https://p.twimg.com/AuSt91_CIAARfmn.jpg
TFF binasi onu, birseyler aciklanacak galiba onlem alinmaya baslamis
Printable View
https://p.twimg.com/AuSt91_CIAARfmn.jpg
TFF binasi onu, birseyler aciklanacak galiba onlem alinmaya baslamis
pazartesi açıklanmıcakmıydı
Aziz Yıldırım'ın ölüm ihtimalini bile düşünmek istemiyorum; oldu da gerçekleşti bu ülkede hükümet filan kalmaz benden size söylemesi.
Davada sanık olan tarafın davaya müdahil olması bana garip geliyor, komik geliyor. Belki de hukuk işleyişini tam bilmediğimizden ama zaten orada bu sanıkların da çapraz sorguda soru sorma hakkı yok mu?
Pankreas çok dikkat edilmesi gereken bir durum, artık bugün tutukluluğu kalkar Aziz Yıldırım'ın ama sağlık gerekçesiyle kalkarsa hastanede bir süre yattıktan sonra çıkması da spekülasyon doğurur.
Ayrıca Tahkim Kurul'u dün toplandı ama bir karar çıkmadı, onlar da mahkemenin vereceği kararı bekliyor olabilirler. Nasılsa hakimin ne karar vereceğini önceden bilenler var ülkemizde, mahkeme kararı açıklamadan gün içersinde Tahkim'den açıklama gelebilir.
Bence Aziz Yıldırım sağlık sorunları sebebiyle serbest bırakılabilir. Yani ben böyle düşünüyorum. Tıpkı Doğan Yurdakul gibi.
Tabii bu farklı yorumlanacaktır. Çünkü Fenerbahçe en nefret edilen takım. Hani öyle diyorlarya; http://www.turktime.com/haber/Ankete...erbahce-/91681 :)
Bugün hepsi çıkıcak geçen duruşmada tamer yelkovan dedim o çıktı bugün hepsinin çıkması gerekiyor :D :D
Bu sahis mahkemenin içinde sicagi sicagina aktariyor bilgileri.
https://twitter.com/#!/aburakbozdag
Çok ilginc basladi.fenerbahce avukatlari farkli bir strajiyle geldi.davaya ts gibi mudahil olmak istiyoruz dediler.
Savci bi dusundu ve itiraz etmedi.mahkeme baskani 5dk ara verdi.bunu konusup tartisacaklar sonra karar verecekler.
Içeri girmekte zorlandik disarida hala giremeyen basin mensuplari var en az 20tane basin arabasi var
Ses kayitlarinin saniklara verilmesi isteniyor.savci reddini istedi eksioglunun avukati özel hayat desifre olur medyay duser diye istemedi.
Ali riza dizdar kukruyor.medyadan korkmayin diyip mosturoglunun avukatina top atti.ben ses kaydini istiyorum diyor.
Hakim ne karar verecegini sasirdigindan saniklara sordu.4 kişi istemiyor.olgun peker korktugum birsey yok farketmez bana dedi.
Birtek azizin yildirimin avukatlari israr ediyor istiyoruz diye.yelkovan,eksioglu,kiratli ve cebeci istemedi.mosturoglu zaten itiraz etmişti.5e 1.
kabul edildi fb mudahilligi.
Ses kayitlari talebi ise reddedildi.
Bi sekreter oturdu.mecnun otyakmazla gorusmesi sorulacak hakim lube ayarin ismini telafuz edemedi:)) luemi rubemi neydi ismi dedi ciddice:)
sekreter: mecnun beni 19 mayista aradi ve lube ayarin twitlerinden rahatsiz oldum bunu azize iletirmisin dedi.
Sekreter: bunun uzerine aziz beyde bana lubeyi cagirtti.lube ayar geldi ve aziz yildirimla kendi odasinda gorustuler.
Yalniz sekreterin aciklamalarinda sonra fb avukatlari bozuldu.bunu beklemiyolardi.
Simdi sekreter ile mecnunun gorusmeleri dinleniyor.
Ve beklenen kadin lube öne cikti.konusacak.
Lube ayar: aziz yildirim beni cagirdi ve beni tehdit falan etmedi.sadece sitem etti.
Lube ayar: aziz yildirim bana bundan sonra beni tanima bende seni cunku yazdiklarina kizanlar aninda beni ariyor dedi.
Lube ayarin sikayet edilme sebebi ise kelebek davasina dair yazdiklarindanmis.mecnunu o twitler rahatsiz etmiş.
Eksioglu öne cikti simdi.
Eksioglunun avukati: ben bu tapeleri hukuki gormuyorum bu sebeple sorulari kabul etmiyoruz.muvekkilim serbestttir.
Ts'un avukatlari soruyor eksiogluna: başka takimlarin kadrolarini ogrenme girisiminiz oldumu? Eksioglu: evet oldu.
Eksioglu: takip edildigimin farkindaydim herzaman.ama bunun polis olacagini hiç dusunmedim.
Eksioglu: tas ocaklari lafi sercanin transferi için kullandigimiz bir terimdir.
Eksioglu: kirmizi kart gören isci kelimesi ise kiratli ile aramizdaki bi mevzu.ilgisi yok olaylarla.
Eksioglu: tarla olayini ise daha önce aciklamistim.
Eksioglu: 3 tarlayi sürdük lafi benim ugurlu lafimdir.ugurumdur.
Topu simdi hakim fenerli avukatlara atti balik olayini sorcaz demiştiniz buyrun sorun sadri bey burada dedi.sadri sener rahat.
Ts avukat: kenan yaraliya verilen para neden manisa-ts maci sonraki sabahi istendi? Eksioglu: bu beni ilgilendirmiyor.
Ts avukati: kulubunuzde 300bin dolarlik makbuz nasil kaybolur aciklarmisiniz? (Eksiogluna)
Eksioglu: cunku transfer henüz kesinlesmemisti bu yüzden makbuz vermedik.
Mahkeme baskani: kiratli insaat islerine bakarmi? Eksioglu: hayir.faruk yasarin ilgisi vardir.
Eksioglu: kisacasi faruk yasarla tum konusmalarim insaatla ilgilidir.
Eksioglu ile kiratlinin tapesi dinletildi tapelerdeki 300 gram diye gecen meshur mevzu.
Eksioglu: bu gorusme transferlerle ilgiliydi.3 menajer kisacasi somut bi delil yok biz ts'un tesvigini onledik cogu zaman.
İ Ekşioğlu: Tecavüzcüler bile tutuksuz yargılanabiliyor. Sayın Ekşioğlu siz milyonların hakkına tecavüzden yargılanıyorsunuz, küçümsemeyin.
Eksioglu: sikeye tesvige bulasmamama ragmen 11 aydir icerdeyim.
Kiratli: sürekli içerde kalma korkusu saldi beni.inlerle cinlerle top oynuyorum.
Kiratli: bugün gelirken de arkadaslarima siz giderseniz ben yalniz olcam dedim dayanamiyorum.
Hakim: sezer transferi için yapildigi iddia edilen eksiogluyla yaptiginiz konusmayi aciklayin.
Menajer metin korkmazi getirmeleri için polise talimat verilmiş.
Hakim: yusuf bey abdullah basak ile transfer yapmaya calistinizmi? Turanli: evet calistik ama olmadi yapamadik.
Hakim: transfer gerceklesmemis.gerceklesmemisken abdullah basak hala para istiyor.neden?
Turanli: ya yok o ara bitiyordu transfer ondan istedi fakat transfer gerceklesmedi.
Ibrahim iscen: suç nedir? Suç dediginiz şey eylemdir.neymis benim eylemim? Aciklansin.
Iscen: doğru aza yildirim her daim yaninda oldum ama bu bahsettiginiz suç iddialarinda yaninda degildim.
Ibrahim iscen: tutuklu kaldigim süre içerisinde masraflari karsilamak için evimi bile sattim.
Ve kavgaya donustu.emniyet geliyor.isimleri tanimadigim için yazamiyorum fakat feci kavga oluyor.
Buradaki fenerlilerde trabzonlular bizi provoke edtti diyor.artik hangisi hakliysa konu kapandi.
Ali koç,mecnun odyakmaz ve aykut yildirimin ali savasa saldirdigi soyleniyor burada.
Kaos yaratmaya calisiyor buradakiler diye bahsettigim disarda bekleyen fbli taraftarlar değil içerde kavgayi cikartanlar.
Aykut Yıldırım NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım mı ?
Duruma bakılırsa bugünde bol kavgalı ve bol biber gazlı bir gün geçireceğiz.
Evet tahliye talepleri alınıyor şuan daha sonra Savcı esas hakkında mütalaa vermesi bekleniyor. Oysa savunmalar daha tamamlanmamıştı. 11 ay sonra bunca insanın neyle suçlandığını öğrenmiş olacağız.
Savcı Aziz Yıldırım için örgüt, şike ve teşvikten dolayı 14 yıldan 39 yıl 9 aya kadar ceza istedi...
Savcı başından beri çok şey istiyor da, adam akıllı kanıtı yok.
Allah büyük.
Biz Fenerbahçe'yiz. Burada olmazsa sandıkta bozarız oyunlarını..
Daha sorgular sürerken 260 sayfalık mütalaa yazdı savcı ve ne diyecek diye ağzının içine baktık. Durumumuz budur malesef.
yahu bir iş yapıyorsun bari adam akıllı yap. zaten bunları isteyeceğini hepimiz biliyoruz da sen bunları 1 saatte nasıl yazdın? nasıl bunlara karar kıldın zeki adam ? bu hafta yapılan capraz sorgunun hiç mi önemi yoktu ? 2 temmuzda yazdıklarını okuyor savcı bey.
Savcı Ali Yıldırımın'da cezalandırılmasını istemiş. 'Yıldırımları bitireceğim ulaan' diyo herhalde savcı.
Şu 14 yıl olayı dogru mu ?
Savci aziz yildirima örgüt kurmaktan, gencler-fb karabuk-fb eskisehir-fb sivasspor-fb maclarinda tesvik suçundan..
Özetle aziz yildirima 13macta sike, 4 mactada tesvik, ve orgut kurmak,yonetmekten ceza istendi.
Bahsettigim 13 macin 6sinda net sike olup 7sinde net sike girisimi olmuş fakat gerceklesmemis.4 macin 3ude net tesvik 1i girisim.
Aziz yildirim disinda ali yildirim içinde örgüt faaliyetlerinde bulunduğu için ceza istendi.
Bulent uygun ve cemil turanda bu suç örgütüne delillerle kayitlidir ceza almalilar diye karar verdi savci.
Savci, BJK protokol muduru Ahmet Ateş icin ceza istedi.
Savcı, Bülent Uygun'un suç örgütüne üyelikten dolayı cezalandırılmasını talep etti.
Durmak yok saçmalamaya devam.Lugano'nun şansa attıgı golle kazandıgımız Karabük maçı.Ardından zar zor kazanıp şampiyon oldugumuz Sivas maçı.Öbürleride aynı şekilde gözü olan şike olmadıgını olduysa bile 1 tanesinin sahaya yansımadıgını görür.Allah'tan bul savcı inşallah basına böyle bir komplo gelir.
Son Dakika : Bulent Uygun icin orgut uyeligi, 2 mac sike ve 1 mac tesvok suclamasiyle 10,5 yil hapsi istendi.
SON DAKIKA - Savci, Vederson icin tesvikten ceza istedi.
SON DAKIKA - Savci, Goksel Gumusdag icin beraat istedi.
Göksel Gümüşdağ için beraat istenmiş.
Hasan Çetinkaya için beraat istenmiş.
Savcı bu kadar büyük cezalar istediğine göre elinde net kanıt var demek değil midir ?
Norveç'te 80 kişi öldüren seri katil icin 27 yıl istendi.Aziz Yıldırım'ın adam akıllı kanıtsız şikesi icin 39 yıl isteniyor.Yürrü be Türkiye !
İlhan Ekşioğlu örgüt üyeliği
Manisa-Trabzon beraat
Fenerbahçe-Kasımpaşa beraat
Bursa-İBB beraat
Es Es-Trabzon Cezalandırılsın
FB-İBB Cezalandırılsın
FB-Ankaragücü Cezalandırılsın
Trabzon-İBB Cezalandırılsın
Savcının istekleri.
https://twitter.com/#!/aAdvo
SON DAKİKA: Savcı Cemil Turan hakkında örgüt üyeliği ve F.Bahçe A.Gücü maçında şike yapmak suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapsini istedi.
SON DAKIKA - Ilhan Eksioglu, Gencler, Eskisehirspor, IBB, A.Gücü ve Sivas maclarinda sike yapmakla suclandi
Korcan Çelikay cezalandırılma
Mecnun Odyakmaz Örgüt
İskender Alın cezalandırılma
Savcının istekleri.
O da yanlış karar :D Yanlış anlama bu benim görüşüm. Adam öldürmenin cezası çok abartı birşey olmalı. Tam olarak bilmiyorum hukukta, kanunda nasıl belirlenir.
Neyse konu dışı o zaten. Önemli olan kanıt var mı, yok mu. Eğer kanıt yoksa zaten birşey çıkmaz yine davadan.
SON DAKİKA: Savcı, Bülent Uygun'un 3 yıl 6 aydan 10 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.
Savci, Mecnun Otyakmaz icin örgüt ve şikeden ceza istedi.
SON DAKIKA - Savci, Sekip Mosturoglu icin örgüt, şike ve tesvikten ceza istedi.
Şekip Mosturoğlu için örgütten dolayı ceza istenmiş.
bana çıkıp biri mütalanın nasıl 1 saatte hazırlandığını anlatsın , o iddiaları kabul edeceğim.
SON DAKIKA - Savci, Sadri Sener icin beraat istedi
SON DAKIKA - Savci, Nevzat Sakar icin beraat istedi