dikkat ettiyseniz Krasiç transfer planlarımda yoktu , bir anda gelişti dedi. yani Alex oynayacaktı bu takımda Krasiç gelmeseydi. mesela şimdi Sow yok Alex oynayacak. bence sezon sonu beklenir , beklenmeli.
Printable View
Aykut kocaman barcelona disinda cok az takim s.moskovaya bizim yaptigimiz baskiyi yapardi :)
Alex'i kıskanıyor musun sorusuyla karşılaşabileceğimi hiç düşünmemiştim , komik geliyor. cevaplama gereksinimi duymuyorum. Aykut hoca
Aykut Kocaman: "Monchengladbah kaleci haric 125 km kosuyor." -Sansal: "Hocam peki fenerbahce?" Aykut Kocaman: "Su an net bilmiyorum."
Alex ilgili açıklamaları gayet tatmin edici. geçen seneki formunu yakalasın niye oynatmayayım diyor.
Alex ögretmen futbolcu olmalı , antrenör futbolcu değil. Aykut Kocaman
Alex'in son maçta kendisine karşılık vermemesine çok üzülmüş hoca.
Aykut Kocaman: Fenerbahçe'nin önümüzdeki 10 yıl içinde en az 7 ya da 8 kez Şampiyonlar Ligi'ne katılması planlarımız arasında.
Aykut Kocaman: En az 4 sefer gruplardan çıkmayı başarmalıyız. Bu şekilde düşününce eminim başarı gelecektir.
Tek derdim Fenerbahçe. Aykut Kocaman
daha ne desin be adam ..
cok carpici aciklamalar bunlar, dusuncelerini kamuoyuyla paylasmasi guzel olmus. yarin da aziz yildirim %100 futbolda olacak. ama gene aciklamalari carpitilacaktir, twitterda orda burda yarim yamalak yansitilcaktir bunlar eminim.
İptal edildi.
Quote:
"Merhabalar... A Milli Futbol Takımımızın 2014 Dünya Kupası Eleme Grubunda 7 Eylül'de Hollanda ve 11 Eylül'de Estonya ile oynayacağı maçlar sebebiyle Spor Toto Süper Lig'de bu hafta sonu maç yapılmayacaktır. Süper Lig maçları ile ilgili 'Maç Toplantısı', 'Dakika-Skor' ve '%100 Futbol' programları bu hafta yayın planından çıkarılmıştır. Daha önceden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Pazar akşamı 21:00'de konuk olacağı duyurulan '%100 Futbol' programı iptal olmuştur. Bilgilerinize..."
Aziz Yıldırım'ın program iptal olmuş heralde.
"Sportif direktor Aykut olarak TD Aykuta elestrim; altyapidan 1-2 futbolcu oynatmaliydi..Ama oyle seyler yasadik ki,olmadi" Aykut KOCAMAN
cidden Aykut hoca gibi bir teknik adama sahip olduğumuz için gurur duyuyorum ben , eleştirenler istedikleri kadar eleştirsinler.
KaynakQuote:
Aykut Kocaman soruları yanıtlıyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman önemli açıklamalar yapıyor...
Sarı lacivertli takım hakkında merak edilenler ve son günlerde çok konuşulan kadro rotasyonuyla ilgili tüm sorulara ilk ağızdan cevap verecek olan Kocaman aynı zamanda, UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerini de değerlendiriyor.
İşte Maraton Özel'e katılan tecrübeli teknik adamın açıklamalarından önemli satırbaşları;
* Aykut Kocaman sözlerine vefat eden Ediz Bahtiyaroğlu ile başladı...
"Bu kadar genç ve hayat dolu bir arkadaşımızın aramızdan ayrılması çok üzücü. Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin. Ayrıca tüm şehitlerimizin ailesine de Allah'tan sabırlar diliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu acı ortamda futbol konuşarak soruları cevaplamaya çalışacağım."
* Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'ne veda ettikten sonra Raul Meirelles'in takıma katılmasını değerlendirdi.
Fenerbahçe daha önce bu şekilde transferler yapmıştır. Vaslui'ye elendikten sonra Yobo ve Krasic gelmişti. Yobo'nun transferi kulüple ilgili nedenlerden sonra Vaslui maçının sonrasına kaldı. Hem Mehmet Topal hem de yanındaki oyuncu için çok erkenden hareket geçmiştik. Ama bu transferler bugüne kaldı.
Takımın kapasitesinin yukarı çıkacağına inancım nedeniyle Meirelles transferi biraz gecikti. Meirelles geldikten sonra yapılan diğer 7 transfer çöpe atılıyor. Son gün transferleri tüm dünya kulüpleri için geçerli. Haziran ayında ayrılan oyuncularımız yerine doğru oyuncuları transfer ettik ve derinlikli bir kadro haline geldik.
* Türkiye futbolunda İnatla ve sabırla yapılan yatırımın karşılığının alınmadığını düşünüyorum. Yatırım ve verimlilik arasında doğru orantı yok. Transferler ile ilgili birinci sınıf oyuncuları birinci sınıf zamanlarında getirmek çok zor. Dünya futbolunun merkezi değiliz. Biz en zor zamanlarımızda 3 tane 1. sınıf oyuncuyu getirmeyi başardık. Sow, Krasic, Kuyt ve Meirelles...
* Türkiye'deki futbol medyası takımlar ve futbolcular üzerinde çok etkili. Oyuncular bazen bu gücü arkasına alıyor bazen de altında ezilebiliyorlar.
* Türkiye'de çalışan antrenörlere doğru futbol iklimini sağlanmıyor. Biz ileri doğru değil gerilemek için kötülemek için yarışıyoruz. Bir daire içierinde birbirimiz ile didişip duruyoruz. O daire içerisinde futbolcular, yöneticiler, antrenörler medya bir yer edinmiş ve bu dairenin dışına çıkamıyoruz. Ülkemizde kulüpler yüzde yüz teknik direktörlerin kontrölünde değil. Takımlar bir antrenör takımı olamıyor.
* Avrupa Ligi'ndeki 6 maç çok önemli maçlar olacak... Gruptan çıkmayı başarırsak o kupanın favorilerinden oluruz.. Bugünkü takımla Young Boys ve PAOK maçına çıksaydık sahadan siler süprürüz. Bir değişim içerisindeyiz. Bu görülüyor ya da görülmüyor bilmiyorum. Ama ben farkındayım.
* Mondchengaldbach, Alman futbolu ile birlikte Avrupa'nın yükselen değerleri arasında. Çok önemli oyuncularını sattılar fakat çok temel özellikleri var. Alman takımı maç başına 130 km konuşuyor. Biz ise geçen sezon 98-99 km civarındayız. Vaslui ve Spartak Moskova maçlarında 112 km'yi bulduk. şampiyonlar ligi'nde yer almak isterseniz en az onlar kadar koşmak zorundayız. Türk futbolu ile Avrupa arasında makas açılıyor diyorlar. Bunun nedeni tamamen fiziksel...
* Ben de futbolcuyken takımda koşmayan oyunculardandım. Futbolcu Aykut Kocaman benim şu anki takımımda asla oynayamazdı.
ALEX'İN DEMEÇLERİ ASILSIZDIR
* Alex'in 'Fenerbahçe Avrupa'daki hedeflerini tamamen küçülttü' şeklindeki demeci tamamen asılsızdır. Yapılan transferlere bir bakın.. Fenerbahçe bu yatırımları 10 yıl daha sürdürürse en az 7-8 yıl Avrupa arenasında kalıcı olur.
* Doğru düşünen F.Bahçelilerin geçtiğimiz sezona genel olarak bakmalarını istiyorum. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a karşı son 3 maçın 2'sini biz kazandık.
* Galatasaray'a karşı olan Süper Kupa final maçı benim için sadece Spartak Moskova maçının bir provasıydı. Benim kafamda sadece Avrupa vardı. Bütün hamleleri bunu için yaptım.
* Barcelona dışında dünyada Spartak Moskova'yı çok az takım dize getirebilirdi. Biz bunu başardık. Ama nedense ülkemizde bazı şeyler küçümseniyor.
*** Kocaman Fenerbahçe'yi korkak oynatıyor iddialarına yanıt veriyor...
* Korkak oynadığımız söylenemez.. Son 3 maça kadar gücümüz yettiği sürece rakipleri baskı altına almaya çalışarak oynadık. Son iki sezonda ligin en dominant takımı bizdik. Geçtiğimiz sezon oyanan Süper Final'de korkak ve etkisiz Fenerbahçe rakiplerine 4 puan fark attı.
* Son 4 maçta topa sahip olma ve pas sayımız azaldı. Çünkü oyuncu profili değişti. Bu sistem bizi hızlı top oynamaya götürürken ileride hem hızlı hem de topa daha fazla sahip olan bir takım olmya götürecektir.
KOCAMAN ALEX'İ KISKANIYOR MU?
* Kocaman'ın Alex'i kıskanıyormusunuz sorusunu yanıtladı.
Bu soruyla karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi. Ne kişiliğim ne de herhangi bir durum bana bu soruya cevap verdiremez. Cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum...
Alex konusunda yüzde yüz istediklerimi uygulayamıyorum. Antrenörün herhangi bir oyunsuyla ilgili tasarrufunda medyanın büyük bir bölümü çok çabuk reaksiyon gösteriyor. Antrenörlere bu konuda çok büyük insafsızlık yapıyorlar. Sadece bana değil tüm antrenörlere.. Bir antrenör tercihlerinden dolayı ülkemizde olduğu kadar başka hiç bir ülkede bu kadar sert eleştirilmiyor. Alex futbol yaşamının sonlarına gelirken en çok topla buluştuğu en iyi oynadığı sezonu geçirdi. Alex geçtiğimiz sezon benim en büyük yardımcım olmuştu. Onunla ilgili sezon başında hiçbri tsarrufum yoktu. Antrenman döneminde mükemmele yakın bir antrenman yaptı. Hazırlık maçlarında çok istekli görünüyordu. Fakat İstanbul'a geldikten sonra bu halinden eser kalmadı. Ancak bütün bunlara rağmen ben yine de kendisiyle devam ettim. Spartak Moskova maçında taktiksel nedenlerden dolayı Alex'e ondan faydalanmayı düşünmediğimi ilettim.
KOCAMAN'IN ALEX KARARI...
Bundan sonraki periyotta Alex'in antrenman ve maç performansına bakacağım. Geçtiğimiz sezonu yakaladığı takdirde Alex bu takımın bir parçası olacaktır. Artık Fenerbahçe'nin menfaatleri benim için her şeyden önde geliyor. Hem Alex hem de diğer futbolcular Fenerbahçe'nin geleceği için bir sorun yaratmadığı sürece hepsini değerlendireceğim. Alex ile konuşmamda artık öğretmen futbolcu olmasını istedim. Zaman zaman kulübede yanımda oturmalı. Alex gibi değerler bu şekilde davranmalı. Alex bundan sonraki süreçte sahada kaptan olarak yer alacak.
* Taraftarların aleyhte tezahüratlar...
Ben genelde sahada maça konsantre olurum.. Maçın başında 30-35 kişilik taraftar grubundan bu tezahüratlar geliyordu. 70. dakikadan sonra bütün stadyuma yayıldı ve bitmemesi için zorladılar. Bu andan itibaren organize olduğunu ve kasıtlı olarak yaptırıldığın düşündüm. Sonrasında ise Başkanımız kadın taraftarlarımızda kulübe sahip çıkmasını istedi.
* Sahada en sakin olmasaı gereken antrenördür. Bir teknik direktör karmaşa ve kargaşanın dışında kalıp oyunu izlemesi gerekiyor. Kişilik özelliğimden çok bu işin böyle yapılması gerektiğini düşünüyorum.
* Aykut Kocaman kendisini değerlendirirken en büyük sıkıntının altyapıdan bir iki oyuncuyu ilk 11'e yerleştirme konusunda yaşadığını belirtti.
* Geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntılı sezonda takımın liderliğine soyunmamdaki tek neden mesleğim ve Fenerbahçeliliğimdir..
Programı tamamını dinlemedim fakat "Barcelona dışında dünyada Spartak Moskova'yı çok az takım dize getirebilirdi. Biz bunu başardık. Ama nedense ülkemizde bazı şeyler küçümseniyor." açıklamasıyla ne anlatmaya çalışmış anlamadım açıkçası ya ben farklı maçları izledim ya da Aykut Hoca farklı maçları izledi. Bize takımı küçümsüyorsunuz diyor ama kendisi de bayağı fazla büyütüyor gözünde Spartak Moskova'yı.
O kadar arkasında durdum. İyi ki de desteklemişiz şu adamı. Kocaman bu adam yahu. Açıklamalarını çok beğendim ben. Heleki kendini genç oyuncular konusunda eleştirirken ...
Yarin da aziz baskan ntvsporda alex de ciksa uclu kombp olur :)
Moskova macı ile ilgili yorum hariç her söylediğine imzamı atabilirim. Moskova'da yanlış kelimeleri seçti bence. Çok baskılı oynadık demek istedi ama böyle uç örnekler vererek anlatmak yersiz. Biz iyi oynadık ama bir türlü gol gelmedi dese de olurdu. Zaten bunu herkes gördü
Bugün Türkiye-Hollanda (U21) maçının bir bölümünü izledim, Manisaspor'un Karşıyaka ile oynadığı maçında bir bölümünü izledim, Gökay ortasahada 19 yaşında değil de 29 yaşında bir oyuncunun soğukkanlığı ile çok iyi bir oyun sergiledi. A2 takımda fırtına gibi esen Okan Alkan 1 maç kötü oynayınca fişini çekti. Gökay 1 maç kötü performans sergileyince kalan zamanda yedeklere daha giremeyip gönderildi. Recep Niyaz'ı da ne yazık ki böyle bir kader bekliyor.
Aykut Kocaman kusura bakmasın ama kendini kandırıyor. Onda tüm saçmalıklarına rağmen defalarca forma şansı verdiği Selçuk Şahin kadar veya geçen sezon bizi sol bekte deli eden Ziegler kadar da bu genç oyuncuların tahammül sınırı yok mu ? Ziegler sol beki geçen sene felç etti kendi alt yapımızdan yetişen Özgür'ü 2 maç izleyemedik.
Aykut Kocaman da daha önceki hocalar gibi hazıra konma peşinde, keşke düşünceleriyle sahaya yansıttıkları bir olsa.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, Aykut Hoca çok güzel konuşuyor ama o kadar, sahada göremiyoruz konuştuklarını.
Ne kadar doğru bilemiyorum ama şöyle bir haber var, Ntvspor'daki programın iptali ile ilgili;
KaynakQuote:
Trabzonlular Aziz Yıldırım'ın programını iptal ettirdi
Şike davasında suçlu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bir spor programına katılacak olması nedeniyle taraftarlar RTÜK’ü telefon yağmuruna tuttu.
Şike soruşturması sonrasında tutuklanan ve yaklaşık 1 sene cezaevinde kaldıktan sonra suçlu bulunarak salıverilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Ntvspor’da yayınlanan ve şike sürecinde Yıldırım’a verdiği destekle bilinen Rıdvan Dilmen’in de yorumcu olarak yer aldığı programa katılacak olması başta Trabzonspor taraftarları olmak üzere, temiz futbol isteyen futbolseverlerden büyük tepki aldı.
Bu programı protesto eden taraftarlar, şikeden suçlu bulunan birinin bir spor programına katılmasından dolayı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Ntvspor’u arayarak, faks göndererek tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar, suçluların televizyonlarda böyle rahat bir şekilde çıkıp konuşmasının toplumu gerdiğini, çocuklara kötü örnek olduğunu ifade ettiler.
Protestoların sosyal paylaşım sitelerine de taşınmasıyla tepkiler çığ gibi artıyor. Şike davasında Aziz Yıldırım’ın suçlu bulunması durumunda yorumculuğu bırakacağını açıklayan Rıdvan Dilmen’e yoğun eleştiriler yapılıyor. Yorumculuğu bırakmayan Rıdvan Dilmen’in Aziz Yıldırım'ı programa konuk etmesi ise skandal olarak değerlendiriliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde, Ntvspor taraflı yayın yapmakla suçlanıyor, ve şike sürecinde suçluların yanında yer aldığı iddia edilerek, protesto edildi. Trabzonspor taraftarının bu baskısına dayanamayan NTV Spor ise Aziz Yıldırım'ın konuk olacağı programı yayından kaldırdığını açıkladı.
İşte NTV Spor'dan yapılan açıklamanın tam metni:
Merhabalar
A Milli Futbol Takımımızın 2014 Dünya Kupası Eleme Grubunda 7 Eylül’de Hollanda ve 11 Eylül’de Estonya ile oynayacağı maçlar sebebiyle Spor Toto Süper Lig’de bu hafta sonu maç yapılmayacaktır. Süper Lig maçları ile ilgili “Maç Toplantısı”, “Dakika-Skor” ve “%100 Futbol” programları bu hafta yayın planından çıkarılmıştır. Daha önceden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Pazar akşamı 21:00’de konuk olacağı duyurulan“%100 Futbol” programı iptal olmuştur.
Bilgilerinize.
Programı izlemeyenler bence oradan bradan okuduklarıyla değerlendirmesinler çünkü çok farklı anlamlar çıkabiliyor.
Adam bir şeyi anlatırken defalarca yanlış anlaşılmasın, kimseyi kırmak istemem, asıl söylemek istediğim şu şeklinde açıklamalar yapıyor ama iş yazı ortamına döküldüğünde bunlar ister istemez gündeme gelmiyor, gelemiyor.
Bir de yazı ortamına döküldüğünde, ilgi çekmesi için bazı yerlerin kırpılarak verilmesi gerekiyor.
Konuşmalarına gelirsek, beni çok ama çok tatmin etti. Yok dört dört ikiymiş dört beş birmiş, teknikmiş, taktikmiş vs oraya girmeden, böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız diyorum.
Ne sorulduysa söyledi, açıklamaya çalıştı, kendince doğrularından bahsetti, uzun vadede düşündüklerinden bahsetti.
Çoğu konuda net açıklamalar yaptı, Alex konusunda son yaşanan olaydan dolayı da kırgınlığı var gibi ama bunu bile Alex'i rencide etmeden dile getirdi, büyük oyuncuların egosu da büyük olur diyerek belirtti ve sezon sonuna kadar Alex'in gitmesi gibi bir tasarrufta bulunmadım, hiç düşünmedim dedi hatta gelecek sezonlar için de onunla beraber nasıl Fenerbahe'ye değer katabiliriz bunun üzerine konuştuk kendisiyle diye söyledi.
Recep ve Salih konusunda net şeyler söyledi, oynayan oynamayan oyuncular konusunda net şeyler söyledi.
Genele bakıldığında tatmin edici bir programdı. Grupta çok zorlu maçlar olacak ama bu gruptan çıktığımız anda kupada sona ulaşabilecek bir takımız eğer ben ya da takım büyük hata yapmazsa dedi ki burada Meireles transferinden sonra pek çoğumuz Avrupa Ligi için iş yapabilecek bir kadromuz olduğu yorumunda bulunmuştuk.
Tuncay ile de alakalı iyi bir yorum yaptı, eğer böyle bir oyuncuyu takımına döndürüyorsanız onun yeri hazır olmalı dedi, gelsin elimde bulsun mantığında değil, faydalanamayacaksam almaya gerek yok mantığında.
Ve yine bahsettiği nokta, takım tek yumruk olmaya geçen seneden daha fazla hazır durumdaydı ta ki şu son günlerde ortaya atılan suni gündemle huzursuzluk çıkarılmak istenilene kadar dedi.
Bence artık Aykut Alex tartışması bir kenara bırakılmalı, çünkü Alex'ten faydalanacak, Fenerbahçe menfaati için bizim de ikilik değil, ikisi için birlik olma zamanı, ayrıştırmayalım, kutuplaştırmayalım, şimdi takıma daha çok destek zamanı.
fizik olarak cok gerideler ama, cok siritiyorlar sahada bu durumlariyla. onlar da uzerine duseni yapip bu eksiklerini tamamlamalilar. u21 duzeyinde cok iyi olabilirler ama a takim duzeyinde degiller. oyanayarak degil calisarak bunu duzeltirler. manisada fiziksel gelisimini tamamlarsa donusunde mutlaka yer bulacaktir kendisine. herseyi aykut kocamanin uzerine atmak kolaycilik olmuyor mu biraz?
CR7 yi hatirlarsiniz, hemen oynamaya mi basladi Manuda. yetenekliydi ama fizik olarak cok zayifti, kisa surede hem klup sayesinde hem de kendi azmiyle calisip fizik olarak guclendi ve takimin vazgecilmezi oldu. bunlari da gormek lazim.
Selçuk Şahin'de çok mu fizik var, ayağındaki topu adamın ufak dokunmasıyla kaptırıyor, kaptırdığı anda 2-3 takla atıyor : ) Veya Emre Çolak'ta çok mu fizik var bırak basit maçlarda oynamayı sana karşı yapılan maçlarda 11'e yazılan ilk adam oluyor ? veya Emre Belözoğlu 15-16 yaşılarında oynarken 1.90 boyu mu vardı ? Sen bu adamların üzerinde durmazsan nereden çıkarmayı düşünüyosun futbolcuyu ? Gidip Meireles'i 10 milyon €'a almak daha kolay yoldur tabi. Nedense bizim bu ilahi takımda bazı şeyler eksiksiz olmak zorunda. Stoch defans yapmıyor diye oynamaz, Gökay'ın fiziği yoktur, Recep sahada küçük kalıyordur, Selçuk çok seksi bakıyordur, Hasan Ali'nin sakalları rüzgarda savruluyodur vs vs. Bu kadar eksiksiz oyuncularla oynamayı tasarlayıp bu kadar eksik oynayan bir takım daha var mıdır ? Biz önce sahadaki adamın futbolu nasıl oynadığına, takıma ne kattığına, oyuna neler verdiğine bakmak zorundayız.
Porgramın tamamını canlı izledim. Aykut Kocaman'ın açıklamalarını çok beğendim, çok olumlu buldum. Harika açıklamalar ve konuşmalardı. İlk kez bu kadar net ve açık konuştuğunu gördüm. Ve oldukça fazla konuştu. Herhalde gelen eleştiriler üzerine böylesine detaylı konuşma gereği duydu.
Kocaman'ın konuşmalarını beğendim, ancak şunu ilave etmemiz lazım. Kocaman teoride çok iyi, ancak bunu kesinlikle pratiğe yansıtması lazım. Bunun ilk ciddi sınavları da Mersin İdman Yurdu ve özellikle Marsilya maçıdır. Spartak Moskova'yı telafi etmek için Marsilya'yı evinde yenip Avrupa Ligi'ne 3 puanla ve umut aşılayarak başlamaktan başka çaren yok. İstediğin kadar konuş, bunu mutlaka sahaya yansıtmalı. Bekleyip görelim.
CR7 ornegini de verdim daha etkili olsun diye ama gene anlatamadim galiba. CR7 kisa boylu bucur falan degildi, gucsuzdu. fizigini gelistirdi ve zaten yetenekli oldugu icin formayi kapti. selcuktan formayi alamiyorsa biraz da gokayda aramak lazim hatayi. gokay gercekten de sert olan ligimizde eziliyor, bilmiyorum farkinda misin? emre colak da terim olmasaydi kolay kolay forma bulamazdi ama o da son iki sezon fizik olarak cok daha iyi durumda. bu terim surekli oynatti diye degil kondisyonerleri sayesindedir. gokayi iki senedir takimda izliyoruz, guclendigine dair en ufak bir emare yok. bu da sadece aykut kocamanin degil kondusyonerlerin, altyapidaki gorevlilerin ve en cok da futbolcunun kendisidir maalesef.
yanlış ülkede doğmuşsun aykut kocaman
@TeNaciOUS MidFieLdeR
CR7 gelişsin diye Etimesgut Şekerspor'a kiralanmadı ama : ) Hocanın kendi gözlemi altında bu gerçekleşti. Ayrıca konuyla alakalı ilk mesajımda Gökay'ı 1.ligde de izlediğimi söylemiştim bana göre 1.lig Süper Lig'den daha sert oynanıyor ve Gökay 2 maçtır takımın en iyi isimlerinden biriyse onun hiç yol katetmediğini düşünmek olmaz. Neyse zaten Aykut Kocaman takıma genç oyuncu yerleştiremediğini kendi ağzıyla söylüyor uzatmaya gerek yok. Bu konuda beklenti içinde de olmaya gerek yok kanımca. Günü kurtarmak her zaman en iyi yoldur.
Hocanın konuşmaları olabildiğince net ve tatmin ediciydi. Başarısız bir sezon başı için önceki başarılı dönemleri unutmayıp neden destek verdiğimi hatırlattı.
Yahu Aykut Kocaman Gökay'ı 2-3 yıldır izliyor, siz bir U21 maçında beğendiniz diye gelmiş burda eleştiri yapıyorsunuz. Gökay fizik olarak kaç yıldır aynı seviyede. Şans verildiği zaman da Maldonado tarzının dışına çıkamamıştı geçen yıllar. Ki antremanlarda da pek başarılı olamamışki Selçuk'u bile kesemedi. Selçuk Şahin'de çok mu fizik var, evet Gökay'a göre arada çook fark var fizik olarak
Selçuk Şahin:Islıklandıktan sonra soyunma odasına girdiğimde kırıldığımı ve yıkıldığımı hissettim ama hayat devam ediyor,yapacak bir şey yok
Selçuk Şahin:10 sezon içinde zaman zaman böyle tepkilerle karşılaştım ama ilk defa bu kadar çok üzüldüğümü hissettim.Bunu haketmiyorum (AA)