1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Transferle ilgili haberde Celtic maçının görüntüleri vardı. Bana biraz havuz bir kaleci izlenimi verdi. Topları sektiriyor, elinden kaçırıyor ve gol oluyor.

Hani her kalecinin yediği hatalı goller vardırda hepsi bir maçta oluyorsa durup düşünmek lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Transferle ilgili haberde Celtic maçının görüntüleri vardı. Bana biraz havuz bir kaleci izlenimi verdi. Topları sektiriyor, elinden kaçırıyor ve gol oluyor.

Hani her kalecinin yediği hatalı goller vardırda hepsi bir maçta oluyorsa durup düşünmek lazım.
    Türkiye Liginde başka bir takım aLsaydı, nerede kurtardığı, nerede yaptığı müthiş kurtarışLar varsa onu koyarLardı. Ama Beşiktaş aLınca geçen sezon 17 maçta goL yemediğinden, penaLtıLarda çok iyi bir kaLeci oLduğundan, uzaktan atıLan topLarda asLında iyi bir refLexe sahip oLduğundan bahsetmezLer ve o görüntüLere yer vermezLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Taraflı basın diyorsun.

Peki, bu basın kimi tutuyor. Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Trabzonspor'u kimse üzerine almıyor. Adını taraflı koyduysak tarafını da açıklamamız lazım.

Hani kalecinin uzaktan refleksleri iyi demişsin ama geleni elinden kaçırıyordu. Birinde kaleciden dönen topu oyuncu boş kaleye tamamlayamadı diğerinde attı ama ofsayt verdi hakem. En sonda da uzaktan gelen zayıf bir şutu içeri aldı. -Afrika Dünya Kupası İngiltere kalecisinin yediği gol hesabı-

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Taraflı basın diyorsun.

Peki, bu basın kimi tutuyor. Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Trabzonspor'u kimse üzerine almıyor. Adını taraflı koyduysak tarafını da açıklamamız lazım.

Hani kalecinin uzaktan refleksleri iyi demişsin ama geleni elinden kaçırıyordu. Birinde kaleciden dönen topu oyuncu boş kaleye tamamlayamadı diğerinde attı ama ofsayt verdi hakem. En sonda da uzaktan gelen zayıf bir şutu içeri aldı. -Afrika Dünya Kupası İngiltere kalecisinin yediği gol hesabı-
    KaLecinin uzaktan şutLarda iyi oLması demek her topu yakaLayacak, sektirmeyecek anLamına geLmez. 10 şut geLip, 6 tanesi sekiyorsa probLem var demektir. Ama 10 şut geLip 1-2 tanesi sekiyorsa probLem teşkiL etmez. Tarafsiz basın oLayına da ben inanmıyorum. Türkiye Cumhuriyetinde tarafsız basın diye birşey yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri