Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 335 / 422 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385 ... SonSon
10,021 ile 10,050 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mourinho en çok kimi istiyor?

Dünya'daki bir çok oyuncu Jose Mourinho ile çalışmak istiyor !.. Peki Portekizli teknik adamın en fazla çalıştırmak istediği futbolcu kim?

Real Madrid'e gelmesi için İnter ile olan tazminat sorununu çözmeye çalışan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, bu sorunun cevabını verdi.

İspanyol AS gazetesinde bugün yayımlanan röportajında Mourinho, Real Madrid'e geldiğinde ilk iş İspanyol kulübünün nasıl çalıştığını öğrenebilmek için yöneticilerle konuşacağını, dinledikten sonra kendi fikirlerini onlara açıklayacağını söyledi.

Demokratik biri olduğunu ve başkalarının görüşlerini de dinlediğini savunan Mourinho, "Ancak bir şey çok açık olmalı. Bir kulüp, teknik direktörün fikirlerinden hareket edip, onun etrafında yaşamak zorundadır. Hiç kimse bana takımı 4-4-2 mi yoksa 4-3-3 mü oynatmam gerektiğini söyleyemez. Sorumlu benim. Hiç kimse devre arasında bir şeyler söylemek için soyunma odasına giremez. Hiç kimse günde kaç kez ve nasıl antrenman yaptırmam gerektiğiyle ilgili bana etki yapamaz. Bazıları benim bir diktatör olduğumu, spor direktörü ile çalışmak istemediğimi düşünüyor. Tamamen tersi. Grup olarak çalışmak, sorumluluk vermek benim hoşuma gidiyor. Benimle birlikte çalışanlara karşı çok sadığımdır ve bunu yapmak isterlerse her ikimiz birlikte büyürüz" ifadelerini kullandı.

"Real Madrid'de rahat çalışmak, sorular sormak, gözlemci olmak ve yavaş yavaş çözümler bulmak istiyorum" diyen Portekizli teknik adam, kendisini en çok rahatsız eden konunun, futbolu hakkında basında yapılan "önyargılı, başka hedefleri olan, kirli tartışmalar" olduğunu söyledi.

Mourinho ayrıca, Real Madrid'de geçen sezon iyi verim alınamayan Cristiano Ronaldo-Kaka ikilisiyle ilgili, "Her biri tek tek çok iyi futbolcular. Onların birlikte yapabilecekleri bir oyun stili bulmak gerekecek" açıklamasında bulundu.

Kısa cevaplı sorulara verdiği cevaplarda ise Portekizli teknik adamın en beğendiği teknik direktör Van Gaal, en fazla çalıştırmak istediği futbolcu Rooney.

Mourinho, Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'e karşı alınan 2-0'lık galibiyetle ilgili olarak da "Bayern, İnter'den daha hızlı. Ben de sonunda, topla fazla oynamama ve defansta onları karşılama kararı aldım ve onlar kaybetti" değerlendirmesinde bulundu.

Bu zamana kadar hayalindeki her şeyi gerçekleştirdiğini kaydeden Mourinho, gelecekteki hayallerini ise şöyle sıraladı:
    "İngiltere ve İtalya'dan sonra İspanyol liginde de şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'ni 3 farklı takımla kazanan teknik direktör olmak ve 70 yaşlarında Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanmak.''

Öte yandan, İnter'den ayrılması için istenen 16 milyon avroluk tazminat sorununu çözmeye çalışan Mourinho'nun, herhangi bir şekilde Real Madrid'in konuya müdahale etmesini istemediği iddia edilirken, görüşmelerin uzamasından dolayı Portekizli teknik adamın Real Madrid'de basına tanıtılmasının da gelecek haftaya kaldığı ileri sürüldü. Bu arada, Marca gazetesi, Mourinho'nun İnter ile olan anlaşmazlığını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne götürebileceğini yazdı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Real'i sevmek için hiç bi neden kalmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Renato'yla 2012'ye kadar

Renato'yla 2012'ye kadar

Sevilla, Brezilyalı orta saha oyuncusu Renato Dirnei'nin sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı.

Sevilla'nin internet sitesindeki haberde, 31 yaşındaki Renato'nun gelecek yıl sona erecek sözleşmesinin 30 Haziran 2012'ye kadar uzatıldığı belirtildi. Açıklamada, tarafların memnuniyetine göre, sözleşmenin 2012'den sonra 1 ya da 2 yıl daha uzatılabileceği kaydedildi.
    Açıklamaya göre, Renato'yu almak isteyen kulübün Sevilla'ya 36 milyon avro ödemesi gerekiyor.
    İtalyan pasaportuna sahip Renato, Sevilla'ya 2004'te Santos'dan transfer olmuştu.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Pellegrini: "Mourinho Real Madrid'de fazla kalamaz"

Pellegrini: "Mourinho Real Madrid'de fazla kalamaz"

Şilili teknik adamın Real Madrid'e olan öfkesi bitmek bilmiyor.

Real Madrid kulübü, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin görevine son vermeden, Jose Mourinho ile anlaştıklarını ve Interli teknik adamın önümüzdeki sezon takımın başına geçeceğini duyurmuştu.
    Bu duruma oldukça içerleyen Pellegrini de, bu mantalitede olan bir kulüpte hiçbir teknik adamın başarılı olamayacağını savundu.
    Konuyla ilgili olarak ESPN'ye açıklamalarda bulunan Şilili teknik adam, "Real Madrid'de hiçbir teknik direktörün ömrü uzun olamaz. Burada bulunduğum süre boyunca çok ciddi bir hata yaptığımı zannetmiyorum. Ben beş senedir İspanya'da çalışıyorum ve hiçbir çalıştırıcının Real'de çok uzun süre kaldığını göremezsiniz. Umarım bu yanlış fikirlerini bir gün değiştirebilirler" şeklinde konuştu.
    Mourinho'nun Real'e transferinden sonra adının Inter ile anılmasıyla ilgili olarak konuşan Pellegrini, "Inter'e gidip gitmeyeceğim belli değil. Şu an aklımdaki tek şey tatil yapmak" diyerek transfere açık kapı bıraktı.
    Bu arada Mourinho'ya bir hoşgeldin mesajı da Barcelona'nın eski başkanı Joan Gaspart'tan geldi. Esprili bir dil kullanan Gaspart, "Ona başarı falan dilemiyorum. Hatta Real Madrid'e gittiği için, umarım onları küme düşürür. Bütün kötü maçlar onların olsun!" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O kadroyala başarılı olama sonra çamur at millete

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    O kadroyala başarılı olama sonra çamur at millete
    Yahu Pellegrini başarılı oldu. Olay sadece derbileri kazanmak. Ki Mourinho evinde kaybetmeyen bir teknik adam Santiago'da kazanması şampiyonluk için yeterli olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Real Madrid kroyum emme para bende havasında.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Yahu Pellegrini başarılı oldu. Olay sadece derbileri kazanmak. Ki Mourinho evinde kaybetmeyen bir teknik adam Santiago'da kazanması şampiyonluk için yeterli olacaktır.
    Şampiyonlar liginde Lyon'a elendi ligde kendi sahsında bile Barca'ya direnemdi.21 kupa bile alamadılar.İspanya kupasındaki elendikleri rakibi hatırlamıyorum bile kim olduğunu sen başarılı diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şampiyonlar liginde Lyon'a elendi ligde kendi sahsında bile Barca'ya direnemdi.21 kupa bile alamadılar.İspanya kupasındaki elendikleri rakibi hatırlamıyorum bile kim olduğunu sen başarılı diyorsun.
    90 puan üzerinde 2.olan bir takım varmı daha bilemiyorum, ama bana göre bu başarıdır. Lyon'a nasıl elenildiği zaten biliniyor net 5 pozisyon kaçtı maçta. Daum'un net 15 pozisyona birşey yapamayacağı gibi Pellegrini'ninde yapamayacağı ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mourinho'nun da uzun yıllar arada kalmak istediğini düşünmüyorum zaten. 3 ayrı kulüpte ŞL şampiyonu olan ilk hoca olmak istiyorum demişti, 2 senede bunu başarırsa (ligi zaten alacağını düşünüyorum, ligde Barcelona'ya kaybetmezsen şampiyonsun), bir başka takıma geçecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sonra Trabzonspor'un başına gelecek Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Sir Alex'in yerne gecer Manchester'a gider Bir ara Ingiltere'ye gidebilirim gibi birseyler söylemisti galiba..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bence Jose artık büyük kulüp çalıştırmamalı.Adam zevk almaz artık şampiyon olmaktan Galatasaray'a gelip ŞL Şampiyonluğu'na oynatsa harika olur mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Evet başarısız oldu Pellegrini. Alcarcon'a elendiler sanırım. Lyon'u yenemediler. 90 puan üstü bitirdilerse Higuain ve Ronaldo'nun insan üstü performansıyla aldılar o kadar puanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adam haklı 96 puan topla şampiyon olama sana bi hak daha vermesinler super mario bile daha şanslı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

evet mourinho Madrid te fazla kalmaz Bütün Kupaları Kazanır Dünyanın En iyi Takımı Yapar istifa eder başka bi yere gider

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ispanya kupasında 3. lig takımına mı ne elenmişlerdi galiba xD

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mourinho imzayı attı!

Inter'i şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'na taşıyan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, İspanyol devi Real Madrid'le sözleşme imzaladı.

Porto'nun ardından Inter ile de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Jose Mourinho, kendisini 4 yıllığına Real Madrid'e bağlayan imzayı attı.
    Senelik 10 milyon euro kazanacak olan Portekizli Teknik adam bugün öğleden sonra Santiago Bernabeu'da düzenlenen bir törenle yeni takımı ile sözleşme imzaladı.
    Törende açıklamalarda bulunan Mourinho, Ronaldo'nun Real Madrid için önemli bir oyuncu olduğunu söyledikten sonra "Fakat önemli olan kulüptür, oyuncular değil. Şimdi işleri belli bir çalışma programı ile değiştireceğiz. Benim stilime doğru yaklaşacağız. Ben bir hocayım fazlası değil. Tüm hatalarıyla ve tüm iyi yönlerimle ben Jose Mourinho'yum" diye konuştu.

Kaynak:Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haydi hayırlı olsun umarım kupalarla başlar Real macerası.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdi sıra defans transferinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İdol imzayı bastı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maicon'u kesinlikle istiyor. Böylelikle Ramos stoper oynayacak. Maicon'da gidicek galiba. Vidic'i de alırlarsa coşarlar zaten.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Barça'nın yeni hedefi

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi finali için Wembley'e çıkma parolasıyla transferde aktif bir dönem geçiren Barcelona'nın yeni hedefi Liverpoollu Javier Mascherano. Katalanlar, Fildişi Sahilli Yaya Toure ile de yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Güncelleme: 17:13 TSİ 31 Mayıs. 2010 Pazartesi

David Villa'yı renkerine katarak transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Barcelona, rotayı şimdi de Javier Mascherano'ya çevirdi.
    İspanyol basınına yansıyan iddialara göre, Katalan ekibi, Liverpool'da forma giyen Arjantinli için temaslara başladı. Mascherano cephesinden ise henüz bu haberleri doğrulayan bir açıklama gelmedi.. Transferin gerçekleşmesi durumunda Barcelona'nın, 2012'de sona erecek kontratını uzatmak için kulübüyle görüşen ancak şu ana kadar bir sonuç alamayan Liverpoollu futbolcu için 50 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
    Mascherano için girişimlerde bulunan Katalanlar, Yaya Toure için de Manchester City ile görüşüyor. Takımdan ayrılması beklenen Fildişi Sahilli futbolcunun menajeri Dimitri Seluk, İngiliz kulübüyle masaya oturdu. Başkan Joan Laporta ise “Yaya, bu kulübe yıllarca hizmet etmiş ve dünyada benzeri az bulunan oyunculardan biri” sözleriyle, bugüne kadarki hizmetlerinden ötürü 27 yaşındaki futbolcuya teşekkür etti. Futbol direktörü Txiki Begiristain da Toure'nin daha fazla süre bulabileceği ve daha ön plana çıkabileceği bir takıma gitmek istemesini normal karşıladıklarını söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fabregas'da deniliyordu bu kadar adamı ne yapacaklar yahu anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu barça olmaz. Yaya Toure gibi her işi yapan adamı yollamak saçmalık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kaka-Lampard takasi deniliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Kaka-Lampard takasi deniliyor
    Chelsea üstüne para önerecektir herhalde?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Laporta ümidini koruyor

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arsenal cephesi kapıları kapamasına karşın Cesc Fabregas transferinden vazgeçmediklerini söyledi. Laporta, en büyük avantajlarının, İspanyol futbolcunun Barcelona forması giymek istemesi olduğunu ifade etti.

NTV Spor
    Güncelleme: 11:56 TSİ 01 Haziran. 2010 Salı
    Valencia'nın golcüsü David Villa'yı 40 milyon euro karşılığında renklerine bağlayan Barcelona, Arsenal ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cesc Fabregas'ın peşinden koşuyor. Altyapısından yetişen genç oyuncuyu kadroya katmak isteyen başkan Joan Laporta'yı zorlu bir görev bekliyor. Zira Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in, Fabregas'ı bırakmak gibi bir niyeti yok.
    Buna karşın Laporta, Fabregas'ı transfer edecekleri yolundaki ümidini koruyor. Barcelona Başkanı, “Mantıksız bir girişimde bulunmuyoruz. Çünkü Fabregas açık bir dille Barcelona'da forma giymek istediğini söyledi. Bu da bizi transferin eninde sonunda gerçekleşeceği yolunda umutlandırıyor” diye konuştu.
    Arsenal ile zorlu bir görüşme maratonuna gireceklerini ifade eden Laporta, bu sezon olmasa bile İspanyol yıldızı gelecek yıllarda renklerine bağlamak için yolu açtıklarını vurguladı.

Mesaj Yetkileri