Ayrıca cok sevineceğim bir konu olarak.Salih Uçan Gelişmesi olacak.Alper Potuk bu kadar geliştiren Ersun Yanal'dı Salih ondan daha iyi yapıcağı kesindir.
Ayrıca Fizik olarak daha diri bir fenerbahce görücez yeni sezonda.
Yedek Kadro.
Sol Bek'e kesinlikle bir tane oyuncu Şart.
Ersun Yanal ı bende destekliyorum. İyi bir ekip ve bir kaç kaliteli transfer ile takımı başarıya götürür ve güzel de futbol oynatır.
BİLGİ | Fenerbahçe'nin gündemindeki Ersun Yanal, kariyerindeki 303 maçta 140 Galibiyet 65 Beraberlik ve 98 mağlubiyet aldı.
Büyük takımda çalışmamış bir hoca için gayet iyi istatistikler.
Ersun Yanal "GEÇEN GÜN BİR HOCAMIZIN SÖZLERİNİ VAHİM İÇİNDE DİNLEDİM.ARTIK FUTBOL'UN BİR ÖNEMİ KALMADIĞINI TAMAMEN SONUÇA ODAKLI FUTBOL OYNAYACAK OLDUKLARINI SÖYLEDİ.FUTBOL BÖYLE OLMAMASI LAZIM.BİZİM İŞİMİZ ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN ÖNCE "İYİ FUTBOL İZLETTİRMEK"
Şimdi Ersun Yanal kötü başlarsa stajyer hoca muhabbetleri başlar yine.Ben nötr yaklasıyorum Yanal'a orta halli bir performans beklemiyorum ya çok kötü bir performans ya da bir patlama bekliyorum.Transferde nasıl bir politika izleyecek çok merak ediyorum.
Hayırlı olsun ersun hoca 2 3 bomba transfer olur
Transfer Aziz Yıldırım'ın tekerinde ona karşı cıkanı "KOVUYORUZ" onun için Ersun Yanal'ın trasnferlerini hiç beklemeyin.
Bir Galatasaray taraftarı olarak,.Aykut Kocaman'ın istifasından dolayı çok endişelendim, Ersun hocanın da gelişiyle şampiyonluk yolunda en büyük aday Fenerbahçe'dir bana göre.
Umarım Ersun Yanal'la anlaşırız. Başarılı olur mu veya Aziz Başkanla anlaşabilir mi bilmiyorum ama takıma pozitif futbol oynatmaya çalışacağına eminim. Ama 2 santrafor sistemine güle güle diyelim, Krasic ve Stoch'un gitmemesini isteyebilir. 1 tane düzgün stoper 1 tane de sol bek alsın da ben başka birşey istemiyorum. Alper'in ilk 11'deki yeri de garantilendi.
Abicim ne Ersun'u ne Yanal'ı getirin yabancı bir teknik adamı. Ayrca bu kadar sabırsız bir taraftarında sonuçtan ziyade iyi futbol demesi de gerçekden tuhaf. Başarılı olacağına inanmıyorum. Yazık ederler Aykut Hocanın emeklerine ..
@CRaCPoT
Sabırsız bir taraftar değilim.İyi Futbol görmek istiyorum olay bundan ibaret.Ersun Yanal'ın Gençlerin başında avrupa'da yaptıklarını biliyoruz.
TRANSFERDE ANLAŞMAZLIK
İddiaya göre Aykut Kocaman’ın bir daha geri dönmemek üzere aldığı istifa kararı, kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından ortaya çıktı.
İKİLİ arasında gerçekleşen transfer zirvesinde Arda Turan yüzünden kavga çıktı. Kocaman hem mevkisinin en iyi oyuncularından hem de dünya çapında bir yıldız olması nedeniyle ısrarla Arda’nın alınmasını istedi. Yıldırım’ın ise maliyetinin yüksek olmasına dikkat çekip “Oyuncuları aldırıyorsun ama aradaki fark yine 10 puan oluyor. Bu adamlar ne işe yarıyor” şeklinde yanıt vermesi üzerine ipler koptu ve Aykut Kocaman istifa kararı aldı.
‘Ali Yıldırım yoksa ben de yokum!’
AYKUT Kocaman’ın F.Bahçe ile bağları koparmasının diğer bir nedeni de yönetici Ali Yıldırım’ın istifa kararı... Özellikle kulübün 3 Temmuz’la birlikte yaşadığı sıkıntılı süreci F.Bahçe’nin minimum hasarla atlatması için Kocaman ve Yıldırım birlikte müthiş bir özveri göstermiş ve ikili arasında çok sağlam bir bağ kurulmuştu. Ancak Aziz Yıldırım’ın cezaevinden çıkmasının ardından Ali Yıldırım ağabeyi ile yaşadığı gerilim nedeniyle geri plana çekildi. Dün de istifasını kulübe gönderdi.
BAŞKAN özellikle geçen sezonun devre arasında Alper Potuk’un 5 milyon Euro’ya alma şansı varken, transfer edilmemesi nedeniyle kerdeşi ile Aykut Kocaman’a kızgındı. O dönem yapılan görüşmelerde “Beni G.Saray ve Trabzon’dan da istiyor” diyen Alper’i Ali Yıldırım “O zaman git, bizim seninle işimiz yok” diye geri çevirmişti. 5 milyon Euro’ya bitmeyen transfer bu sezon 6 milyon 250 bin Euro ve Orhan Şam ile Bienvenu karşılığında tamamlanmasının faturasını Aziz Yıldırım kardeşine ve Kocaman’a çıkardı.
Ne yazık ki fenerbahçenin olası bir Ersun Yanal hamlesinde baya geriye gideceğini ve bu sezonki topladığı puanı toplayamayacağını düşünüyorum
Başarılı olucaktır.
http://www.ahaber.com.tr/webtv/video...tbol--24032013
Ersun Yanal'ı tanımak için iyi bir program bende yeni izlemeye başladım.
Ya ne Ersun Yanal'ı allah aşkına,Alex doğru diyor bu takım avrupayı hedeflemiyor derim Ersun hoca gelirse..
Yabancı hoca geldiğinde Avrupa'yımı hedeflemiş oluyoruz ?
Türkiye'de şu anda Fenerbahce'nin başına geçiçek iki yerli antrenör var.Bir Hamza Hamzaoğlu Diğeri Hamza Hamzoğlu.
Denizli,Yılmaz Vural bunları getirmez bir daha Aziz Yıldırım.
Yabancı olarak.Bu sene herkesin hayranlıkla söz ettiği Real Sociedad TD Philippe Montanier isterdim.
Ersun Yanal Gençlerbirliği ile Uefa'da 4.tura kadar yükselmiş bir isim.En son Eskişehir'in Marsilya karşısında nasıl oynadığını da gördük.O yüzden bir şans verilmeli.
işe iyi yandan bakıyorum en azından 6 ay sonra ersunla beraber aziz yıldırımda gider
Öncelikle yeni gelecek hocanın kaliteli bir hoca olması şart ve Aziz Yıldırım Fenerbahçe'sine göğüs gerebilecek bir kişi olması çok önemli.
Sene 2002-2003 Fenerbahçe ligi 51 puanla 6.sırada bitirmiş ve psikolojik açıdan bitik bir durumda. Takımın başına Cristoph Daum getirilir ve o adam üst üste 2 sene şampiyon olur, 3. senesinde 81 puanla 2.olarak görevden ayrılır. Ayrılırken 3 senelik bir emek ve birikmişlik bırakır, Daha önce üst düzey bir başarısı bulunmayan Arthur Zico takımın başına getirilir ve Daum'un mirasını yer. İlk senesinde şampiyon olur ikinci senesinde ligde düşüş gösterir.
Sene 2008-2009 Fenerbahçe ligi 61 puanla 4.bitirmiş ve psikolojik açıdan yine bitik bir durumda. Takımın başına tekrardan Cristoph Daum getirilik, çok kısa sürede takım oluşturulur ve toparlanır hatta ilk 10 haftada 9 galibiyet elde edilir. Sezon sonunda hem ligde hem de kupada son maçlara kalınır ancak Daum talihsiz bir şekilde bıraktığı senaryoyu tekrar yaşar. Ancak 1 sene içinde takımı tekrar potaya çıkarması ve sistem adaptasyonu önemlidir. Yerine daha önce üst düzey bir başarısı bulunmayan Aykut Kocaman getirilir. İlk senesinde şampiyon olur ve diğer 2 senede gitgide takımın lig performansı düşer.
Zico ve Kocaman'ın en büyük şansı Daum'un onlara sağlam bir takım bırakması ve sistemi oturtmuş olması. Zico ve Kocaman'ın Fenerbahçe'ye sistem olarak ekstra bir şeyler kattığını söylemek zor ki kendileride bunu dile getirmişlerdi.
Sene 2012-2013 Fenerbahçe ligi 61 puanla 2. bitirdi (Allahtan Galatasaray dışında rakip yoktu) ve psikolojik açıdan bitik bir durumda. Gel gelelim kuru fasulyenin faydalarına : )
Fenerbahçe'ye lazım olan Daum tarzında bir adam (Daum değil) Yani toparlayıcı, bütünleştirici ve kısa sürede inşa edici, Zico veya Kocaman gibi Teknik Direktörlük kariyerlerinde yeni bir adım peşinde olacak kişi Fenerbahçe'ye bu süreçte başarı getiremez çünkü ortada bir miras yok, birikim yok sadece sıkıntı ve Aziz Yıldırım baskısı var. Gelecek adamın bunlara göğüs gerecek biri olması lazım.
...
Aykut Kocaman'ın yerine Ersun Yanal'ın gelmesi Aykut Kocaman'ı eleştiren Fenerbahçe taraftarları için büyük hayalkırıklığı olur, köklü değişiklikler olacağını sanmıyorum. Gelirse de uzun süre kalabileceğini düşünmüyorum.
Bazı kaynaklarda; Ersun Hoca ile anlaşılamadığı haberleri geliyor yazılmış.
Bence kim gelirse gelsin önemli değil. Kaliteli adam gelirse güzel futbol oynatır başarılı olur, tüm FB taraftarı mutlu olur. Kalitesiz adam gelirse başarısız olur Aziz Yıldırımla birlikte gider, tüm FB taraftarı yine mutlu olur. Her türlü bizi güzel bir gelecek bekliyor sadece biraz daha sabır.
Eskişehirspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın kulüpten ayrılmasına onay verdi. NTVSPOR
@balde_mir_07
İçerik Sorumlusu
ibrahim iyi guzel diyorsun da o kisiyi atayacak adam da aziz baskanin kendisi. onu takimin basina getiren kisiye nasil gogus gerer gelecek kisi. (:
dediklerine katiliyorum ancak gelecek kisi de aziz baskanin ekseninde olacaktir, yerine yeni bir baskan gelmedikce bu boyle devam eder.
Deneyimli gazeteci ve eski Fenerbahçe yöneticisi Uğur Dündar, sahibi olduğu Artı 1 TV'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın istifası sürecinde kendisine anlattıklarını açıkladı
"İlk günden itibaren Aykut Kocaman’ın arkasında durdum. Şu anda yeni teknik direktör konusunda bir isim kararlaştırmadık. Bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerekiyor. Tüm hazırlıklarımızı bu hedef doğrultusunda yapacağız."
"Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım’a transfer edilmesi için bir oyuncu adı verdi. Aziz Yıldırım da bu oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu söyledi. Bunun üzerine Aykut Kocaman ‘Kendimi kıskaç içinde hissediyorum, artık taşıyamayacağım’ diyerek toplantı odasından ayrıldı."
Fenerbahce Babasının malı ya ! Krasiç 7 Milyon Euro Mehmet Topal 4.500.000 Milyon Euro daha sayıcağım nice oyuncular var !