Sayfa 338 / 439 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
10,111 ile 10,140 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    senin için koymadım zaten hala gökhan topuz fbye gsye gelecek diyorlar onun içn yazdım sitede tek sen yoksun
    sitenin 3/4ü benim gibi düşünüyor..Yeter Artık !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Sanmıyorum değiştireceklerini.6+1 ile Edirne dışına çıkmamız zor olacak bu sene.
    7 yıl önce galatasaray nasıl çıktı ise bizimde çıkmamız lazım bunun bahanesi yok... geçen seneyi hatırlayalım volkan kalede olmasa uefada daha ilerlerdik bunu kimse göz ardı etmesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Santa Cruz belki ama Kuranyi gelmez... Schalke aynı sene Hamit Lincoln gönderdi Kuranyi göndermesine taraftar Dur der artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Acaba bu yabancı kararı bir daha ne zaman değiştirilecek? Yeni TFF üzerinde değişiklik yapabilir mi? Bi fikri olan var mı?
    ben söyleyim ulusoy federasyondan inene kadar başka çare yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    7 yıl önce galatasaray nasıl çıktı ise bizimde çıkmamız lazım bunun bahanesi yok... geçen seneyi hatırlayalım volkan kalede olmasa uefada daha ilerlerdik bunu kimse göz ardı etmesin
    hocam o zamanlar galatasarayda ayrı bir hava vardı birazda Allah kayırdı kupalar geldi türkiyede bunu 2. bir takım daha yapamaz sınırlama kalkmadıkça
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Sanmıyorum değiştireceklerini.6+1 ile Edirne dışına çıkmamız zor olacak bu sene.
    değiştirmezler abi sırk değişiklik olsun diye sussunlar diye koydular o +1 i de dünyada böyle bir uygulama yapan 2. bir ülke yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bahanelere sığınarak bir şeye varamayız o zaman yabancı kontejyanı açılmıyor di mi başarılı oamıcaz o zaman bütün yabancıları gönderek nasıl olsa başarı gelmeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Galatasaray'in kadrosu oturmustu, sakatlik ceza vs oldugunda problem olmuyordu.. yedeklerde ilk 11 de oynayanlar kadar kaliteliydi... ayrica Fatih Terim faktörü vardi bizede Fatih hoca gibi oyunculari iyi motive edebilen disiplinli bir teknik direktör lazim.. YouTube'ta GS'nin 17 Mayis belgeselini görmüstüm bir bakayim dedim neyin nesi, soyunma odasinda futbolcularini hem motive ediyor hemde demedigini birakmiyordu Ayrica "GS'nin sansi vardi" görüsüne katilmiyorum.. haketmislerdi.. belkide avrupadan Türkiye'ye kupa getiren tek Türk takimi olarak kalacaklar..

Zico AZ maçındamı gibi olur oyunu taraftar gibi izlerse yine aynı şeyler olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben zaten yönetim çok başarılı demiyorum.Yaptığı icraatları çok beğendiğim falanda yok.Ama kesinlikle saygı duyuyorum.Çünkü o benim ugruna canımı bile verebileceğim Beşiktaş'ımın Başkan'ı.Tüpçü ne demek ya.Bir Beşiktaş taraftarına yakışıyomu hiç.Biz ki bizi para için satanlara bile büyüklüğümüzü gösterip sessiz kalıp,helal olsun dedik.Sen sanıyormusun ki Beşiktaş kötü gittiği için Yıldırım Demirören zil takıp oynuyor.Hepimizden çok üzülüyodur.Kulübün 40 Milyon € borcu Başkan'adır.Buda demek oluyo ki senin tüpçü dediğin adam o tüpçülük mesleginden kazandığı parayla Beşiktaş JK camiasına katkıda bulunmaktadır.Kullandığımız kelimeleri daha dikkatli seçelim.Lütfen...
    Tamam haklısın kardeş tüpçü lafı sinir anında söylenmiş bir laf o 40m euro Beşiktaşa faydası dokunmadıysa o para çöpe gittiyse beni ilgilendirmez ayrıca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Galatasaray'in kadrosu oturmustu, sakatlik ceza vs oldugunda problem olmuyordu.. yedeklerde ilk 11 de oynayanlar kadar kaliteliydi... ayrica Fatih Terim faktörü vardi bizede Fatih hoca gibi oyunculari iyi motive edebilen disiplinli bir teknik direktör lazim.. YouTube'ta GS'nin 17 Mayis belgeselini görmüstüm bir bakayim dedim neyin nesi, soyunma odasinda futbolcularini hem motive ediyor hemde demedigini birakmiyordu
    yaw ne oluyor size o zaman neden heyecanlanıyoruz yönetimden transfer bekliyoruz Uefa kupasını alamayan takım Clde ne yapacak???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bahanelere sığınarak bir şeye varamayız o zaman yabancı kontejyanı açılmıyor di mi başarılı oamıcaz o zaman bütün yabancıları gönderek nasıl olsa başarı gelmeyecek
    abi niye bahane olsun görmüyo musun türk takımlarının halini ön elemeyle katılmaya başladık şamp. ligine yakında daha beter olursa şaşma olmuyo işte bak diğer takımlara en aşağı 10 yabancıları var gittiğimiz yere kadar artık

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yaw ne oluyor size o zaman neden heyecanlanıyoruz yönetimden transfer bekliyoruz Uefa kupasını alamayan takım Clde ne yapacak???
    CL de Türk takimlarinda kimse birsey beklemesin en fazla gruplarda 3. oluruz... Nedeni ise belli, su anki kosullarda avrupanin önde gelen kulüpleriyle Manchester,Barcelona,Milan gibi kulüplerle yarismamiz mümkün degil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Zico AZ maçındamı gibi olur oyunu taraftar gibi izlerse yine aynı şeyler olur..
    abi kendi evinde tek forvetle oynayan adamdan ne beklersin ya? ama şu an için kalması en iyisi öyle görünüyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    abi niye bahane olsun görmüyo musun türk takımlarının halini ön elemeyle katılmaya başladık şamp. ligine yakında daha beter olursa şaşma olmuyo işte bak diğer takımlara en aşağı 10 yabancıları var gittiğimiz yere kadar artık
    yaw o konuda haklısın yabancı kontejyanı avrupa düzeyinde olmalı ama olmuyor işte izin vermiyorlar... böle oldu diye herşeyi bırakacak değiliz di mi ne olursa olsun inanmalıyız başarıya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu sefer kadromuz daha iyi,geniş vs. zicoda biraz tecrübelendi dediğim gibi gittiğimiz yere kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

abi kendi evinde tek forvetle oynayan adamdan ne beklersin ya? ama şu an için kalması en iyisi öyle görünüyor
    Zico cift forvet oynasa ne yazar?? Deivid'e yeterince sans verdi bakti olmuyor birde böyle deneyeyim dedi.. ki bana görede en iyisini yapiyor... oyuncularindan yararlanabildigi kadar yararlanmaya calisiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu takımda Alex olduğu sürece tek forvet oynamak zorundasın yada taktiği tamamen değiştirmek zorundasın kanatsuız bir oyun bu sefer tuncay yedek kalıcaktı zico ne yapsın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CL de Türk takimlarinda kimse birsey beklemesin en fazla gruplarda 3. oluruz... Nedeni ise belli, su anki kosullarda avrupanin önde gelen kulüpleriyle Manchester,Barcelona,Milan gibi kulüplerle yarismamiz mümkün degil..
    Allah korusun parçalarlar bizi vallahi hiç bakmazlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu sefer kadromuz daha iyi,geniş vs. zicoda biraz tecrübelendi dediğim gibi gittiğimiz yere kadar
    Şu CLye kalmalıyız önce kalmamız çok zor olsada bunu başarmalıyız Eğer yine UEFA Kupasına düşersek en az Final bunun başka bir alternatifi yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw o konuda haklısın yabancı kontejyanı avrupa düzeyinde olmalı ama olmuyor işte izin vermiyorlar... böle oldu diye herşeyi bırakacak değiliz di mi ne olursa olsun inanmalıyız başarıya
    başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zico cift forvet oynasa ne yazar?? Deivid'e yeterince sans verdi bakti olmuyor birde böyle deneyeyim dedi.. ki bana görede en iyisini yapiyor... oyuncularindan yararlanabildigi kadar yararlanmaya calisiyor..
    o yönden bende zicoyu seviyorum sezon başından bitimine kadar hemen hemen herkese şans verdi helal olsun...

Ama ben geçen seneki FB yi beyendim bence gayet iyiydiler...

Zico-Volkan-brazda Deivid in yüzünden elenildi bence... Newcastle maçında şansızlıkla yenildi... C.Vigo maçında Alex sağolsun... AZ maçında da hatalar zinciri... Açıkçası bu sene daha başarılı bir Fenerbahçe olucağına inanıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Hepsi fos çıkmadı fos çıkarıldı sevgili teknik direktörümüz ZD tarafından..
    Bence oyunculara yeteri kadar şans verildi ama onlar sıradan bir futbolcu gibi oynadılar ama bilinmedik başka şeler varsa orasına karışmam sen daha iyi bilisin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen sene en büyük sorunumuz Zico idi ... bu sene artık hiç bahanesi yok başarılı olamazsa brezilyadaki çiftliğine dönsün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu CLye kalmalıyız önce kalmamız çok zor olsada bunu başarmalıyız Eğer yine UEFA Kupasına düşersek en az Final bunun başka bir alternatifi yok
    haklısın ben zaten bu sezon ligi fazla takmıyorum türkiye kupasınada pafla çıkıcaz zaten ağırlık avrupaya verilecek bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Zico ile avrupada final oynayamayiz fakat uefada bir ceyrek final olabilir mesela (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ama ben geçen seneki FB yi beyendim bence gayet iyiydiler...

Zico-Volkan-brazda Deivid in yüzünden elenildi bence... Newcastle maçında şansızlıkla yenildi... C.Vigo maçında Alex sağolsun... AZ maçında da hatalar zinciri... Açıkçası bu sene daha başarılı bir Fenerbahçe olucağına inanıyorum...
    abi biz geçen seneki şartlarla o kupada en azından yarı finale çıkardık bundan eminim ama biraz da şans gerekiyo ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu FTK'yı hiç önemsemiyorum ama okulda dalga geçilmesinden bıktım valla alsakta şu ızdırap bitse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene en büyük sorunumuz Zico idi ... bu sene artık hiç bahanesi yok başarılı olamazsa brezilyadaki çiftliğine dönsün
    dönsün valla yanına da deivid i alsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

abi biz geçen seneki şartlarla o kupada en azından yarı finale çıkardık bundan eminim ama biraz da şans gerekiyo ya
    Geçen sene bizde olmayan tek şey ŞANS !
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dönsün valla yanına da deivid i alsın
    Deivid bu sene bileti hazırlasın brezilyaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico ile avrupada final oynayamayiz fakat uefada bir ceyrek final olabilir mesela (:
    benim inancım var cl için birşey diyemem ama uefada başarılı oluruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

arkadaşlar ister misiniz zico gitsin de yerine capello gelsin?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım ve Yönetiminin geçen seneki hırsını herkes gördü adamlar haklı o kadar emek her türlü alanda %100 fedakarlık ama başarı hala yok artık bu sene en azından onlar için bir şeyler yapma vakti geldi ben sizi bilmem ama çok inanıyorum

Mesaj Yetkileri