Mourinho resmi olarak Real'de
Real Madrid başkanı Florentino Perez, Portekizli çalıştırıcının transferini açıkladı.
Uzun süredir Real Madrid'in başına geçmesi beklenen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun transferi resmiyet kazandı.
Konuyla ilgili olarak bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından konuşan Real Madrid başkanı Florentino Perez, "Real Madrid'de Pellegrini dönemi sona ermiştir. Jose Mourinho, Inter ile sözleşme sorununu çözdü ve kulübümüzde çalışmaya başlayacak" ifadelerini kullandı.
Mourinho'nun Real Madrid'den yıllık 10 milyon avro civarında bir ücret alması bekleniyor. Portekizli teknik adamın cuma günü düzenlenecek basın toplantısıyla dört yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade ediliyor.
Pellegrini: "Mourinho Real Madrid'de fazla kalamaz"
Pellegrini: "Mourinho Real Madrid'de fazla kalamaz"
Şilili teknik adamın Real Madrid'e olan öfkesi bitmek bilmiyor.
http://u.goal.com/89400/89491_news.jpg
Real Madrid kulübü, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin görevine son vermeden, Jose Mourinho ile anlaştıklarını ve Interli teknik adamın önümüzdeki sezon takımın başına geçeceğini duyurmuştu.
Bu duruma oldukça içerleyen Pellegrini de, bu mantalitede olan bir kulüpte hiçbir teknik adamın başarılı olamayacağını savundu.
Konuyla ilgili olarak ESPN'ye açıklamalarda bulunan Şilili teknik adam, "Real Madrid'de hiçbir teknik direktörün ömrü uzun olamaz. Burada bulunduğum süre boyunca çok ciddi bir hata yaptığımı zannetmiyorum. Ben beş senedir İspanya'da çalışıyorum ve hiçbir çalıştırıcının Real'de çok uzun süre kaldığını göremezsiniz. Umarım bu yanlış fikirlerini bir gün değiştirebilirler" şeklinde konuştu.
Mourinho'nun Real'e transferinden sonra adının Inter ile anılmasıyla ilgili olarak konuşan Pellegrini, "Inter'e gidip gitmeyeceğim belli değil. Şu an aklımdaki tek şey tatil yapmak" diyerek transfere açık kapı bıraktı.
Bu arada Mourinho'ya bir hoşgeldin mesajı da Barcelona'nın eski başkanı Joan Gaspart'tan geldi. Esprili bir dil kullanan Gaspart, "Ona başarı falan dilemiyorum. Hatta Real Madrid'e gittiği için, umarım onları küme düşürür. Bütün kötü maçlar onların olsun!" dedi.