Güzel söylemissin.:)
Printable View
Fm nin bir numaralı forveti Jose Sosa Bayernde ha araştırdımda biraz önce 10M Euro ya almışlar gerçekten çok ilginç. fmde 750 k ya alıp bir ton paraya satardım.bidahaki sene alıp yetiştiremeyeceğiz :(
Almanya (Bundesliga) takımlarından Christoph Daum'un çalıştırdığı FC Köln, Sloven golcü Milivoje Novakovic'in sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. Köln formasıyla geçen sezon 20 gol atarak gol krallığına ulaşan Novakovic takımının Bundesliga'ya yükselmesinde büyük rol oynadı.
Köln menajeri Michael Meier, "Novakovic'in kalitesi tartışılmaz, çünkü o en iyisi. Zaten bunu attığı goller ve oynadığı futbolla kanıtladı. Kendisi ile Bundesliga'da daha yapılacak işlerimiz var." diyerek golcü oyuncuya olan güvenini dile getirdi.
29 yaşındaki Sloven golcü, Bayer Leverkusen ile anlaşma sağlayan Patrick Helmes ile olan uyumuyla dikkat çekiyordu. Köln'de Ümit Özat, Mondragon gibi Türkiye'de forma giymiş isimler yer alıyor.
29.06.2008
Kölnü sırtlayan bir isimdi sözleşme uzatması iyi olmuş
Bayern Münih’in yıldız futbolcu Podolski ayrılık sinyali verdi.
Geçen sezon Bayern Münih ile fazla kendisini gösterme fırsatı bulamayan, ancak Almanya’yı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı finale taşıyan Lukas Podolski ayrılık sinyali verdi. Bayern Münih’e güvenmediğini söyleyen yıldız futbolcu Bild am Sonntag’a çar***ı açıklamalarda bulundu: Takımım bana güvenmiyor. Bunu uzun zamandır hissediyorum. Yine forvet oyuncuları transfer edilmek istiyor. Her şey olabilir. Herkes benim Köln ile ilişkimi biliyor. Bayern ile sözleşmem var ancak oynamak istiyorum. Köln benim evim.
Adı büyük kulüplerle de anılan Podolski Köln’de 32 maçta 24 gol atarken, Bayern’de 47 karşılaşmada 9 gol attı. Geçen sezon Schweinsteiger ve Ribery’nin gölgesinde kalan Podolski’nin Bavyera takımında 2010’a kadar sözleşmesi bulunuyor.
Adam takır takır oynayıp golleri sıralıyor ama Bayern görmüyor bir türlü kendisini. Bence çok kaliteli bir oyuncu, bende olsam bozulurdum.
W.Bremen'e gitsin gol show yapar...
Bayern'de yeni bir sayfa açması zor bence Klüpten ayrılması onun için en iyisi olur
Ayrılması gerek bencede Toni Klose varken ne kadar gol atarsa atsın yer alamaz kadroda
Bu yıl Jürgen Klinssman'ın kullanacağını düşünüyorum Podolski'yi.
Almanların; "Ne Hamit, ne Halil, ne de Mesut Özil.. Schalke'den çıkacak en yetenekli Türk bu çocuk olacak" dedikleri, Galatasaray'ın yıldızı Barış Özbek'in kardeşi Ufuk Özbek, Almanlar'ın takibinde! Schalke 04 altyapısındaki Ufuk'u, Barış gibi Almanlar'a kaptırmamak için harekete geçmek gerek..
http://www.ajansspor.com/resim/ufukozbek_poz.jpg
Nuri Şahin'i Türk Milli Takımına kaptırdıktan sonra bir hayli üzülen Almanlar daha sonra diğer Alman asıllı Türk futbolculara ilgilerini arttırdılar. Son olarak da Alman genç milli takımında forma giyen Galatasaraylı Barış Özbek'i de milli takımlarına kattılar.
Galatasaray'a Almanya'nın Rot-Weiss Essen takımından 2007 yılında transfer olan Barış, tam bir görev adamı. Yetenekli genç futbolcunun Schalke 04 altyapısından yetişen bir de kardeşi var.
Alman futbolunun önde gelen kulüplerinden Schalke 04'ün A ve B genç takımlarında şuan 20'den fazla Türk genci forma giyiyor. Bu Türk futbolculardan biri de Barış Özbek'in 15 yaşındaki kardeşi Ufuk Özbek..
-GELECEĞİN YILDIZI-
Almanların; "Ne Hamit, ne Halil, ne de Mesut Özil.. Schalke'den çıkacak en yetenekli Türk bu çocuk olacak" dedikleri bir isim Ufuk Özbek..
Tıpkı ağabeyi gibi Almanya'da, 1992 yılında Castrop Rauxel'de doğdu. Bu bölge, Türklerin yoğun olduğu bölgelerden biri ve Özbek ailesinin 3 çocuğundan en ufağı olan Ufuk, tıpkı Barış gibi potansiyel bir yıldız adayı..
Şu sıralarda Schalke 04 altyapısının en umut vaat eden isimlerinden sadece biri ve Schalke 17 yaş altı takımında çok başarılı bir grafik çiziyor.
Aslında Ufuk Özbek'i tüm dünya televizyonda görmüştü. 2003/2004 yılındaki Schalke Arena Stadında oynanan Porto – Monaco Şampiyonlar ligi final maçında Danimarkalı Hakem Kim Milton Nilssen'e refakat edip ve final topunu taşıyan çocuk Ufuk'tu..
http://www.ajansspor.com/resim/ufkozbk_byk2.jpg
Ağabeyi Barış Özbek bir röportajında kardeşinden şöyle bahsetmişti;
"Futbolla 6 yaşındayken tanıştım. Yaşadığımız bölgede insanlar futbola çok düşkündü. Sokakta hergün top oynardık. Aslında bir kulüpte oynamak gibi bir düşüncem yoktu ama annem beni götürüp Schwerin adlı takıma yazdırdı. Kardeşim Ufuk yeni doğmuştu. Dün gibi hatırlarım; annem, ben ve bebek arabasında Ufuk, birlikte gittik kulübe.."
Hocası Manfred Dubski, Ufuk Özbek'i önceleri orta saha da görevlendirmişti, fakat gole yatkınlığı ve çabukluğu sayesinde daha sonra ona forvette görev verdi. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen fizik olarak yaşıtlarından çok büyük gösteren Ufuk tam bir golcü görüntüsünde. 1,79 boyunda ve 73 kg, fiziki olarak oldukça kuvvetli ve hava toplarında da hakim..
Ufuk Özbek'in 1 veya 2 yıl içinde Schalke A Takıma çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Ufuk'un ağabeyi Barış Özbek önce Alman Genç Milli Takımına çağrılmıştı ve şuan Almanya Ümit Milli Takımının formasını giyiyor. Bunun "arkası yarın"ı da Alman A Milli Takımına çıkıyor.
Barış Özbek çok özel bir yetenek ve bu sebeple Almanlar onun farkına vardı. Tıpkı Nizamettin Çalışkan, Serdar Taşçı ve Mesut Özil gibi Barış'ta Alman milli takımına gitti.
Henüz yaşı çok genç olsa bile Ufuk Özbek'i Almanlar'a kaptırmamak, Türk yetkililerin elinde..
Haber Analiz: Koray Düşova / Ajansspor.com
Kaptırmayalım böyle oyuncuları.Elimizdekilerin değerini anca onlar gidince biliyoruz.
Kaptırmamak gerek gerçekten
Abisini kaptırdık bunu kaptırmayalım bari.
barış ikna et bize getir..
Kaptırmayız umarım..
Vay Barış Gstv'de röportajında kardeşinden bahsetmişdi..Yanlız bu kadar iyi oynadıgını söylememişdi..:D:D.Yaşıda baya küçük şimdiden genç millilere almak lazım..
hayırlı olsun
Lastuvka Fulham'da değil de Shakhtar'da iyiydi
Fulham kimi alcak kaleye bu sene Niemi 35 oluyo
Hayırlısı olsun..
Hayırlısı olsun...
Daum şu Deividi de alsa keşke:D
Bu adam iyi sol bek aslında ama bir türlü istediği yere gelemedi...
Köln de sürekli TSL ye... Daum olunca takımın başında...
Bundesliga ekibi Wolfsburg'da, Portekiz şampiyonu Porto'nun defans oyuncusu Ricardo Costa ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
4 Milyon Euro transfer bedeli ödeneceği açıklanan 26 yaşındaki Portekliz'li Milli futbolcuyla ilgili konuşan Wolfsburg teknik direktörü Felix Magath, "Costa gibi bir futbolcuyu kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Takımımızı çok güçlendirecek" dedi.
Feyenoord'a transfer olan Kevin Hofland'ın yerine defansın sol tarafını doldurması beklenen Costa, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı Porto forması altında 8 maçta görev alabilmişti.
Hayırlı olsun.
Fena bir oyuncu değil iyi transfer Wolfsburg için...
İyi transfer porto baştan yapılanacak bütün yıldızları gidiyor
leverkusen bu sene baya transferler yaptı işn. şampiyonluğa oynayabilirler eskiden olduğu gibi