Originally Posted by
nannar
muhammet fenerbahçe'nin şike,teşvik ya da teşebbüs işlerine bulaştığına inanmanız için ne olması lazım bize bir açıklarmısın?
bir önceki sayfadaki gibi bir telefon görüşmes duysanız, "montaj bunlar arkadaş" diyecek kadar kör iseniz bu benim sorunum değilki. İşinize gelmeyen şeyler yazdığımızda kişisel saldırılar yapmaktan usanmadınız. Ne mesleğimiz,ne yaşımız ne de boş adamlığımız kaldı :) acaba "dön bak,ne haldesin" demesi gereken sizler misiniz yoksa ben miyim? bunu iyi irdelemek lazım.Forumdaki yazarların çoğundan farkım sizlerin hoşuna gitmeyecek gerçekleri sizlerin önüne katıksızca sermem sanırım.
Sizlerden bir ricam olacak; Fenerbahçe aleyhine çıkan yazılardan,belgelerden veya konuşan,yorumlayan kişilerden hangisine inandınız ? hangisine "gerçek olma ihtimali olabilir." dedniz ? İlk günden buyana yaptıgınız tek şey körü körüne kişiye bağlılık, kuruma değil! Bunu söylediğimizde de "siz bizim birlik olmamızı kıskanıyorsunuz"gibi saçma bir yorumla karşı karşıya kalıyoruz.
Bu süreçte işinize gelmeyen her gelişme,bilgi ,belge ya da kişiyi Fenerbahçe düşmanı, işinize gelenleri ise adil,namuslu,şerefli,dürüst yaptınız. ne diyelim biz size daha ? hayır kendi içimizde kapatabileceğimizi bilsem hadi tamambu seferlik affedilsin, souçta diğer kulüplerin de geçmişleri temiz değil diyeceğiz ama bunu yapmak için bile önce sizlerin kendi kuübünüzün başkanını,yöneticisini mantık süzgeiyle sorgulamanız gerekmekte. Ben Galatasaray'ı seviyorum.Sizler de Fenerbahçe'yi seviyorsunuz. Fakat Galatasaray başkanı,yönetimi ya da futbolcusuna böyle bir iş başımıza gelse,körü körüne güvenmek yerine olaylara her yönden bakmaya çalışır ve suçlu olma ihtimallerinin de olduguna inanırdım. bunun kulübe baglılıkla ilgisi yok. yani klavyede sabaha kadar yazsak yeridir ama siz o kadar sabitlenmişsiniz ki Aziz Yıldırım ve ekibinin tamamen temiz olduguna, adli kurumlarda suçları sabit olsa da ona bile bir kılıf bulmaya hazırsınız. Allah sonumuzu hayır etsin