-
John van den Brom; Ado Den Haag gibi bir takımı Hollanda liginde 3. yapıp Uefa'ya taşımış bir isim.
René Girard; Montpellier takımını Fransa Liginde şampiyon yapmış bir isim.
Kasper Hjulmand; Nordsjaelland gibi ismini FM oynayanların bile duymadığı bir takımı şampiyon yapmış bir isim.
Leonard Jardim; Braga takımını Avrupa Liginde final oynatmış bir isim.
Ivan Jovanovic; Apoel takımını ŞL'de çeyrek final oynatmış bir isim.
Bunun dışında takımı Şampiyonlar Liginde olmayan, Avrupa Liginde bile olmayan hocaların bulunduğu ortamda Aykut Kocaman nerde ? Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi temsilcisi Şenol Güneş neden çağırılmadı ? Thomas Schaaf kimin torpillisi de Avrupa maçına çıkamayacak takımına rağmen Elit teknik direktörler toplantısında ? Bu sorular babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye kadar gider...
Fatih Terim; 1991 akdeniz oyunlarında u-21 takımıyla gümüş, 1993 yılında altın madalya kazanmıştır. 2008 Avupa Şampiyonasında milli takımda yarı final başarısı bulunmaktadır. Uefa kupası, 5 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı kupası, 1 Türkiye Süper kupası başarısı bulunmaktadır.
Aykut Kocaman'la kıyas dahi yapmam, bu Fatih Terim'e hakarettir benim gözümde. Ben de iddia ediyorum, bu sene değil belki 1-2 seneye kanıtlanabilir bu durum, Fenerbahçe Aykut Kocaman yönetiminde Şampiyonlar Ligine kalsa dahi asla ve asla bu tarz organizasyonlarda kendisine yer bulamaz. Çünkü Türkiye Liginde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak bir başarı değildir.
Mesaj Yetkileri