Originally Posted by
uAburak89
John van den Brom; Ado Den Haag gibi bir takımı Hollanda liginde 3. yapıp Uefa'ya taşımış bir isim.
René Girard; Montpellier takımını Fransa Liginde şampiyon yapmış bir isim.
Kasper Hjulmand; Nordsjaelland gibi ismini FM oynayanların bile duymadığı bir takımı şampiyon yapmış bir isim.
Leonard Jardim; Braga takımını Avrupa Liginde final oynatmış bir isim.
Ivan Jovanovic; Apoel takımını ŞL'de çeyrek final oynatmış bir isim.
Bunun dışında takımı Şampiyonlar Liginde olmayan, Avrupa Liginde bile olmayan hocaların bulunduğu ortamda Aykut Kocaman nerde ? Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi temsilcisi Şenol Güneş neden çağırılmadı ? Thomas Schaaf kimin torpillisi de Avrupa maçına çıkamayacak takımına rağmen Elit teknik direktörler toplantısında ? Bu sorular babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye kadar gider...
Fatih Terim; 1991 akdeniz oyunlarında u-21 takımıyla gümüş, 1993 yılında altın madalya kazanmıştır. 2008 Avupa Şampiyonasında milli takımda yarı final başarısı bulunmaktadır. Uefa kupası, 5 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı kupası, 1 Türkiye Süper kupası başarısı bulunmaktadır.
Aykut Kocaman'la kıyas dahi yapmam, bu Fatih Terim'e hakarettir benim gözümde. Ben de iddia ediyorum, bu sene değil belki 1-2 seneye kanıtlanabilir bu durum, Fenerbahçe Aykut Kocaman yönetiminde Şampiyonlar Ligine kalsa dahi asla ve asla bu tarz organizasyonlarda kendisine yer bulamaz. Çünkü Türkiye Liginde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak bir başarı değildir. ;)