1 ile 30 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Gelir kısmı aslında görüldüğü gibi değil,

Falcao'nun gelirinin yarısı sadece kaldı .

Godinin de aynı şekilde , ikiside peşin fiyata satıldı tek avantajımız o oldu.

Forvet konusuna gelince Fierro'yu devre arasından sonra kimse kesemez diye düşünüyorum, Şöyle yapıcam maça forvette Pato ile başlıyıcam , sonradan Fierro'yu oyuna alıcam Fierro istediğim seviyeye gelince onu bu takımdan kimse kesemez , tabi Pato'yu satabilseydim alırdık bir forvet ama Pato'dan paranın karşılığını alabilmek için ofansın her tarafında kullanıcaz bir nevi Joker Star olacak
    En güzeli bence de belki de Pato çoşar ve satarız belli olmaz..O kanatlarla ben oynasam 20 gol atarım herhalde

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    En güzeli bence de belki de Pato çoşar ve satarız belli olmaz..O kanatlarla ben oynasam 20 gol atarım herhalde

Hahaha atarsın usta kanatlar fena ) Pato elimizde kaldı , sakatlık eğilimi olduğu için kimse yanaşmıyor, Çok ilginç Geçen sene çok iyi bir ortalaamyla oynadı Ligde Griezmandan sonra 2 .Asist kralı oldu İki kupa kaldırdı , Milli takımında şuan Neymar'la Çift forvet banko oynuyor, genede talibi yok bu saatten sonrada satılması imkansız .
    Adamın zindeliği 2

Mesaj Yetkileri