CL de Türk takimlarinda kimse birsey beklemesin en fazla gruplarda 3. oluruz... Nedeni ise belli, su anki kosullarda avrupanin önde gelen kulüpleriyle Manchester,Barcelona,Milan gibi kulüplerle yarismamiz mümkün degil..
Printable View
Ama ben geçen seneki FB yi beyendim bence gayet iyiydiler...
Zico-Volkan-brazda Deivid in yüzünden elenildi bence... Newcastle maçında şansızlıkla yenildi... C.Vigo maçında Alex sağolsun... AZ maçında da hatalar zinciri... Açıkçası bu sene daha başarılı bir Fenerbahçe olucağına inanıyorum...
Geçen sene en büyük sorunumuz Zico idi ... bu sene artık hiç bahanesi yok başarılı olamazsa brezilyadaki çiftliğine dönsün :)
Zico ile avrupada final oynayamayiz fakat uefada bir ceyrek final olabilir mesela (:
Şu FTK'yı hiç önemsemiyorum ama okulda dalga geçilmesinden bıktım valla :D alsakta şu ızdırap bitse :D
Aziz Yıldırım ve Yönetiminin geçen seneki hırsını herkes gördü adamlar haklı o kadar emek her türlü alanda %100 fedakarlık ama başarı hala yok artık bu sene en azından onlar için bir şeyler yapma vakti geldi ben sizi bilmem ama çok inanıyorum
Appiah kampa katıldı
http://www.sporx.com/images/1/29/1201_B_appi.jpg
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, günün ikinci çalışmasını yaptı. Teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 55 dakika sürerken, çalışmaya İstanbul'dan bugün dönen Semih Şentürk de katıldı. Dizinden amileyat olan ve tedavisi süren Appiah ile hafif sakatlıkları bulunan Tümer ve Kerim'in oteldeki salonda Michel Schulten ile çalıştığı bildirildi. İdmana, PAF takımı futbolcularından Mithat Yaşar da katıldı. Isınmadan sonra şut çalışması yapan sarı lacivertli takım, daha sonra defans ve ofans oyuncularının oluşturduğu iki guruba ayrılarak çalışmalarına devam etti. Bu arada yardımcı antrenör Edu, performansıyla dikkat çeken Ali Bilgin ile antrenmanın sonunda özel bir görüşme yaptı. Fenerbahçe, kamp çalışmalarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Kaynak : DHA
Olcan bu sene antalyaya kiralık veriliyor di mi ?
Ali Bilgin çok faydalı olucak gibi...Yetenekli bir oyuncu...
kesinlikle artık tamamen avrupada başarıyı düşünmemiz lazım bu şart oldu. fenerbahçe büyük kulüp olma yolunda dev adımlar atıyor ama uluslararası başarı da gerekli inşallah ben inanıyorum bu sene büyük başarılara imza atacaz avrupada :) ligi fazla düşünmemize gerek yok son 4 senedir gördük ki rahatlıkla domine edebiliyoruz önümüz açık ;;)
Bence Roberto Carlos'tan sonra en iyi transferimiz ...
Ben Ali Bilgin in bizim maçtaki performasını çok beyenmiştim... Çok hırslı bir oyuncu...
lincoln dışında öyle aman aman transfer yapmadılar ki... linderoth var bi de ama yani.... asıl dikkat etmemiz kişi feldkamp o adamın tecrübesi en büyük tehlike olacak 10 sene evvel geldiğinde tüm kupaları almış cimbomda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben de iki isim yollanacak diye biliyorum ama bu seferde dediğin gibi sağ bekte alternatif kalmaz
Süper Kupa var herşeyden önce :) Alex yok büyük ihtimalle eğer transfer yapacaksak(pivot forvet ) en azından şu maça yetiştirelim alex yokken bi görelim 4-4-2 sistemini :)
Zico' nun isminde başka bir şeyi yok. Gerçekten Deıvıd kalsın dıyerek adamcılık yapıyor ve Fenerbahçe' nın onunu kapatıyor. Zaten antrenörlüğü 0 neyse. sinirlendim gene.