bence bizim gururlanma hakkımız var en azından ben kendi adıma gururlanırım mesutlu real cl'yi alırsa misal
Printable View
Mesutun benim gözümde bir değeri yok. Klasik bir transfer gözüyle bakıyorum.
Di mariayı unutmayalım oda var
Jose Mourinho doğru adımlar atıyor.Real Madrid'in bu yıl Barcelona'yı ligde geçeceğini düşünüyorum.
mesut un madrid te iyi bi yedek olabilceğini düşünüyorum alternatifleri çoğalttı mourinho
ayrıca canales in iyi bir patlama yaparsa mesuttan çok daha iyi bi yerde olucağınada eminim
real için idare eder, mesut için kötü transfer; çok erken kızaga çekilecek, werderde yılda 30-40 maç oynuyorsa, madridde 15 maçı zor bulur
ederinin daha fazla olacagını sanıyordum
yaşıyla alakalı sanırım bide chelsea 25 kişi arasında düşünüyorsa elden çıkartmıştır.Ortalama üstü bir transfer
Mourinho'nun Ayman'ı Carvalho :D
Porto, Chelsea, Real.
Inter'de başlayınca da carvalho adı geçmişti.
http://acetobalsamico.blogspot.com/2...-carvalho.html
Bülent Timurlenk'in yazısı vardı öyle, o açıdan.
Kaka'nın Madrid kariyeri kısa sürecek gibi.
Yanlış bir takım tercihi, Real'e giden gençler sönüyor genellikle, orası ayrı bir dünya. Di Maria ve Kaka var anca rotasyon dönemlerinde ilk 11'de yer bulabilir.
İkinci nokta da kendini Türk olarak görmeyen bir oyuncu için ağıt yakmaya gerek yok. O Türklüğü aşılayamamışsa anne ve babası, bizim kaybettiğimiz bir şey yok olarak görüyorum.
Doğru bir noktaya temas. Türk Türk Türk oyuncu diye günLerdir haberLerde ve heryerde Mesut ismi geçiyor. Türk asıLLı oLabiLir ama o asLını inkar etmiş ben ALman gibi hissediyorum demiş bir kişidir. Adının Mesut oLması asLının Türk oLması birşeyi değiştirmez. Ha Lahm ha Mesut benim için.
Bir şeye dikkat çektim Mourinho'nun saçı beyazlamış :D
Büyük ihtimalle Mesut Özil Real Madrid'te .. :)
Hatta büyük değil resmi olarak Real Madrid'de :D
Arkadaşlar olayın içinde yer almadığımızdan bize yorum yapmak kolay, keşke Türkiye'yi seçseydi ama Almanya işi o kadar zorlaştırıyor ki artık benim altyapımdan çıkan oyuncular, benim yetiştirdiğim oyuncular benim ülkemde oynasın diye. Mesut eğer Türkiye'Yi seçseydi Alman vatandaşlığının elinden alınması durumu olacaktı, annesini babasını kardeşlerini görmeye vize ile gider hale gelecekti. Sadece Türkler için de değil, diğer milletler için de Almanya aynı politikayı uyguluyor, şartları zorlaştırıyor.
Geçmişte bu kadar sıkı olmadığından bizi seçenler oldu ama artık Almanya'da yetişmiş ve kariyerine Almanya dışında devam etmek isteyen Türk asıllı oyuncuların bizi seçeceğini pek sanmıyorum ama Almanya'dan ayrılmam diyenler olursa, onlar seçebilir, gelecek için de pek ümitli değilim yani.
Mesut'u inkar eden etsin ben onu izlerken gururla izleyeceğim kim ne derse desin o bizden biri
ballack'tan sonra ilk defa bi alman futbolcu bu kadar çıkış yakaladı sanırım .. bence di maria'dan kat kat yararlı bi futbolcu olacak .
Bu konunun burada tartışılmasına izin vermiyorum ilgili konu mevcut orada tartışın..
Mesutu tebrik ederim umarım madridde çok başarılı olur onun başarısı türk futbolcularında önünü açacaktır bence
Helal olsun valla..Buyuk basari..
Mesut imza töreninde; Burada oynayan ilk Türk olacağım için çok mutluyum demiş galiba...
Türk oyuncular real madrid te oynamak için can atarlar ben burda oynıcağım için çok mutluyum gibi birşey söyledi sanırım
NTVSpor'da böyle yazmışQuote:
Real Madrid'de özellikle Kaka ile yan yana oynamak istediğini söyleyen Mesut Özil, İspanyol ekibinde oynayan ilk Türk oyuncu olduğu için de gururlu olduğunu belirtti.
Doğrudur hepsi aynı kapyıa çıkıyor Türk isminin oralarda geçmesi bile mutluluk verici..
Kendimizi kandırmayalım bu adamın Türkiye ile hiç bir bağlantısı yok, Almanya'da yaşamış büyümüş, Almanya Milli Takımını seçmiş, doğru seçim, seçimine kimse birşey diyemez ama ilk Türk oyuncu denmesi yerine ilk Türk asıllı futbolcu denmesi daha iyi olur sanıyorum; bu adamın
Mehmet Scholl'den farkı yok benim için, ona da kimse bayern de oynayan ilk Türk falan demedi
Real Madrid'in kendi sitesine baktım herhangi bir Türk kelimesi geçmiyor açıklamalarında.. Ntvspor çocuk kandırmaya çalışıyor sadece.. ;)
Real Madrid belki tüm açıklamaları yayınlamamıştır ama ben bi kısmını izledim Real Madridde oynamak Türk oyuncular gibi kelimelerle kurulan cümle kuruldu yani Ntvspor kandırmacası değil tabi ilk çeviriyi yaparkende kandırmaca yapmışsa Ntv bilemeyeceğim:)
Bu konuları seviyeli olarak konuştuk bir kardeşimle ama silindi nedense tekrar açılmasın bence bu mevzular :)
Sansasyonel bir transfer.. :)
ALLAH utandırmasın ne diyeyim..
Mesut'un videolarını izlerken aklıma Artiz dayının Real Madrid'de bir maçını yapmışlar o aklıma geldi.. :D
-artizz artizzz
Real Madrid'den gidecekler!
Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano oyuncu sayısında artış olduğunu ve bazı isimlerle yolların ayrılacağını söyledi.
Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getirdikten sonra Khedira, Mesut, Di Maria gibi isimleri kadrosuna katan Madrid yönetimi dört futbolcuyu satılacaklar listesine koydu.
Sportif direktör Jorge Valdano yaptığı açıklamada yapılan transferlerle beraber oyuncu sayısının çok fazla arttığını söylerken, birkaç isimle yolların ayrılacağını ifade etti. Listenin başında Mesut'un gelişiyle forma şansı iyice azalan Van Der Vaart bulunurken, diğer isimler Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago.
İspanyol medyasında yer alan haberde, bu sene transfer konusunda astronmik rakamlar harcamaktan kaçınan yönetimin bu isimlerden maksimum gelir sağlamak için teklifleri en iyi şekilde değerlendireceği söylendi.
Mesut Özil için harika oldu. Demişler ya her işte bir hayır vardır diye, Mesut'un Almanya'yı seçmesinde de bir hayır varmış, kendisine R.Madrid kapıları açıldı.
Serkan abi güzel bir noktaya temas etmiş, Alman vatandaşlığı elinden alınacaktı Mesut'un, başka çaresi yoktu. Üstelik F.Terim ve ekibi, federasyon yetkilileri de Mesut için fedakarlık göstermediler, bunu da unutmamak gerek.
Mesut R.Madrid'deki ilk Türk. Çok gurur verici bir şey bu, darısı diğer futbolcularımızın başına.