'in formsuzluğu
    - Dany'nin pozisyon alma, topu karşılama ve Semih'le uyumu gayet iyi olmasına karşın fizik gücü yüksek rakiplerine karşı ikili mücadeleleri kaybetmesi
    - Takıma Burak katıldığı zaman Umut'un muhtemelen daha etkisiz kalacağı sağ kanada çekilecek olması hatta belki de yedek kalma ihtimali

Sonuç olarak bu kupanın fazla bir önemi yoktu bence. Takımlar açısından sezon başı durumlarını görme şansı sunan bir test maçıydı daha çok. Fenerbahçe açısından daha hayırlı oldu diyebilirim. Çok önemli Spartak maçları öncesinde eksiklerini görme ve orta sahaya şart olan transfer hamlesini yapmaları açısından önemli bir uyarı oldu. Kuyt konusunda kafamda soru işaretleri vardı ama halen çok diri ve güçlü olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde omzuyla dokunduğu 2-3 metre savruluyor, maşallahı var. Birde Aykut Kocaman'ın Stoch'u oyuna almayıp takıma daha yeni katılan Krasiç'i sahaya sürmesi Stoch açısından oldukça moral bozucu olmuştur diye tahmin ediyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Galatasaray açısından;

artılar:
    - 10 kişi kaldıktan sonra bile hücumu düşünüp rakipten çok pozisyona girmek
    - Ön libero eksikliğine karşın yediğimiz goller dahil rakibe net pozisyon vermemek
    - Sezon başı olmasına rağmen ön bölgede inanılmaz bir hücum pres yapıp rakibi hataya zorlamak

eksiler:
    - Hamit'in formsuzluğu
    - Dany'nin pozisyon alma, topu karşılama ve Semih'le uyumu gayet iyi olmasına karşın fizik gücü yüksek rakiplerine karşı ikili mücadeleleri kaybetmesi
    - Takıma Burak katıldığı zaman Umut'un muhtemelen daha etkisiz kalacağı sağ kanada çekilecek olması hatta belki de yedek kalma ihtimali

Sonuç olarak bu kupanın fazla bir önemi yoktu bence. Takımlar açısından sezon başı durumlarını görme şansı sunan bir test maçıydı daha çok. Fenerbahçe açısından daha hayırlı oldu diyebilirim. Çok önemli Spartak maçları öncesinde eksiklerini görme ve orta sahaya şart olan transfer hamlesini yapmaları açısından önemli bir uyarı oldu. Kuyt konusunda kafamda soru işaretleri vardı ama halen çok diri ve güçlü olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde omzuyla dokunduğu 2-3 metre savruluyor, maşallahı var. Birde Aykut Kocaman'ın Stoch'u oyuna almayıp takıma daha yeni katılan Krasiç'i sahaya sürmesi Stoch açısından oldukça moral bozucu olmuştur diye tahmin ediyorum.

dany nin ikili pozisyonlardaki başarıszlığın nedeni fizki değil, aksine fizik olarak canavar gibi bir adam, hem çok atletik hızlı çevik hem de çok güçlü. oradaki problem pozisyon içinde ne yapacağına dair verdiği kararların mental yönü eksik bir futbolcu gibi olması. yani evet dany nin futbola dair mental olarak öğrenmesi gereken çok şey var daha.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Markajı iyi değil bence Dany'nin Kuyt'u da öyle kaçırdı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

geçildikten sonra birçok pozisyonda yine rakibine yetişip müdahale ediyor fakat bana pek güven vermedi. İyi bir yedek

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yine Semih ile Ujfalusi oynar Şampiyonlar Ligindede

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post

Bosver ne dedigini. Engin zaten kirmizi karti cebinde dolasan bir oyuncu degil mi?

Sezon sonu sozlesmesi bitiyor. Buyuk ihtimalle ligin 1/3'unu cezali gecirecek. Kulubune borclu oyuncu yararlidir.

Abdullah Avci'nin onu son milli takima almamasina cok sevindim. Darisi Caner'in basina. Umarim Kerim Frei tutar da, Caner sacmasapan hatalar yapmayi birakana kadar milli takima alinmaz. Sol bek icin yedek ariyorsan da bence Hakan Balta'nin oyun bilgisine erisebilen Turk sol bek yok hala. Gereksiz fauller/penaltilar yapmak, hizli rakip oyuncu tarafindan gecilmekten cok daha zararli.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Disiplin Talimatnamesi'nin 45. maddesinin 1. bendine göre müsabaka görevlilerine saldırıda bulunan futbolculara beş ile on müsabakadan men cezası verilmesi öngörülüyor.

TFF'nin ilgili maddesinde; "TFF mensuplarına, müsabaka görevlilerine, yöneticilere veya diğer kişilere saldırıda bulunan futbolculara beş ila on müsabakadan men cezası verilir" ifadesi kullanılıyor.

TFF'nin 42. maddesinin c bendinde; "Fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası verilir" ifadesi kullanılıyor.

Bu arada sözleşmesindeki özel bir madde gereği yönetimin Engin Baytar’a bu kırmızı kart nedeniyle 100 bin Euro ceza vermesi bekleniyor.
    http://www.medyaspor.com/haber/en-az-4-mac-ceza-3087016
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dünki maçta şunu anladık ki .2 ezeli rakip ortasaha oyuncuları:
    Selçuk > Cristian + Topal + Yaşlı Alex

Selçuk tek kalmasına karşın hala üstteki 3 oyuncudan daha verimli bir grafik çizdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama herkes Dany' nin futbol bilgisini ve yeteneğini konuşuyor. Kimse Semih' den bahsetmiyorum.

Birkez daha helal olsun Semih Kaya! Tartışılmaya bile gerek görülmüyor arık
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meşale ve tribün olaylarından acaba ceza alırmıyız?Büyük ihtimal Arena'daki ilk maçı seyircisiz açarız.Yazık olacak.Kendini bilmezler yüzünden kulüp ceza alacak.

Engine ettiyse küfürden ve hakeme saldırmadan ceza verirler iki ceza birden alır yaklaşık bi 10 maç oynamaz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    EDİT: Ayrıca videoyu eklemenin amacını anlamış değilim
    10 kere Eboue videosu eklenmis bir Engin videosu cok gormeyin

Iddialara gore ettigi kufur " sen once fener formani cikar oyle gel ............ ............"

Bide sunu buldum

TFF Futbol Disiplin Kurulu, mensuplarına ve müsabaka görevlilerine yönelik saldırıları asla affetmiyor. Bülent Ataman, 17 Mart 2007'de yine Cüneyt Çakır'a saldırmıştı. PFDK da tecrübeli kaleciye 20 maç ceza vermişti. Tahkim Kurulu daha sonra bu cezayı 12 maça indirdi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ne yazık ki sana katılamıyorum.İlk golde bir yan top kalenin içinde durmak anlamsız önde durarak kendi avantaj sağlamıştı barajı çarpması büyük şanssızlık.2. golde de Muslera'ya suç bulmak anlamsız çünkü oradaki herkes yan hakeme ve orta hakeme bakıyordu o kadar yakında o topu sektirmeden alabilmek zaten büyük başarı Muslera'ya suç bulmak bence çok yersiz çok başarılı bir maç çıkardı 2 gol yemesine rağmen bence illa birilerini eleştirmeye gerek yok
    İlk golde topun gerisinde Hagi olsaydı o kadar ilerde duran kaleciyi gördüğünde çatala zımbalar, affetmezdi. Bu tarz gollere örneklerde var, çizgide durmalıydı demiyorum ama fazla öndeydi. İkinci golde Muslera şaşkına bağlıyor, bütün takımın hatası var hakem eli vermeyebilir veya ofsayt beklersin ama değildir, hepsi biliyor ki itirazların %99.9'u olumsuz oluyor, üstüne ceza alıyorlar. Orada konstransyonunu kaybetmemeliydi bence Muslera.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur. Fatih hoca Engin için bunu söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bir insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur. Fatih hoca Engin için bunu söyledi
    Allah hepimize sabırlar versin o zaman...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçen sene sivas maçindada yapmisti hoca demisti engine 3 hak tanidik 1 tanesi doldu tarzinda solemisti hakki doldugunda kontratini fesh ederiz tarzi birseyler hatirliyorum sanki

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İlk golde topun gerisinde Hagi olsaydı o kadar ilerde duran kaleciyi gördüğünde çatala zımbalar, affetmezdi. Bu tarz gollere örneklerde var, çizgide durmalıydı demiyorum ama fazla öndeydi. İkinci golde Muslera şaşkına bağlıyor, bütün takımın hatası var hakem eli vermeyebilir veya ofsayt beklersin ama değildir, hepsi biliyor ki itirazların %99.9'u olumsuz oluyor, üstüne ceza alıyorlar. Orada konstransyonunu kaybetmemeliydi bence Muslera.
    Zaten o topun ilk önce o kadar yüksekten geldiğini görünce o mesafeden pozisyon alma şansı vardı ama kendini o topun alçaklığına endeksledi ve top baraja çarpınca tekrardan pozisyonunu alamadı.2.golde ise Muslera dahil herkes şaşkında eğer eleştireceksek o pozisyondaki herkesi eleştirelim ilk önce de ofsaytı bozan Umut'u eleştirelim ama öncesinde bir faul var ve eleştirilecek birisi yok o hatta ilk topu da gayet iyi çıkardı bence.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mekani cennet olsun 12 yasindaki genç taraftar arkadisimiz vefat etmis.

http://haber.gazetevatan.com/kalbi-m...473593/7/Yasam

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Güzel bir yazı:

Aykut oynamadıklarını kabul ediyor bu güzel ama hakeme laf atması için önce futbol oynamaları gerek bunuda söylemeli. Kendisiyle çelişiyor zaten.

Aykut gibi bir adamın bunun penaltı bunun faul olduğunu bilmesi gerek. Aykut gibi bir adamın kendi oyuncusunun gidişinden penaltı geleceğini bilmesi gerek.
    ...

Gs'nin 2. golünden önce Kuyt'a faul itirazı varmış! Pozisyon nerede? Gs ceza sahası ününde! tamam faul olsun hadi birde kırmızı kartlık olsun ama Kuyt'un gerisinde 10 tane fenerli var. 10 tane oyuncudan 1i çıkıpda o pası o koşuyu engelleyemiyorsa kimse hakeme söz söylemesin.

Fenerbahce orta sahası armut topluyor. ama en suçlu Galatasaraydır. Sen bu feneri böyle yakaladın mı atacaksın 7 8 tane. Atamaz mıydı? çok rahat... Spartak'ın forvetleri Galatasaray'ınkilerden daha iyi bitirici. Ben söyleyim,siz yorumlayın...

(Alıntıdır)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

öncelikle kazanan tarafı tebrik ediyorum. bizden iyi oynadılar kazanadılar.

Bizim takıma gelince. Eziyetli bi yolculuk sonucu vardır geldik sana bi güzel futbol oyna bi kupa hediye et bize bari. Ama yinede helali hoş olsun çektiğimiz çilelere canları sağolsun. Aykut Hoca sana can feda ama şöylede bişey var son 3 sezondur ne oynadığımızı ben bilmiyorum bi 20 maçlık seri hariç. barcelona gibi pas oyunu muhabbeti yapmaya çalışıyorsak bunu ortasahanın gerisinde iyi yapıyoruzda malesefki bunu ileride yapınca bi anlamı oluyor. Emre varken bile bi ortasaha aranıyorken Emre gittikten sonra adam almamanın bi açıklaması olamaz. Koy Salihi oynasın bari toçu kazanırız elimizde bi kazanç var deriz ama oda yok olmaz gibide duruyor.
    Ben Topa ve Baroni ikilisine değil ortasahayı , defter,kitabımı emanet etmem. Olmaz yürümez böyle.
    Rakibin eksiği gibi bizimde eksiklerimiz vardı. Belki daha farklı olabilirdi. Volkan çıkmasaydı bile çok fark ederdi lakin olmadı nasip değilmiş.

Yazacak çok şey varda uzatmanın alemi yok. Tek diyeceğim şey şu meşale olayıdır. Hani meşale olsun olmasın demiyorumda bunu insanların üzerine atıp millete zarar vermeye çalışanları kınıyorum. O güzel atmosferie yazık ettiler. Maça herkes kol kola girdi. şimdi orda kol kola girdiğin adama meşale atmak ayıptır Allah muhafaza kötü sonuçlar doğurabilirdi.

Yine bu takıma inanıyorum ligde farkı olacaktır ama bi orta saha..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Rekabet Tarihine Galatasaray Damgası

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra yeni sezona TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe’yi yenerek başlayan Galatasaray, başarılarla dolu müzesine bir ekleme daha yaparak rakipleriyle arasındaki farkı iyice açmış oldu.

Türkiye’de profesyonel liglere geçilen 1959 senesinden sonra Süper Lig’de toplam 18 kez mutlu sona ulaşarak “lig tarihinde en fazla şampiyonluk yaşayan kulüp” unvanını ezeli rakibi Fenerbahçe ile paylaşan futbol takımımız, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa’da ise zirvede tek başına yer aldı. Galatasaray, Avrupa arenasında da 1999-2000 sezonu UEFA Kupası finalinde Arsenal’i, Ağustos 2000’de UEFA Süper Kupa’da Real Madrid’i yenerek şampiyon olmayı başardı. Türkiye’den Galatasaray dışında herhangi bir kulüp ise Avrupa kupalarında final oynayamadı. Türkiye Ligi (18), Türkiye Kupası (14), Cumhurbaşkanlığı Kupası + Süper Kupa (12) ile UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa’da toplam 46 kez mutlu sona ulaşan takımımız, yerel rekabette en yakın rakibinin 15 kupa önünde yer alıyor.

Galatasaray’ı bir sıra arkadan takip eden Fenerbahçe’nin sadece Türkiye’de olmak üzere 31 şampiyonluğu bulunuyor. Sarı-lacivertli takım, Türkiye Ligi’nde 18 kez sezonu zirvede bitirirken Türkiye Kupası’nda beş, TFF Süper Kupa’da sekiz defa şampiyonluk yaşadı.

Fenerbahçe’yi takip eden Beşiktaş’ın 1959 senesinden sonra Türkiye Ligi’nde 11, Türkiye Kupası’nda dokuz, TFF Süper Kupa’da ise sekiz şampiyonluğu var. Beşiktaş’ın arkasından gelen Trabzonspor, 1967 yılında kurulmasına karşın, bu üç büyük organizasyonda 22 şampiyonlukla dördüncü basamakta kendisine yer buluyor. Bordo-mavili takım, 1970’li yılların ikinci yarısından 1980’li yılların ilk yarısına kadar fırtına gibi estiği dönemde Türkiye Ligi’nde altı kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası ile TFF Süper Kupa’da ise sekizer şampiyonluk yaşayarak kupa sayısında 22’ye geldi.

Galatasaray ve Final Kazanma Yeteneği
    Galatasaray, TFF Süper Kupa’da son bölümü Fenerbahçe’den bir kişi eksik oynamasına karşın rakibini Umut Bulut ve Selçuk İnan’ın golleriyle 3-2 yenerek final maçlarını oynama konusunda tarihten gelen yeteneğinin ne kadar büyük olduğunu yine kanıtladı.

Türkiye Ligi’nde şampiyonluk için çıktığı son maçlarda her zaman istediği neticeyi alan
    takımımız, Türkiye Kupası’ndaki 19 final maçının 14’ünü kazanmayı başardı. TFF Süper Kupa ve eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda ise dün 19. finaline çıkan takımımız, 12. kez şampiyonluk fotoğrafında yer aldı. Galatasaray, ayrıca 2000 yılında Arsenal ve Real Madrid ile oynadığı UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa finallerini de kazanmıştı.

Galatasaray’ın ardından gelen Trabzonspor, Türkiye Kupası’ndaki 13 final maçının sekizini kazanırken TFF Süper Kupa’da ise 11 kez çıktığı final mücadelesinden yalnızca üç defa mağlup ayrıldı. Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda 9/15 ve TFF Süper Kupa’da 8/18 ile başarı oranı yakaladı. Fenerbahçe ise Türkiye Kupası’nda 5/14, TFF Süper Kupa’da 8/16 ile ezeli rakiplerini takip etti. Galatasaray, ayrıca Avrupa kupalarında %100 ile final maçı oynadı.
    Last edited by DisCo : 14.Ağustos.2012 at 17:22 Reason: Hatalı Mesaj Gönderimi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://gonulluelestirmen.com/12-agus...per-kupa-maci/

Harika bir yazı okudum bu konu ile alakalı. Sizle de paylaşayım dedim... Biraz uzun bir yazı ama değer bence...
    Sentugo.

Sayfa 24 / 25 İlkİlk ... 1422232425 SonSon

Mesaj Yetkileri