1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Norveç'te 80 kişi öldüren seri katil icin 27 yıl istendi.Aziz Yıldırım'ın adam akıllı kanıtsız şikesi icin 39 yıl isteniyor.Yürrü be Türkiye !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Norveç'te 80 kişi öldüren seri katil icin 27 yıl istendi.Aziz Yıldırım'ın adam akıllı kanıtsız şikesi icin 39 yıl isteniyor.Yürrü be Türkiye !
    Kıyaslama için demiyorum ama orada Norveç'in yanlış kararı var. Müebbet verilmeliydi notmal şartlar altında
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kıyaslama için demiyorum ama orada Norveç'in yanlış kararı var. Müebbet verilmeliydi notmal şartlar altında
    Peki.Türkiye'den yola çıkalım Cem Garipoglu'na verilen ceza tasarlayarak adam öldürmekten 24 yıl.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Peki.Türkiye'den yola çıkalım Cem Garipoglu'na verilen ceza tasarlayarak adam öldürmekten 24 yıl.
    O da yanlış karar Yanlış anlama bu benim görüşüm. Adam öldürmenin cezası çok abartı birşey olmalı. Tam olarak bilmiyorum hukukta, kanunda nasıl belirlenir.

Neyse konu dışı o zaten. Önemli olan kanıt var mı, yok mu. Eğer kanıt yoksa zaten birşey çıkmaz yine davadan.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O da yanlış karar Yanlış anlama bu benim görüşüm. Adam öldürmenin cezası çok abartı birşey olmalı. Tam olarak bilmiyorum hukukta, kanunda nasıl belirlenir.

Neyse konu dışı o zaten. Önemli olan kanıt var mı, yok mu. Eğer kanıt yoksa zaten birşey çıkmaz yine davadan.
    Öyle.Ancak ona 24 yıl veriyorsan buna en fazla 5 yıl verebilirsin ki daha adam akıllı bir kanıt olduguna inanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Norveç ile Türkiye' yi karşılaştırma. Orası çok ayrı bir yer. Burada 80 kişi öldür bak ne ceza alıyorsun.

Bu arada 1 tane baklava çalan çocuğa ne ceza geldiğini de gördük
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Norveç ile Türkiye' yi karşılaştırma. Orası çok ayrı bir yer. Burada 80 kişi öldür bak ne ceza alıyorsun.

Bu arada 1 tane baklava çalan çocuğa ne ceza geldiğini de gördük
    3 adam öldürüp 5 ayda çıkanlarıda gördük bu ülkede bir sistem filan yok benle bunun tartısmasına girme her türlü maglup çıkarsın.Zaten şu cezayı onaylıyorsan davayı ne gözle izledigin bellidir.

Mesaj Yetkileri