Ece Erken'in yazısı.
Gerçekten herşeyi çok güzel anlatmış.
Printable View
Ece Erken'in yazısı.
Gerçekten herşeyi çok güzel anlatmış.
Uğur Boral nedir Allah aşkına yahu?
uğur boral için garanti ücretin bu kadar çok yüksek tutulmasını anlamıyorum onun yerine maç başı daha yüksek olmalıydı. Uğur için Bjk kariyerinde ki senaryo belli 1-2 iyi maç çıkaracak sonra sakatlanacak sonra sakatlıktan dönüp 1-2 iyi maç çıkaracak sakatlanacak bu kısır döngü devam eder 3 yıl boyunca.
Kendiside Besiktas'ta gorev alan birisidir zaten.
Son Dakika !
Beşiktaş İskoç kaleci Alan McGregor ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Ntvspor
Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor'la transfer görüşmelerine başlandığını acikladi. Demek ki Ospina olmadi.
Ospina olaydi daha iyidi
Ospina olsaydı şu şartlar altında harika bir iş çıkartmış olurdu Beşiktaş.30 yaşındaki kaleciyi getireceğini Cenk'e güvenilseydi keşke.
SON DAKİKA / Beşiktaş İskoç kaleci Allan Mcgregor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Ospina olsaydı daha iyi olurdu ama McGregor'da gayet iyi bir transfer en azından beklediğim gibi çıkarsa basit goller yemeyen ortalama bir kaleci ve Beşiktaş'ın aradığı adam. Cenk gibi inanılmaz kurtarışlar yapıp basit goller yiyerek takımın direncini düşürmez en azından.
Cenk'ten daha kötü olamaz bence :)
çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
McGregor geçen yıl 37maçın,17'sinde gol yemedi.2 penaltı kurtardı ve bonservissiz aldilar hayirli olsun.
Muhammet öyle diyorsun da Cenk'in yediği saçma sapan goller yüzünden bir çok kere takımın direnci kırıldı. Çoğu kez yaşadık bunu. Önce bi kaleye güveneceksin ki geri kalan oyuncular ona göre oynasın. Cordoba gittikten sonra bunu hiç yaşayamadık biz. Bunu şu an en iyi yapan kaleci Volkan.
LIoris Lyon dan ayrıLıyor. Lyon un iLk tericihi de Ospina. Ospina transferinde eLimizi çabuk tutmadığımız için McGregor aLındı. Ospina iLe yıLLık 1,250 Euro ya anLaşıLmış, fakat Lyon da devreye girince istediği ücreti 1,750 yi çıkardığı için kendisinden vazgeçiLmiş. McGregor da fena bir kaLeci değiL. Yan topLarı ve refLeksLeri iyi. Bonservis bedeLi de yok. Bundan iyisi oLmaz sanırım.
ospina cok fena bir kaleci gelseydi bu sene besiktasi cogu macta ipten alirdi eminim :) mcgregor'u hic izlemedigim icin yorum yapamayacagim..
Herkesin atLadığı bir nokta var. Diğer taraftar forumLarında da McGregor geLdi, Ospina neden geLmedi diye isyanLar başLamış. HaLbu ki çoğu arkadaşımız eğer bu yıL Rangers ın durumu oLmasaydı, normaL şartLar aLtında McGregor aLınmaya çaLışıLsaydı Ospina dan kat ve kat daha maLiyetLi oLunacağından haberi yok. Bedavaya iyi bir kaLeci aLmak, doğru bir hamLedir.
Hayırlı olsun Ospinaya bonservis verilecekti bu beleş transfer,bedava sirke baldan tatlıdır şu dönemde Beşiktaşın politikası bu olmalı
Ospina ilk tercihti ama maliyetinden dolayı olmamış.Bence çok sıkıntı değil.Bonservissiz,tecrübeli,kalitesi belli bir kaleci aldık.McGregor hayırlı olsun.Kalede Cenk varken gerek var mıydı sorusuna benim yanıtım evet olur.Cenk yetenekli bir kaleci ama henüz Beşiktaş'ın kalesini korumak için yeterli değil.Umarım en kısa sürede geliştirir kendisini.McGregor alındığı için kesin oynatılacak diye bir şart da yok ayrıca.İyi olan kaleyi korur.Kalemiz daha sağlam oldu diyebiliriz bu transferle.
Transferle ilgili haberde Celtic maçının görüntüleri vardı. Bana biraz havuz bir kaleci izlenimi verdi. Topları sektiriyor, elinden kaçırıyor ve gol oluyor.
Hani her kalecinin yediği hatalı goller vardırda hepsi bir maçta oluyorsa durup düşünmek lazım.
Türkiye Liginde başka bir takım aLsaydı, nerede kurtardığı, nerede yaptığı müthiş kurtarışLar varsa onu koyarLardı. Ama Beşiktaş aLınca geçen sezon 17 maçta goL yemediğinden, penaLtıLarda çok iyi bir kaLeci oLduğundan, uzaktan atıLan topLarda asLında iyi bir refLexe sahip oLduğundan bahsetmezLer ve o görüntüLere yer vermezLer.
Taraflı basın diyorsun.
Peki, bu basın kimi tutuyor. Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Trabzonspor'u kimse üzerine almıyor. Adını taraflı koyduysak tarafını da açıklamamız lazım.
Hani kalecinin uzaktan refleksleri iyi demişsin ama geleni elinden kaçırıyordu. Birinde kaleciden dönen topu oyuncu boş kaleye tamamlayamadı diğerinde attı ama ofsayt verdi hakem. En sonda da uzaktan gelen zayıf bir şutu içeri aldı. :)-Afrika Dünya Kupası İngiltere kalecisinin yediği gol hesabı-
KaLecinin uzaktan şutLarda iyi oLması demek her topu yakaLayacak, sektirmeyecek anLamına geLmez. 10 şut geLip, 6 tanesi sekiyorsa probLem var demektir. Ama 10 şut geLip 1-2 tanesi sekiyorsa probLem teşkiL etmez. Tarafsiz basın oLayına da ben inanmıyorum. Türkiye Cumhuriyetinde tarafsız basın diye birşey yok.
Her yerde aynı şey var: "Cenk yetenekli bir kaleci ama... Kendini geliştirmesi lazım." Şemsi, sen de yazmışsın, üstüne alınma. Nasıl geliştirecek bu adam kendisini? Hem de Demirören'in "ye kürküm ye" zamanlarında birinci kaleci iken, şimdi kemer sıkıyoruz, aslımıza dönüyoruz denildikten sonra ikinci kaleci olmuş ise.
10 senede kim bilir kaç tane "yetenekli ama kendisini geliştirmesi gereken" kaleci eskitti Beşiktaş: Fevzi Tuncay, Ramazan Kurşunlu, Volkan Ünlü, Daniel Pancu, Hakan Arıkan, Ramazan Özcan...
Ötesini yazmayayım; Buffon, Casillas, Valdes... Klişe zaten.
Cenk geçen sezon çok hatalı gol yedi.Volkan da yiyordu zamanında.Zamanla geliştirdi kendisini.Cenk de geliştirebilir kendisini,onda bu potansiyelin olduğuna inanıyorum.Fakat Fenerbahçe'nin yıllardır oturmuş kadrosu içerisinde sivrildi Volkan,bizim belki de 90'lı yıllardan beri böyle bir durumumuz olmadı.O dediğin kalecilerin hep harcanması bundandır herhalde diye düşünüyorum abi.
Yönetim bir yandan kemer sıkma politikası uygularken,bir yandan da başa oynayabilecek bir kadro oluşturmaya çalışıyor.İbrahim Altınsay göreve getirildiğinde bir yapılanma içerisine girecektik.Fakat bundan vazgeçildi.Mevcut şartlar doğrultusunda Samet Aybaba getirildi ve yine mevcut şartlar doğrultusunda başa oynayabilmek için bir ekip oluşturulmaya çalışılıyor.He Samet Aybaba ve elindekilerle bu düşünce ne kadar sonucu ulaşır büyük şüpheli ama zamanla göreceğiz.Bu doğrultuda başa oynamak istiyorsan iyi bir kaleci şart.
Cenk geçen sezon bu güveni vermedi.Geçen sezon ilerme katedeceğine,aksine geriledi hatta önceki sezonuna göre.İyi bir rakibi olursa,daha çok çalışması gerekecektir.Belki o zaman geliştirebilir kendisini.
İbre yeniden Ospina ya dönmüş durumda. Büyük ihtimaLLe de Ospina geLiyor. Şimdi de McGregor dan sonra Ospina nın yediği hataLı goLLer iLe iLgiLi videoLar yayınLanır haber siteLerinde.
HayırLısı.. Ospina da geLse, McGregor da geLse Beşiktaş`a yakışacak kaLeciLer. İkisi de Cenk ten daha iyi ve daha güveniLir.
Bu arada Quaresma nın da izin bitiş tarihine kadar bir takım buLamaması durumunda kampa katıLacağı ve bu sezonda takımda oLacağı söyLeniLiyor. Bu da benim iddaa ettiğim gibi en başından ber Quaresma üzerinde otorite kurma stratejisi oLduğunun göstergesidir.
Pancu kaleci değildi ki tek maçta geçmişti oda 10 kişi kaldığımız ve değişiklik hakkımızın bulunmadığı kadiköy deplasmanıydı.Eskiden 1 Sene kaleciymiş Pancu , hatta Kadıköy Panteri Pancu olarak adı çıkmıştı.Normal bir kalecinin öyle adı çıkması zor iş :D
Ayrıca Fenerbahçe'ye bakalım yıllardır kaleci sorunu çekmiyor sebebi ne iyi kaleci yetiştirmesi + Yetişmesini beklemesi Şimdi Fenerbahçe'nin benim hatırladığım kadarıyla Rüştü varken yedek Kalecisi Volkan'dı Rüştü varken kaleci sıkıntısı çekmiyordu , şimdi Volkan Türkiyenin en iyi kalecisi , Volkan şimdi as kaleci yedeği Mert , Şuan Fenerbahçe yine kaleci sıkıntısı çekmiyor ve ilerdede çekmiyecek çok iyi bir politika biri gelişirken diğeri görevini tamamlıyor.
böbrek.avi olmuş.Quote:
Pancu kaleci değildi ki tek maçta geçmişti oda 10 kişi kaldığımız ve değişiklik hakkımızın bulunmadığı kadiköy deplasmanıydı.Eskiden 1 Sene kaleciymiş Pancu , hatta Kadıköy Panteri Pancu olarak adı çıkmıştı.Normal bir kalecinin öyle adı çıkması zor iş
Ben bir türlü sevemedim Cenk'i.
Itır Esen twitterda OSPİNA Beşiktaşımız'a hayırlı olsun diye tivit attı az önce.
2 Yabancı kaleci biraz sıkar.
Ntvspor ve Ligtv'nin gece bültenleri Ospina diyor.Aybaba veto etmiş Mcgregor'u.Yarın bir menejer Fransa'da masaya oturacakmış.Yarın net olarak belli olcakmış.Ligtv diyor.
Aybaba'nın morali bozukmuş.Ospina'yı çok istiyormuş.Yönetimde bu yüzden Ospina için gerekeni yapacakmış.Ospina'da gelmeyi çok istiyormuş.
Ospina'nın bonservis bedeli 1.5 milyon euro'muş.Ama 4.5 istiyorlarmış.Sözleşmesi biteceği için Beşiktaş ucuza kapar.Harika bir rakam.İlerde önemli bir kaleci olacak.Valla çok iyi bir iş çıkartır Ospina gelirse Beşiktaş.
1.5 mn euroya kapatırsak bu transferi hakikaten efsane iş olur.
Yav 2 Yabancı Kaleci ve 2+1 Türk Kaleci hangi takımda var saçma olurç