geçen seneki ve bu günlerde yaşanan olaylar bizim polisimizin ne kadar eğitimsiz ne kadar vasıfsız kişlerden oluştuğunu gözler önüne seriyor.kalabalık gördümü sık gazı nasıl zihniyet
Printable View
geçen seneki ve bu günlerde yaşanan olaylar bizim polisimizin ne kadar eğitimsiz ne kadar vasıfsız kişlerden oluştuğunu gözler önüne seriyor.kalabalık gördümü sık gazı nasıl zihniyet
Portakal gazı suçtur. Burnu kanatır. (Bunu zaten söylediler.). Ayrıca vücutta beklenmeyen gelişimlere neden olabilir.
İnsanları bir sokakta sıkıştırıyorlar, sokakta çıt yok. Tepki bile yok. Ama portakal gazı atıyorlar. (Akaretler,Beşiktaş)
Portakal Gazı Kullanımı Tüm Ülkelerde Suçtur.Anca terör Olaylarında kullanılır.Oda cok özel istisnalarla.
http://o1306.hizliresim.com/1b/1/npwbf.jpg
Hala polisi savunan varmı !! Yanımdaki adam sivil polisti. Kendi meslektaşlarına taş attıktan sonra protestucuların karşısına geçip bu sefer bize gaz bombası attı!!
Bak kardeşim olayın iç yüzünü anlatayım.Eylem yapmakta herkes özgürdür diye anayasa da madde var.Ama sonrasında da şu var.Eylemden 48 saat önce valiliğe/kaymakamlığa neyse yazılı başvuru yapılır orada güvenliğin sağlanması eylem yapılacak yerin ayarlanması vs için.Eğer o gün o saat uygun değilse ileri bir tarihe ertelenir.Sen izin alınıp alınmadığını biliyor musun ? Belki izin verilmedi ama adam ben yasa falan dinlemem yaparım eylemimi dedi gitti oraya.İzinsiz eylem yapıldığı için polis geldi dağıtmaya kalktı.Olay bu sorularına cevap oldu umarım.
Peki polis neden böyle bir şey yaptı hiç mi makul insan yoktu aralarında
Neden olayı saptırıyorsun ki? Konu bu değil ki? Medya zaten kaypak medya. Yandaş medya. Herkes kendi görüşünü gösteriyor ve ön plana çıkartıyor. Ama biz gidenler olarak birincil olarak neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz. Ama sen gitmemişsen bence konuşmaya ve bir yargıya varmaya pek de hakkın yok gibi bence. İstanbul'da yaşıyorsan mesela bi çık git şimdi. Ya da yarın. Bi gözlem yap bakalım ne neymiş?
Tamam görkem kardeşim.siz haklısınız. polis AKP'li, meydanlara dökülen halkın hepsi iyi niyetli ortada hiçir provakatör yok. o zaman ben yarın yaşadığım ilçenin akp ilçe binasına bomba koyarak iç savaşı başlatayım da hepimiz rahatlayalım.Bu arada ısrarla söylüyorum,yarın seçim olsa oyumu akp'ye vermem :) akp yandaşı olduğumu zannedenler vardır belki...
Yukardaki yazıyı okuduğunu varsayıyorum..
Polis Yapmıyor.Hükümet emir veriyor Polis GÖZÜ DÖNMÜŞ GİBİ SALDIRIYOR.
Bu olay "GEZİ PARKI DEĞİL" Hükümet şunu diyor "SİZ NE YAPARSANIZ YAPIN NE DERSİNİZ DİYİN BU DEVLET BURASIDA BİZİM BEN İSTEDİĞİMİ YAPARIM KİMSEDE BANA KARIŞAMAZ" ..
Orda direnen Halk diyorki "SEN BİZİ TAKMAK ZORUNDASIN" ..
Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir Mitinginden hatırlıyorum..
Kalabalık Bağırır "KISKANANLAR ÇATLASIN"
Erdoğan "ÇATLAMASIN ONLARIDA YANIMIZA ALALIM.TEK TEK EV DOLAŞALIM ANLATALIM NE YAPICAĞIMIZ NE EDİCEĞİMİZ.ONLARDA BİZE KATILSIN"
"SİZ ANLATTIN ÇÜNKÜ BEN GİTMEM "BENİM ONLARI DİNLEMEYE TAHAMÜLÜM YOK"
PROVAKATÖRler var evet iki taraf içinde. Fakat direnişin asıl sahipleri bu tür provakasyonlara gelmiyorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=IcgTM...ature=youtu.be
İzleyin. Provakatörlere izin vermiyor halk. Aynı şekilde polislerin içerisinde de böyle davrananlar var. Sivil polisler var sürekli taraf değiştirip iki tarafı bir birine düşüren. Direnişin asıl sahipleri halktır. Bir parti ya da provakatörler değil. Bunu farkedin..
Quote:
Bugün şahit oldum. halk provakasyona öyle izin vermiyor ki görmeden inanmak zor. Taş atmaya kalkanı alaşağı ediyorlardı #direngaziparki
E sende hiç bir şeye gelmiyorsun be kardeşim.Sana olayın olması gereken şeklini anlattım ve olay bence %90 bundan çıktı.Polis oraya normalde gider ama senin orada güvenliğini sağlamak için gider.Orada eylem yapılmasında hiç bir yanlış yok.Kanun var nizam var her şey açık.İzin alınmadığı sürece yapılan ne olursa olsun suçtur.Bari suç olanı savunma gözünü seveyim.İşi başka tarafa çekme lütfen gereksiz yere tartışıyoruz sonrasında.
TVler yine rutin yayinlarina donduler. gostermelik canli baglantilardan sonra yine olanlara goz yumuyor medya. helal olsun hepsine, ne diyelim. bu boyle surdukce olaylar daha da sertlesir. allahtan internet var da dunyadan haberimiz oluyor.
Tamam iyi hoş diyorsun da işte bende diyorum ki izin verilmiyor. Neden izin verilmesin?
Şimdi sana bir şey soracağım, o parkı biz kullanmayacak mıyız? AVM yapılmasını istemeyen de biz değil miyiz? ( sen istiyorsan orası ayrı bilemem )
Sonuçta oraya sevgili başbakanımız gelip oturmuyor değil mi? Bizim olan bir parkı savunacağız tabi. Ama birilerinin rant sağladığı yere, avm açılmamasını protesto etmek için toplanacak gruba izin verilmiyor. Padişah adam tabi izin vermez.
Her şey bir kenara, padişah hazretleri karar vermiş yahu, biz ne desek boş ki. Yani efendi hazretlerinin ağzından bir laf çıktıktan sonra biz kimiz ki? Değil mi?
ben de bunu diyorum zaten...iki tarafta da işi geren insanlar var ve bunu kasıtlı yapıyorlar. bunun çözümü nedir onu düşünmek lazım. burada yazılanları okuyanlar arasında bu ülkenin yeni bir ekonomik buhrana ya da psikolojik bir çöküşe gitmesini isteyen var mı? Hepimiz bu ülkede daha mutlu,daha huzurlu ya da daha rahat yaşamak istemiyor muyuz ? Çözüm karşı görüşlerin meydanlara inip savaşması değil fakat bu provakatörlerin olayı götürmek istediği nokta tam orası.. :u:
Halk izin vermiyor diyorsun da, dün akşam burada atılan yorumlara gidin bir bakın derim. Kim izin vermiş kim vermemiş.
Bu arada Vali açıklamalarda bulunmuş, "26 güvenlik görevlisi ve 53 vatandaşın yaralandığını ifade etti. Güler'in açıklamasına göre İstanbul'da yaralanan 19 kişiden birinin tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor."
yeni dusen bir haber, trajikomik...
Syria calls on PM Erdoğan to halt the violent repression of peaceful protests or resign
Bugün Ankara Kızılayda olan herkese teşekkürler.Harika bir dayanışma var gözlerimiz yandı ama bizden önce tedavi eden kardeşlerimiz oradaydı.DİRENMEYE DEVAM.
Güvenpark'ı kapatmışlar Sakarya'dan elimizden geldiği kadar direndik.Kardeşlerimizin limonlarıyla,getirdikleri sütlerle,sularla kendimizi tedavi ettik,sesimiz kısılana kadar da mücadelemizi sürdürdük.
http://l1306.hizliresim.com/1b/1/npwww.jpg
Barbarosdan inen polisler.
Ayrıca bir şey sormak istiyorum şimdi aklıma geldide...
AKP yandaşı varmı yokmu bilemem, sıkıntım o değil öncelikle yanlış anlaşılmasın.
Adam çıkmış diyor ki "biz bir karar verdik ve kim ne derse desin bunu yapacağız" Yahu be adam sen nasıl yediriyorsun bunu kendine? Sen AKP'yi desteklediğin halde yaptığı bir şeye karşı gelmiş olabilirsin. Direk sana da diyor bu adam bunu. Hiç mi gurur yok anlamıyorum ben.
http://www.ustream.tv/channel/halktvcanli
Vuyrun canlı yayında izleyin neler oluyor.