1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Neden olayı saptırıyorsun ki? Konu bu değil ki? Medya zaten kaypak medya. Yandaş medya. Herkes kendi görüşünü gösteriyor ve ön plana çıkartıyor. Ama biz gidenler olarak birincil olarak neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz. Ama sen gitmemişsen bence konuşmaya ve bir yargıya varmaya pek de hakkın yok gibi bence. İstanbul'da yaşıyorsan mesela bi çık git şimdi. Ya da yarın. Bi gözlem yap bakalım ne neymiş?
    Tamam görkem kardeşim.siz haklısınız. polis AKP'li, meydanlara dökülen halkın hepsi iyi niyetli ortada hiçir provakatör yok. o zaman ben yarın yaşadığım ilçenin akp ilçe binasına bomba koyarak iç savaşı başlatayım da hepimiz rahatlayalım.Bu arada ısrarla söylüyorum,yarın seçim olsa oyumu akp'ye vermem akp yandaşı olduğumu zannedenler vardır belki...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tamam görkem kardeşim.siz haklısınız. polis AKP'li, meydanlara dökülen halkın hepsi iyi niyetli ortada hiçir provakatör yok. o zaman ben yarın yaşadığım ilçenin akp ilke binasına bomba koyarak iç savaşı başlatayım da hepimiz rahatlayalım.Bu arada ısrarla söylüyorum,yarın seçim olsa oyumu akp'ye vermem akp yandaşı olduğumu zannedenler vardır belki...
    Bak işte o kadar ön yargılı bakıyorsun ki benim dediklerimden neler çıkarmışsın abi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam görkem kardeşim.siz haklısınız. polis AKP'li, meydanlara dökülen halkın hepsi iyi niyetli ortada hiçir provakatör yok. o zaman ben yarın yaşadığım ilçenin akp ilke binasına bomba koyarak iç savaşı başlatayım da hepimiz rahatlayalım
    PROVAKATÖRler var evet iki taraf içinde. Fakat direnişin asıl sahipleri bu tür provakasyonlara gelmiyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=IcgTM...ature=youtu.be

İzleyin. Provakatörlere izin vermiyor halk. Aynı şekilde polislerin içerisinde de böyle davrananlar var. Sivil polisler var sürekli taraf değiştirip iki tarafı bir birine düşüren. Direnişin asıl sahipleri halktır. Bir parti ya da provakatörler değil. Bunu farkedin..

Bugün şahit oldum. halk provakasyona öyle izin vermiyor ki görmeden inanmak zor. Taş atmaya kalkanı alaşağı ediyorlardı #direngaziparki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    PROVAKATÖRler var evet iki taraf içinde. Fakat direnişin asıl sahipleri bu tür provakasyonlara gelmiyorlar.

İzleyin. Provakatörlere izin vermiyor halk. Aynı şekilde polislerin içerisinde de böyle davrananlar var. Sivil polisler var sürekli taraf değiştirip iki tarafı bir birine düşüren. Direnişin asıl sahipleri halktır. Bir parti ya da provakatörler değil. Bunu farkedin..
    ben de bunu diyorum zaten...iki tarafta da işi geren insanlar var ve bunu kasıtlı yapıyorlar. bunun çözümü nedir onu düşünmek lazım. burada yazılanları okuyanlar arasında bu ülkenin yeni bir ekonomik buhrana ya da psikolojik bir çöküşe gitmesini isteyen var mı? Hepimiz bu ülkede daha mutlu,daha huzurlu ya da daha rahat yaşamak istemiyor muyuz ? Çözüm karşı görüşlerin meydanlara inip savaşması değil fakat bu provakatörlerin olayı götürmek istediği nokta tam orası..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de bunu diyorum zaten...iki tarafta da işi geren insanlar var ve bunu kasıtlı yapıyorlar. bunun çözümü nedir onu düşünmek lazım. burada yazılanları okuyanlar arasında bu ülkenin yeni bir ekonomik buhrana ya da psikolojik bir çöküşe gitmesini isteyen var mı? Hepimiz bu ülkede daha mutlu,daha huzurlu ya da daha rahat yaşamak istemiyor muyuz ? Çözüm karşı görüşlerin meydanlara inip savaşması değil fakat bu provakatörlerin olayı götürmek istediği nokta tam orası..
    Su an direnenler provakatör değil yalnız.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Halk izin vermiyor diyorsun da, dün akşam burada atılan yorumlara gidin bir bakın derim. Kim izin vermiş kim vermemiş.

Bu arada Vali açıklamalarda bulunmuş, "26 güvenlik görevlisi ve 53 vatandaşın yaralandığını ifade etti. Güler'in açıklamasına göre İstanbul'da yaralanan 19 kişiden birinin tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor."

Mesaj Yetkileri