Yılın Takasına Az Kaldı !!!.. (Zlatan - Eto'o)
Inter ile Barcelona arasındaki Ibrahimovic-Eto'o takas görüşmeleri sürüyor. Ancak İspanyol medyası, Ibrahimovic'in Barça'yla çoktan anlaştığını; artık İspanyol kulübünün, Eto'o ile Inter arasında anlaşma sağlanmasını beklediğini yazdı.
Transfer sezonunun ikinci büyük bombasına az kalmış gibi görünüyor. Real Madrid'in Kaka'yla başlayan müthiş transfer taarruzuna bir nebze de olsa yanıt vermek isteyen Barcelona, İspanyol basınının iddiasına göre Zlatan Ibrahimovic'le anlaştı.
El Mundo Deportivo'nun haberine göre Inter ile Barcelona arasında bir süredir tamamlanmaya çalışılan Ibrahimovic-Eto'o takasında artık sona yaklaşıldı. Gazete, Inter'in, Barcelona'dan gelen Eto'o artı 10 milyon avro teklifine olumlu yanıt vererek Ibrahimovic'i İspanyol kulübüne vermeye karar verdiğini, İsveçli golcünün de Barça'yla anlaştığını öne sürdü.
Geriye Eto'o kaldı
Haberde, takasın tamamlanmasının önündeki son engelinse, Eto'o-Inter anlaşması olduğuna değinilirken, Kamerunlu yıldızın Inter'den 6 yıllığına toplam 65 milyon avro talep ettiğini ve buna ilişkin görüşmelerin sürdürüldüğü vurgulandı. Tarafların son olarak Pazartesi günü bir görüşme yaptığı; ancak henüz anlaşmanın sağlanamadığı belirtiliyor.
Goal
Robinho’dan Barcelona’ya teklif var
Manchester City’de forma giyen Brezilyalı yıldız, eski kulübünün ezeli rakibine transfer olarak İspanya’ya dönüş yapmak istiyor.
Sport gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz hafta Brezilya’daki eski kulübünün başkanına City’den ayrılmak istediğini söyleyen Brezilyalı yıldız, şimdi de Barcelona’ya kendisini transfer etmeleri için teklifte bulundu.
Robinho’nun Manchester City kariyerindeki belirsizlikler spekülasyon yaratmaya devam ediyor. Son söylentilere göre, Robinho La Liga’ya geri dönmek niyetinde. Brezilyalı yıldızın hedefi ise, bu sezonun La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu, oynadığı atak futbolla beğeni toplayan Barcelona.
"Herkes Barcelona'da oynamak ister"
Öyle ki, Robinho, Katalanlar'ın bu başarılarının hemen ardından onlara olan hayranlığını çekinmeden dile getirmişti. Sport gazetesinin haberine göre, Robinho, transferi hakkında “Şimdiye kadar yalnızca spekülasyonlar var. Henüz somut bir gelişme yok ve herhangi bir teklif almadım. Tek söyleyebileceğim, Barcelona’nın büyük bir takım olduğu ve her futbolcunun orada forma giymek isteyebileceği” dedi.
Real Madrid'den ayrıldığına pişman değil
Geçtiğimiz yaz Real Madrid’den ayrılmasının doğru bir karar olduğuna inandığını da yineleyen Robinho, “Ayrıldım, çünkü mutlu değildim. Kararımdan pişman değilim ve Manchester City’de rahatım yerinde” diyerek bir anlamda kafaları karıştırmış oldu.
Son olarak vatandaşı Kaka’nın Real Madrid’e transferi hakkında konuşan Robinho, “Kendisine Madrid’de bol şans diliyorum ve umarım orada yeniden dünyanın en iyisi olur” diyerek, Kaka için iyi temennilerde bulundu.
Goal
El Mundo Deportivo'ya göre Zlatan Barcelona'lı
http://www.sporx.com/images/1/42/2773_sondakika002.jpg
İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'ya göre Inter'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic artık Barcelona'lı. Gazetede yer alan habere göre Inter Samuel Eto'o + 10 milyon avro karşılığında Ibrahimovic'i Barcelona'ya vermeyi kabul etti.
Uzun bir süredir Inter'den ayrılacağının sinyallerini veren Ibrahimovic ile Barcelona'nın flörtü geçtiğimiz hafta Inter başkanı Massimo Moratti ile Barcelona başkanı Joan Laporta'nın bir araya gelmesiyle su yüzüne çıkmıştı.
27 yaşındaki yetenekli isim teknik direktör Pep Guardiola ile sorunlar yaşayan ve satış listesine konan Eto'o'nun Barça'dan ayrılacak olması sebebiyle Katalan devinin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Italya Seria'da geçtiğimiz sezon 25 gol kaydeden Ibrahimovic'in transferinin 30 Haziran'a kadar kesinlik kazanması bekleniyor.
Bir yorum (Esat DERGİ):
Barça'nın genç teknik adamı Pep Guardiola bu sezon bu yükselen takımın başında olmasaydı, ya da onun kanatları altında Barcelona üç kupaya da uzanmasaydı acaba ne olurdu? Pep ile Eto'o'nun savaşı her zaman açıktı. Eto'o'nun Barcelona'da istenmeyen bir futbol olmasına rağmen son sezonda kaydettiği goller ise gerçekten kafaları karıştırıyor. Hem bu performans? Hem bu kırılmış gururlar.
Hem Eto'o gibi bir değer yeniden takımınızda canlanıyor, hem siz kendi futbolcunuza ırkçılık olmasa da o boyutta bir ayrımcılık yaparak kapı önüne koyuyorsunuz. Eto'o tatile gidip geç mi dönmüştür? Bavullarını medyaya mı göstermiştir? Acaba ne yapmıştır, çok merak ediyorum, bir iki çok geçmişte artist tavır dışında. Ibrahimovic konusu ise bambaşka, o uzaylı her yerde oynar, futbol da oynar, gerekirse çiftetelli de, o dünyanın en özel futbolcusu...
İnsanlar orada burada her yerde Eto'o arıyor, Barcelona teknik adam kararıyla kalemini kırıyor. Bunun bir değişik versiyonu ise alttan alta Chelsea'de, Drogba'da ya allah akıl ve fikir versin, sonra yıllarca uğraş ve dur yeni Eto'o'lar Drogba'lar bulmak için transferlere, hucüm...
Real'den 2. bomba - Cristiano Ronaldo - 94 milyon €
Real'den 2. bomba
Real Madrid transfer dönemine fırtına gibi girdi. Kaka'yı 65 milyon euroya kadrosuna katan İspanyol ekibi, şimdi de her sezon transfer listesinin en üstünde yer alan Ronaldo'yi bitirdi. Real, bu imza karşılığında ManU'ya 80 milyon euro ödeyecek.
yok artık diyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak:LigTv
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben buraya yok artık yazdım LİGTV.com da başlık yok artık oldu:D
Reds accept £80m Ronaldo bid
Manchester United have received a world-record, unconditional offer of £80million for Cristiano Ronaldo from Real Madrid.
At Cristiano's request - who has again expressed his desire to leave - and after discussion with the player's representatives, United have agreed to give Real Madrid permission to talk to the player.
Matters are expected to be concluded by 30 June. The club will not comment until further notice.
www.manutd.com