Hocam o ne kadro olmuş öyle ve hulk çok istiyorduk ama kapatmışız transferi o hulk buraya geleceeek :D
Printable View
Hocam o ne kadro olmuş öyle ve hulk çok istiyorduk ama kapatmışız transferi o hulk buraya geleceeek :D
Transfer Sezonunu kapattık ,
http://img427.yukle.tc/images/3At_Ma...ler_Gecmis.png
Yıldızlar topluluğu olmuş takım reusda iyiymiş gerçekten :)
Gidenlerden de çok iyi gelir gelmiş..
Taş gibi takım olduk gerçekten...
Devre arası belki bir forvet alırız gidişata göre:)
Gelir kısmı aslında görüldüğü gibi değil,
Falcao'nun gelirinin yarısı sadece kaldı .
Godinin de aynı şekilde , ikiside peşin fiyata satıldı tek avantajımız o oldu.
Forvet konusuna gelince Fierro'yu devre arasından sonra kimse kesemez diye düşünüyorum, Şöyle yapıcam maça forvette Pato ile başlıyıcam , sonradan Fierro'yu oyuna alıcam Fierro istediğim seviyeye gelince onu bu takımdan kimse kesemez , tabi Pato'yu satabilseydim alırdık bir forvet ama Pato'dan paranın karşılığını alabilmek için ofansın her tarafında kullanıcaz bir nevi Joker Star olacak :)
Hahaha atarsın usta kanatlar fena :)) Pato elimizde kaldı , sakatlık eğilimi olduğu için kimse yanaşmıyor, :D Çok ilginç Geçen sene çok iyi bir ortalaamyla oynadı Ligde Griezmandan sonra 2 .Asist kralı oldu İki kupa kaldırdı , Milli takımında şuan Neymar'la Çift forvet banko oynuyor, genede talibi yok bu saatten sonrada satılması imkansız .
Adamın zindeliği 2 :)
Hocam onlar ne transferler ya :0:
beni kardeş kulüp olarak alsana :D :D
Galiba Mucize Gerçekleşicek :) Pato'yla ilgilenen var mış şimdi 48 ay taksitli öneri yapıcam bakayım alan olacak mı :) nasıl sevindimm amannn
http://img427.yukle.tc/images/9950Pa...er_Bilgisi.png
Defansın ortasına Zouma'yı öneriyorum o yıllarda fena gelişmiştir.
Dostum Pizzi sende nasıl ?
Hacı Pato'nun psikolojisini altüst ettin adamı transfer ettiğin ilk günden beri satmaya çalışıyosun :D
Biraz kaçırdım yine baya hızlanmışsın Pato'yu filan daha yeni gördüm satılıyor adam :D.
Süper transferler !
Barca ve Real'de var mı hocam bombalar?