Alex'in kovulmasına tepki koyunca bazı "Aykut Hocacılar" olabilir gitmeliydi zaten demişlerdi. Halbuki Alex'in gönderilmesinden çok bizim tepkimiz onun 8 senelik emeğine bakılmaksızın "KOVULMASINA" idi. Ve yine tepkimiz Aykut Kocaman'dan çok bu tip işleri seven ve bazı dönemlerde diktatörlüğünü ispat etmek isteyen Aziz Yıldırım'a idi.
Gel gelelim bugüne. 3 yıldır iyi kötü bu takımı yöneten bir hoca, bu sene transfer döneminde tam takımın eksiklerini bilen ve ona göre rapor verebilecek bir hoca olarıda geçtim "Ben Burda Olduğum Sürecek Aykut Kalacak" diye geçen seneden beridir sürekli açıklama yapıp [bknz.] şimdide çıkıp Aykut Kocaman İstifa etti haberlerine inanmamız bekleyen bir başkan. Aykut Kocaman'ı teknik anlamda beğenmesemde kişilik olarak Fenerbahçe'ye yakışan bir hoca olduğunu düşünüyordum ancak bana göre sahadaki futbol ve sezon sonundaki başarısızlıklar sonucu takımda kalmaması gerektiğini düşünüyordum. Her neyse. Fakat ortada olan bir şey var. Bu Aziz Yıldırım yıllardan beri arkasındayım dediği adamı gönderiyor. Kimseye acımıyor. Kimsenin elinden birşey gelmiyor.
Kimse kusura bakmasın. Bu olayda Aykut'u sevmiyordum zaten iyi olmuş gibi düşüncelerle hareket etmemek lazım. Burada ciddi bir vizyon eksikliği, sözünde durmama ve takımın geleceğini kötü yönde etkileme söz konusudur. Bu olayda artık dur denmesi geç kalınmış bir tepkinin konması lazımdır. Ne yapıyorsun sen, yeter denmesi lazımdır. Bu olay Aykut Kocaman olayını aşmış tamamiyle kulüp Despotça bir yönetim biçimiyle idare edilmiş ve artık tamamiyle iş çığrından çıkmıştır.
İstifa olayında kimse kusura bakmasında Aykut Kocaman'ın harcandığını düşünüyorum. Bu olayın arkasında daha farklı şeyler var. Aziz Yıldırım kendine en ufak tepki koyanın ipini çekiyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesiyle hareket edildiği sürece Aziz Yıldırım öyle düşünenleride yollamaya devam edecektir.