Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 263 / 422 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
7,861 ile 7,890 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Default Yılın Takasına Az Kaldı !!!.. (Zlatan - Eto'o)

Inter ile Barcelona arasındaki Ibrahimovic-Eto'o takas görüşmeleri sürüyor. Ancak İspanyol medyası, Ibrahimovic'in Barça'yla çoktan anlaştığını; artık İspanyol kulübünün, Eto'o ile Inter arasında anlaşma sağlanmasını beklediğini yazdı.

Transfer sezonunun ikinci büyük bombasına az kalmış gibi görünüyor. Real Madrid'in Kaka'yla başlayan müthiş transfer taarruzuna bir nebze de olsa yanıt vermek isteyen Barcelona, İspanyol basınının iddiasına göre Zlatan Ibrahimovic'le anlaştı.

El Mundo Deportivo'nun haberine göre Inter ile Barcelona arasında bir süredir tamamlanmaya çalışılan Ibrahimovic-Eto'o takasında artık sona yaklaşıldı. Gazete, Inter'in, Barcelona'dan gelen Eto'o artı 10 milyon avro teklifine olumlu yanıt vererek Ibrahimovic'i İspanyol kulübüne vermeye karar verdiğini, İsveçli golcünün de Barça'yla anlaştığını öne sürdü.

Geriye Eto'o kaldı

Haberde, takasın tamamlanmasının önündeki son engelinse, Eto'o-Inter anlaşması olduğuna değinilirken, Kamerunlu yıldızın Inter'den 6 yıllığına toplam 65 milyon avro talep ettiğini ve buna ilişkin görüşmelerin sürdürüldüğü vurgulandı. Tarafların son olarak Pazartesi günü bir görüşme yaptığı; ancak henüz anlaşmanın sağlanamadığı belirtiliyor.
    Goal

Default Robinho’dan Barcelona’ya teklif var

Manchester City’de forma giyen Brezilyalı yıldız, eski kulübünün ezeli rakibine transfer olarak İspanya’ya dönüş yapmak istiyor.

Sport gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz hafta Brezilya’daki eski kulübünün başkanına City’den ayrılmak istediğini söyleyen Brezilyalı yıldız, şimdi de Barcelona’ya kendisini transfer etmeleri için teklifte bulundu.

Robinho’nun Manchester City kariyerindeki belirsizlikler spekülasyon yaratmaya devam ediyor. Son söylentilere göre, Robinho La Liga’ya geri dönmek niyetinde. Brezilyalı yıldızın hedefi ise, bu sezonun La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu, oynadığı atak futbolla beğeni toplayan Barcelona.

"Herkes Barcelona'da oynamak ister"

Öyle ki, Robinho, Katalanlar'ın bu başarılarının hemen ardından onlara olan hayranlığını çekinmeden dile getirmişti. Sport gazetesinin haberine göre, Robinho, transferi hakkında “Şimdiye kadar yalnızca spekülasyonlar var. Henüz somut bir gelişme yok ve herhangi bir teklif almadım. Tek söyleyebileceğim, Barcelona’nın büyük bir takım olduğu ve her futbolcunun orada forma giymek isteyebileceği” dedi.

Real Madrid'den ayrıldığına pişman değil

Geçtiğimiz yaz Real Madrid’den ayrılmasının doğru bir karar olduğuna inandığını da yineleyen Robinho, “Ayrıldım, çünkü mutlu değildim. Kararımdan pişman değilim ve Manchester City’de rahatım yerinde” diyerek bir anlamda kafaları karıştırmış oldu.

Son olarak vatandaşı Kaka’nın Real Madrid’e transferi hakkında konuşan Robinho, “Kendisine Madrid’de bol şans diliyorum ve umarım orada yeniden dünyanın en iyisi olur” diyerek, Kaka için iyi temennilerde bulundu.

Goal

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default El Mundo Deportivo'ya göre Zlatan Barcelona'lı

İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'ya göre Inter'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic artık Barcelona'lı. Gazetede yer alan habere göre Inter Samuel Eto'o + 10 milyon avro karşılığında Ibrahimovic'i Barcelona'ya vermeyi kabul etti.

Uzun bir süredir Inter'den ayrılacağının sinyallerini veren Ibrahimovic ile Barcelona'nın flörtü geçtiğimiz hafta Inter başkanı Massimo Moratti ile Barcelona başkanı Joan Laporta'nın bir araya gelmesiyle su yüzüne çıkmıştı.

27 yaşındaki yetenekli isim teknik direktör Pep Guardiola ile sorunlar yaşayan ve satış listesine konan Eto'o'nun Barça'dan ayrılacak olması sebebiyle Katalan devinin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Italya Seria'da geçtiğimiz sezon 25 gol kaydeden Ibrahimovic'in transferinin 30 Haziran'a kadar kesinlik kazanması bekleniyor.

Bir yorum (Esat DERGİ):

Barça'nın genç teknik adamı Pep Guardiola bu sezon bu yükselen takımın başında olmasaydı, ya da onun kanatları altında Barcelona üç kupaya da uzanmasaydı acaba ne olurdu? Pep ile Eto'o'nun savaşı her zaman açıktı. Eto'o'nun Barcelona'da istenmeyen bir futbol olmasına rağmen son sezonda kaydettiği goller ise gerçekten kafaları karıştırıyor. Hem bu performans? Hem bu kırılmış gururlar.

Hem Eto'o gibi bir değer yeniden takımınızda canlanıyor, hem siz kendi futbolcunuza ırkçılık olmasa da o boyutta bir ayrımcılık yaparak kapı önüne koyuyorsunuz. Eto'o tatile gidip geç mi dönmüştür? Bavullarını medyaya mı göstermiştir? Acaba ne yapmıştır, çok merak ediyorum, bir iki çok geçmişte artist tavır dışında. Ibrahimovic konusu ise bambaşka, o uzaylı her yerde oynar, futbol da oynar, gerekirse çiftetelli de, o dünyanın en özel futbolcusu...

İnsanlar orada burada her yerde Eto'o arıyor, Barcelona teknik adam kararıyla kalemini kırıyor. Bunun bir değişik versiyonu ise alttan alta Chelsea'de, Drogba'da ya allah akıl ve fikir versin, sonra yıllarca uğraş ve dur yeni Eto'o'lar Drogba'lar bulmak için transferlere, hucüm...
    Screw you guys, I'm goin' home

henry nin yerine alınabilir
    robinho-ibahimovic-messi
    ------iniesta----XAVI---------
    ---------yaya toure--------
    transfer--pique--puyol--alves
    ---------valdes-----------------
    bi daha final oynar bu takım

bence henry+ daha fazla parayla da alabilirdi barca eto gibi dünyanın en iyi golcülerinden birisini satması ne kadar doğru tartışılır ama bir şey çok net ibo mourinho nun de dediği gibi bir futbol dahisi :=)

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    bence henry+ daha fazla parayla da alabilirdi barca eto gibi dünyanın en iyi golcülerinden birisini satması ne kadar doğru tartışılır ama bir şey çok net ibo mourinho nun de dediği gibi bir futbol dahisi :=)
    henry barcanın sisteminin en önmli oyuncularından.Sistemin hiç biroyuncusunu değiştiremezsin Henry nin yerine kimi koyarsan koy sol çizgide onun yanından geçemez. Ama eto nun yerine en a 10 forvet sayarm...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    henry barcanın sisteminin en önmli oyuncularından.Sistemin hiç biroyuncusunu değiştiremezsin Henry nin yerine kimi koyarsan koy sol çizgide onun yanından geçemez. Ama eto nun yerine en a 10 forvet sayarm...
    Bence ibrahimovic de soL çizgiye yakın oynıyabiLir süratide var hızı da var bazı maçLardada soL veya sağ çizgiye inip atağa ordan katıLdığınıda gördüm hem ibrahimoviç yaşı itibariyLe henryden daha yararLı oLabiLir o böLgede ibra-eto-Leo üçLüsü daha can aLıcı bi üçLü bence

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Bence ibrahimovic de soL çizgiye yakın oynıyabiLir süratide var hızı da var bazı maçLardada soL veya sağ çizgiye inip atağa ordan katıLdığınıda gördüm hem ibrahimoviç yaşı itibariyLe henryden daha yararLı oLabiLir o böLgede ibra-eto-Leo üçLüsü daha can aLıcı bi üçLü bence
    hücum anlamnda dahha iyi olabilir ama bence pek fark olmaz ama yaşı avntaj tabiii. yalnız arsenaldeyken henry defans bloğu dışında her yerde rahat top oynuyordu çünkü gücü ve hızının da yardımıyla savunmada yapabiliyordu yni ibraaa sol açıkda yada eto oda oynarsa abidal in vay haline

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sende hakLısın değişik bi oLay bu ama haLa kesin bişey yok bizde muhabbetini yapıoz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıkcası taraflar yıpranıyordu . Bir yanda Eto'o Zlatan gereksiz açıklamalarda bulunması takımları zor durumda bırakıryordu Bu olay gerçekleşirse kuşkusuz Barca kazançlı çıkacaktır ... Zlatan La Liga'yı süpürür

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

KAKA+RONALDO=İBRAHİMOVİC..

İtalya Serie A'nın son şampiyonu İnter takımında forma giyen İsveçli golcü oyuncu Zlatan İbrahimovic'in menejeri Raiola, transfer haberlerine son noktayı koydu.. İŞTE DETAYLAR!..

Raiola yaptığı açıklamada Ibrahimovic’in hiçbir kulüp ile anlaşmadığını ve golcü futbolcunun Kaka ve Ronaldo’nun toplamı kadar değerli bir oyuncu olduğunu belirtti.Bu sabah basında yer alan haberlerde Ibrahimovic’in Inter’den ayrılarak Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona’ya transfer olacağı iddia ediliyordu.

Ancak Inter kulübü bu haberleri kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile yalanladı. Oyuncunun menajeri de kulüple benzer açıklamalarda bulunarak, “Henüz Inter’de dahil hiçbir kulüple anlaşmadık. Zaten Inter’den başka kulüplerle görüşmek için özgür değiliz. Onu isteyen kulüplerin öncelikle Inter ile masaya oturması lazım. Ibrahimovic, Kaka ve Cristiano Ronaldo’nun toplamı kadar değerli bir oyuncu” dedi.

Barcelona ve Inter başkanlarının bir araya gelmesini de değerlendiren menajer, “Bu gayet normal. Belki de Inter Barcelona’dan Messi’yi istemiştir” dedi ve açıklamalarını, “Onun Real Madrid’i Barcelona’ya tercih etmesi gibi bir şey söz konusu değil. O futbolcu olarak doğmuş ve hangi takımda oynarsa oynasın işini yapacaktır” ifadelerini kullandı...

KayNak: Turkspor.net

hadi aln oleee

sakary Ali Misafir

Default Real'den 2. bomba - Cristiano Ronaldo - 94 milyon €

Real'den 2. bomba

Real Madrid transfer dönemine fırtına gibi girdi. Kaka'yı 65 milyon euroya kadrosuna katan İspanyol ekibi, şimdi de her sezon transfer listesinin en üstünde yer alan Ronaldo'yi bitirdi. Real, bu imza karşılığında ManU'ya 80 milyon euro ödeyecek.

yok artık diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak:LigTv
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben buraya yok artık yazdım LİGTV.com da başlık yok artık oldu
    Last edited by sakary Ali : 11.Haziran.2009 at 15:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

evet ManU'nun resmi sitesinde de 80M £'luk(sanırım 94M Euro'ya tekabül ediyor) teklifi kabul ettikleri yazıyor.

Default Reds accept £80m Ronaldo bid

Manchester United have received a world-record, unconditional offer of £80million for Cristiano Ronaldo from Real Madrid.

At Cristiano's request - who has again expressed his desire to leave - and after discussion with the player's representatives, United have agreed to give Real Madrid permission to talk to the player.

Matters are expected to be concluded by 30 June. The club will not comment until further notice.

www.manutd.com

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

evet şimdi manchester united'ın sitesine baktım 80 milyoun pound'U kabul ettik yazıyor .

aşağısı manchester united resmi sitesinden alıntıdır .
    Reds accept £80m Ronaldo bid

Manchester United have received a world-record, unconditional offer of £80million for Cristiano Ronaldo from Real Madrid.

At Cristiano's request - who has again expressed his desire to leave - and after discussion with the player's representatives, United have agreed to give Real Madrid permission to talk to the player.

Matters are expected to be concluded by 30 June. The club will not comment until further notice.

Gerçekten yok artık Real Madrid diyorum..Hayırlı olsun ne diyelim ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

80 m £ ( 96 m € ) karşılığında Ronaldo da Real Madrid'li oluyor. Perez gelir gelmez dünyanın en iyi oyuncuları sıralamasında ilk 5'ten 2 oyuncu aldı. Seneye La Liga çok güzel olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Burada ki başarı Real Madrid'in değil, Sir Alex Ferguson'undur. Sir yeni bir Ronaldo bulur
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

80 milyon Sterlin şuan itibariyle 204 Milyon Türk Lirasına denk geliyor. Paraya bakın.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kriz bunların semtinden geçmemiş anlaşılan..Diyecek bişey yok hayırlı olsun.Bu arada Rossoneriye katılıyorum Ferguson yeni bir Ronaldo çıkarır..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Müthiş bir para.Perez bombaları patlatıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kahretsin, çok sinir oldum. En sevdiğim adam, en sinir olduğum takımda olacak bundan sonra. Pff..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

of of of Perez'e bakın hele gelir gelmez Kaka,CR7,Villa'yı aldı -ki ben hala dünya çapında bir defans hattı kurulmazsa bunlarında ilaç olamayacağını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kahretsin, çok sinir oldum. En sevdiğim adam, en sinir olduğum takımda olacak bundan sonra. Pff..
    imza......

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    oh be en kıl olduğum oyuncu İspanya'da en sevdiğim takıma gitti ve adını sevdiğim oyuncular listesine yazdırdı

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    of of of Perez'e bakın hele gelir gelmez Kaka,CR7,Villa'yı aldı -ki ben hala dünya çapında bir defans hattı kurulmazsa bunlarında ilaç olamayacağını düşünüyorum...
    kalede casillas
    defansta pepe ve s.ramon var zaten fazla zorlanmaz perez

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Defansa da Nesta , Terry ve Vidici alır belki

Casillas - Ramos - Pepe - Metzelder - Heinze - Diarra - Ronaldo-Kaka-Sneijder(Robben)-Villa-Raul

1 stoper 1 solbek 1 ön libero 1 de forvet alırsa süper kadro olur

sakary Ali Misafir

Bunlar Barçalıların yüzünden o kadar fark atılırmı kardeşim ya kızdırdınız adamları...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    kalede casillas
    defansta pepe ve s.ramos var zaten fazla zorlanmaz perez
    Pepe mi ? o yaptıklarından sonra Perez'in onu tutmayacağını düşünüyorum,tutmamalı da

Mesaj Yetkileri