1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    cok carpici aciklamalar bunlar, dusuncelerini kamuoyuyla paylasmasi guzel olmus. yarin da aziz yildirim %100 futbolda olacak. ama gene aciklamalari carpitilacaktir, twitterda orda burda yarim yamalak yansitilcaktir bunlar eminim.
    Aziz Yıldırım'ın program iptal olmuş heralde.

"Sportif direktor Aykut olarak TD Aykuta elestrim; altyapidan 1-2 futbolcu oynatmaliydi..Ama oyle seyler yasadik ki,olmadi" Aykut KOCAMAN

cidden Aykut hoca gibi bir teknik adama sahip olduğumuz için gurur duyuyorum ben , eleştirenler istedikleri kadar eleştirsinler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırım'ın program iptal olmuş heralde.

"Sportif direktor Aykut olarak TD Aykuta elestrim; altyapidan 1-2 futbolcu oynatmaliydi..Ama oyle seyler yasadik ki,olmadi" Aykut KOCAMAN

cidden Aykut hoca gibi bir teknik adama sahip olduğumuz için gurur duyuyorum ben , eleştirenler istedikleri kadar eleştirsinler.
    Bugün Türkiye-Hollanda (U21) maçının bir bölümünü izledim, Manisaspor'un Karşıyaka ile oynadığı maçında bir bölümünü izledim, Gökay ortasahada 19 yaşında değil de 29 yaşında bir oyuncunun soğukkanlığı ile çok iyi bir oyun sergiledi. A2 takımda fırtına gibi esen Okan Alkan 1 maç kötü oynayınca fişini çekti. Gökay 1 maç kötü performans sergileyince kalan zamanda yedeklere daha giremeyip gönderildi. Recep Niyaz'ı da ne yazık ki böyle bir kader bekliyor.

Aykut Kocaman kusura bakmasın ama kendini kandırıyor. Onda tüm saçmalıklarına rağmen defalarca forma şansı verdiği Selçuk Şahin kadar veya geçen sezon bizi sol bekte deli eden Ziegler kadar da bu genç oyuncuların tahammül sınırı yok mu ? Ziegler sol beki geçen sene felç etti kendi alt yapımızdan yetişen Özgür'ü 2 maç izleyemedik.

Aykut Kocaman da daha önceki hocalar gibi hazıra konma peşinde, keşke düşünceleriyle sahaya yansıttıkları bir olsa.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bugün Türkiye-Hollanda (U21) maçının bir bölümünü izledim, Manisaspor'un Karşıyaka ile oynadığı maçında bir bölümünü izledim, Gökay ortasahada 19 yaşında değil de 29 yaşında bir oyuncunun soğukkanlığı ile çok iyi bir oyun sergiledi. A2 takımda fırtına gibi esen Okan Alkan 1 maç kötü oynayınca fişini çekti. Gökay 1 maç kötü performans sergileyince kalan zamanda yedeklere daha giremeyip gönderildi. Recep Niyaz'ı da ne yazık ki böyle bir kader bekliyor.

Aykut Kocaman kusura bakmasın ama kendini kandırıyor. Onda tüm saçmalıklarına rağmen defalarca forma şansı verdiği Selçuk Şahin kadar veya geçen sezon bizi sol bekte deli eden Ziegler kadar da bu genç oyuncuların tahammül sınırı yok mu ? Ziegler sol beki geçen sene felç etti kendi alt yapımızdan yetişen Özgür'ü 2 maç izleyemedik.

Aykut Kocaman'da daha önceki hocalar gibi hazıra konma peşinde, keşke düşünceleriyle sahaya yansıttıkları bir olsa.
    Ben de sizin gibi düşünüyorum, Aykut Hoca çok güzel konuşuyor ama o kadar, sahada göremiyoruz konuştuklarını.

Ne kadar doğru bilemiyorum ama şöyle bir haber var, Ntvspor'daki programın iptali ile ilgili;

Trabzonlular Aziz Yıldırım'ın programını iptal ettirdi

Şike davasında suçlu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bir spor programına katılacak olması nedeniyle taraftarlar RTÜK’ü telefon yağmuruna tuttu.

Şike soruşturması sonrasında tutuklanan ve yaklaşık 1 sene cezaevinde kaldıktan sonra suçlu bulunarak salıverilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Ntvspor’da yayınlanan ve şike sürecinde Yıldırım’a verdiği destekle bilinen Rıdvan Dilmen’in de yorumcu olarak yer aldığı programa katılacak olması başta Trabzonspor taraftarları olmak üzere, temiz futbol isteyen futbolseverlerden büyük tepki aldı.

Bu programı protesto eden taraftarlar, şikeden suçlu bulunan birinin bir spor programına katılmasından dolayı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Ntvspor’u arayarak, faks göndererek tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar, suçluların televizyonlarda böyle rahat bir şekilde çıkıp konuşmasının toplumu gerdiğini, çocuklara kötü örnek olduğunu ifade ettiler.

Protestoların sosyal paylaşım sitelerine de taşınmasıyla tepkiler çığ gibi artıyor. Şike davasında Aziz Yıldırım’ın suçlu bulunması durumunda yorumculuğu bırakacağını açıklayan Rıdvan Dilmen’e yoğun eleştiriler yapılıyor. Yorumculuğu bırakmayan Rıdvan Dilmen’in Aziz Yıldırım'ı programa konuk etmesi ise skandal olarak değerlendiriliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde, Ntvspor taraflı yayın yapmakla suçlanıyor, ve şike sürecinde suçluların yanında yer aldığı iddia edilerek, protesto edildi. Trabzonspor taraftarının bu baskısına dayanamayan NTV Spor ise Aziz Yıldırım'ın konuk olacağı programı yayından kaldırdığını açıkladı.

İşte NTV Spor'dan yapılan açıklamanın tam metni:

Merhabalar

A Milli Futbol Takımımızın 2014 Dünya Kupası Eleme Grubunda 7 Eylül’de Hollanda ve 11 Eylül’de Estonya ile oynayacağı maçlar sebebiyle Spor Toto Süper Lig’de bu hafta sonu maç yapılmayacaktır. Süper Lig maçları ile ilgili “Maç Toplantısı”, “Dakika-Skor” ve “%100 Futbol” programları bu hafta yayın planından çıkarılmıştır. Daha önceden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Pazar akşamı 21:00’de konuk olacağı duyurulan“%100 Futbol” programı iptal olmuştur.

Bilgilerinize.
    Kaynak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    ...Ben de sizin gibi düşünüyorum, Aykut Hoca çok güzel konuşuyor ama o kadar, sahada göremiyoruz konuştuklarını...
    Ligtv ile yaptığı röportajdan sonra arkasında duran çoktu Aykut Kocaman'ın fakat ben hâlâ daha aynı şeyi savunuyorum, güzel konuşuyor ama sahada göremiyoruz konuştuklarını. Alex ile hâlâ bir alıp veremediği var sanırım. Marsilya maçında golden önce kötü oynuyordu ve değiştirilmesi gerektiğini düşünüyordum fakat gol attıktan sonra da Marsilya boşluklar vereceği için oyunda durmasından yanaydım ama Cristian girdi, yürüdü, yürüdü ve yürüdü, neyse haftaya atar bir tane uzaktan unutturur yine hatalarını(!) Tüm bunlara rağmen Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini veya takımdan gönderileceğini düşünmüyorum, olan yine biz taraftarlara olacak. Etrafımdakilere de hep söylüyorum Zico'yla keşke devam edilseydi diye. Evet belki aynı başarıyı gösteremeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık. Ondan sonra gelen Aragones'i Aziz Yıldırm İspanya'yı şampiyon yaptığı için getirmişti. Aziz Yıldırım keşke sadece takımın tesis, ekonomik durumuyla ilgilense de futbola karışmasa.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligtv ile yaptığı röportajdan sonra arkasında duran çoktu Aykut Kocaman'ın fakat ben hâlâ daha aynı şeyi savunuyorum, güzel konuşuyor ama sahada göremiyoruz konuştuklarını. Alex ile hâlâ bir alıp veremediği var sanırım. Marsilya maçında golden önce kötü oynuyordu ve değiştirilmesi gerektiğini düşünüyordum fakat gol attıktan sonra da Marsilya boşluklar vereceği için oyunda durmasından yanaydım ama Cristian girdi, yürüdü, yürüdü ve yürüdü, neyse haftaya atar bir tane uzaktan unutturur yine hatalarını(!) Tüm bunlara rağmen Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini veya takımdan gönderileceğini düşünmüyorum, olan yine biz taraftarlara olacak. Etrafımdakilere de hep söylüyorum Zico'yla keşke devam edilseydi diye. Evet belki aynı başarıyı gösteremeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık. Ondan sonra gelen Aragones'i Aziz Yıldırm İspanya'yı şampiyon yaptığı için getirmişti. Aziz Yıldırım keşke sadece takımın tesis, ekonomik durumuyla ilgilense de futbola karışmasa.
    Bu Zico 2.lig takımına bile tek forvet oynatıyor sistemini değiştirmiyor dediğimiz Zico değilmiydi ? Hatta ne çabuk unuttunuz statda başına tükürdüğümüz zamanları ? İşte biz bu kadar çabuk adam harcıyoruz Aykut Kocamanıda harcıyacağımız gibi .. Birgün belki anlarız değerini ama o da geç olur ..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu Zico 2.lig takımına bile tek forvet oynatıyor sistemini değiştirmiyor dediğimiz Zico değilmiydi ? Hatta ne çabuk unuttunuz statda başına tükürdüğümüz zamanları ? İşte biz bu kadar çabuk adam harcıyoruz Aykut Kocamanıda harcıyacağımız gibi .. Birgün belki anlarız değerini ama o da geç olur ..
    Ben öyle bir şey yapmadığım için bir şey unuttuğum veya Aykut Kocaman'ı çabuk harcadığım yok. Ben takımdan Avrupa'da başarı bekliyorum ve en iyi başarıyı da Zico ile yakaladık. Tabii ki her teknik direktörün eleştirildiği dönemler olacak. Ki o zaman da takımın maç seçtiği söyleniyordu mesela ve gönderdirildiği sezon 2. olmuştuk biz. Ama orayı dikkatli okursanız evet belki aynı başarı gelmeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık diyorum. Avrupa'da çeyrek final oynatmış bir takımın hocası sizse bir şans verilmeyi hak etmiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben öyle bir şey yapmadığım için bir şey unuttuğum veya Aykut Kocaman'ı çabuk harcadığım yok. Ben takımdan Avrupa'da başarı bekliyorum ve en iyi başarıyı da Zico ile yakaladık. Tabii ki her teknik direktörün eleştirildiği dönemler olacak. O zaman da takımın maç seçtiği söyleniyordu mesela ve gönderdirildiği sezon 2. olmuştuk biz. Ama orayı dikkatli okursanız evet belki aynı başarı gelmeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık diyorum. Avrupa'da çeyrek final oynatmış bir takımın hocası sizse bir şans verilmeyi hak etmiyor mu?
    Madem denemiş olacaktık neden Aykut Hoca'yıda denemiyoruz da bu kadar çabuk harcamayı seçiyoruz ..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aykut Kocaman da daha önceki hocalar gibi hazıra konma peşinde, keşke düşünceleriyle sahaya yansıttıkları bir olsa.
    fizik olarak cok gerideler ama, cok siritiyorlar sahada bu durumlariyla. onlar da uzerine duseni yapip bu eksiklerini tamamlamalilar. u21 duzeyinde cok iyi olabilirler ama a takim duzeyinde degiller. oyanayarak degil calisarak bunu duzeltirler. manisada fiziksel gelisimini tamamlarsa donusunde mutlaka yer bulacaktir kendisine. herseyi aykut kocamanin uzerine atmak kolaycilik olmuyor mu biraz?

CR7 yi hatirlarsiniz, hemen oynamaya mi basladi Manuda. yetenekliydi ama fizik olarak cok zayifti, kisa surede hem klup sayesinde hem de kendi azmiyle calisip fizik olarak guclendi ve takimin vazgecilmezi oldu. bunlari da gormek lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    fizik olarak cok gerideler ama, cok siritiyorlar sahada bu durumlariyla. onlar da uzerine duseni yapip bu eksiklerini tamamlamalilar. u21 duzeyinde cok iyi olabilirler ama a takim duzeyinde degiller. oyanayarak degil calisarak bunu duzeltirler. manisada fiziksel gelisimini tamamlarsa donusunde mutlaka yer bulacaktir kendisine. herseyi aykut kocamanin uzerine atmak kolaycilik olmuyor mu biraz?
    Selçuk Şahin'de çok mu fizik var, ayağındaki topu adamın ufak dokunmasıyla kaptırıyor, kaptırdığı anda 2-3 takla atıyor : ) Veya Emre Çolak'ta çok mu fizik var bırak basit maçlarda oynamayı sana karşı yapılan maçlarda 11'e yazılan ilk adam oluyor ? veya Emre Belözoğlu 15-16 yaşılarında oynarken 1.90 boyu mu vardı ? Sen bu adamların üzerinde durmazsan nereden çıkarmayı düşünüyosun futbolcuyu ? Gidip Meireles'i 10 milyon €'a almak daha kolay yoldur tabi. Nedense bizim bu ilahi takımda bazı şeyler eksiksiz olmak zorunda. Stoch defans yapmıyor diye oynamaz, Gökay'ın fiziği yoktur, Recep sahada küçük kalıyordur, Selçuk çok seksi bakıyordur, Hasan Ali'nin sakalları rüzgarda savruluyodur vs vs. Bu kadar eksiksiz oyuncularla oynamayı tasarlayıp bu kadar eksik oynayan bir takım daha var mıdır ? Biz önce sahadaki adamın futbolu nasıl oynadığına, takıma ne kattığına, oyuna neler verdiğine bakmak zorundayız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Selçuk Şahin'de çok mu fizik var, ayağındaki topu adamın ufak dokunmasıyla kaptırıyor, kaptırdığı anda 2-3 takla atıyor : ) Veya Emre Çolak'ta çok mu fizik var bırak basit maçlarda oynamayı sana karşı yapılan maçlarda 11'e yazılan ilk adam oluyor ? veya Emre Belözoğlu 15-16 yaşındayken oynarken 1.90 boyu mu vardı ? Sen bu adamların üzerinde durmazsan nereden çıkarmayı düşünüyosun futbolcuyu ? Gidip Meireles'i 10 milyon €'a almak daha kolay yoldur tabi. Nedense bizim bu ilahi takımda bazı şeyler eksiksiz olmak zorunda. Stoch defans yapmıyor diye oynamaz, Gökay'ın fiziği yoktur, Recep sahada küçük kalıyordur, Selçuk çok seksi bakıyordur, Hasan Ali'nin sakalları rüzgarda savruluyodur vs vs. Bu kadar eksiksiz oyuncularla oynamayı tasarlayıp bu kadar eksik oynayan bir takım daha var mıdır ? Biz önce sahadaki adamın futbolu nasıl oynadığına, takıma ne kattığına, oyuna neler verdiğine bakmak zorundayız.
    CR7 ornegini de verdim daha etkili olsun diye ama gene anlatamadim galiba. CR7 kisa boylu bucur falan degildi, gucsuzdu. fizigini gelistirdi ve zaten yetenekli oldugu icin formayi kapti. selcuktan formayi alamiyorsa biraz da gokayda aramak lazim hatayi. gokay gercekten de sert olan ligimizde eziliyor, bilmiyorum farkinda misin? emre colak da terim olmasaydi kolay kolay forma bulamazdi ama o da son iki sezon fizik olarak cok daha iyi durumda. bu terim surekli oynatti diye degil kondisyonerleri sayesindedir. gokayi iki senedir takimda izliyoruz, guclendigine dair en ufak bir emare yok. bu da sadece aykut kocamanin degil kondusyonerlerin, altyapidaki gorevlilerin ve en cok da futbolcunun kendisidir maalesef.

Mesaj Yetkileri