bu doru deil demi
Printable View
bu doru deil demi
Akşamı bekleyin arkadaşlar, az daha sabır. Saat 17.00'de toplantı var, toplantı sonrası basın toplantısı yapılıp her şey açıklığa kavuşturulur.
Eğer bu sefer de ertelenirse, veya derlerse "2 gün sonra açıklayacağız." diye, yuh olsun derim. Fatih Tekke konusuna da açıklık getirilmeli, TS'den cevap bekliyoruz demişti uzun bir süre önce, ama hala ses yok. Hala cevap gelmedi mi TS'den :)
yaw ben bu tekke olayını bi türlü anlayamadım. özdemir teklif götürdük cvp bekliyoruz diyo ts yöneticileri daha yazılı resmi bi teklif almadık diyo. teklif illa yazılı mı olması lazım sözlesme olduktan sonra!!
ben crespoya 5 6 milyon dolardan fazla para vermem f.tkke ondan daha iyi is yapar.. of artık suy transferlerde hocada belli olsun ic kanama gecircem
10 12 milyon avro eder crespo. cok ii futbolcu h.crespo. hava hakimiyeti var, ayagı cok düzgün, teknik var ve bide akıllı olunca tmmdır. cok işe yarar bu adam
nedved geliyomuş size hayırlı olsun :D
kaynak:malumunuz fotomaç :)
dur bakalım juve bi küme düssünde cameronesiyLe vieria yıda alırız:D
nedved yaşlı bence gelse faydalı olmaz.
fatih tekke'nin hiç bi yararı olmaz.çünkü iyi topçu değil.(bu benim fikrimdir saygı gösterin)
Crespo Zaten Konuşmaya bile gerek yok.Alınırsa Fenerbahçemizde forvet sorunu kalmaz.üstelik çok uyumlu bi futbolcu.
Crespo konusunda dediklerinize katılıyorum. Çok iyi bir golcü, uyum sorunu yaşamaz. Inter, Milan, Lazio, Chelsea gibi birçok kulübün formasını giydi ve sorun yaşamadı. Umarım gelir.
şok şok şok..
Torres Fenerde... İspanya'da futbol yaşamını sürdüren genç forvete Fenerbahçe'nin talip olduğunu yazan İspanyol gazete Marca Fenerbahçenin bu futbolcu için 20milyon avro yu gözden çıkardığı söyleniyor..
kaynak : Ben (hep fotomaç mı sallıcak :D)
Nedved, Fener'e gelmek istiyor
Türkiye, Fenerbahçe'nin Nedved'in peşinde olduğunu Fotomaç'tan öğrendi. Haberimiz gündeme bomba gibi düşerken, dün de Pavel Nedved'in menajeri Zdenek Nehoda'dan bu konuda çok çarpıcı bilgiler aldık.
Juventuslu yıldızın menajeri, "Nedved, Juventus'tan ayrılmak istiyor. Appiah, bu oyuncuya Fenerbahçe ile ilgili çok güzel şeyler anlatmış. Eğer istediği şartlar sağlanırsa, Nedved Fenerbahçe'ye gelir" dedi.
___
Ya Scolari ya Zico
Nihat Özdemir, "Toplantıda birkaç hoca ön plana çıktı. En geç iki gün içinde kararımızı vereceğiz" dedi. Zico hazır, Scolari için yarınki karşılaşma bekleniyor.
Merakla beklenen F.Bahçe yönetim toplantısından yine beklenen açıklama çıkmadı. Toplantıdan sonra konuşan Nihat Özdemir, "En geç 2 gün içinde yeni hocamızı açıklayacağız" ifadesini kullandı. Yönetim toplantısında birkaç hocanın ön plana çıktığını belirten Özdemir isim vermekten kaçınırken, "İsim verirsem bu F.Bahçe'ye zarar
verir" dedi.
Herkes merakta
Özdemir'in konuşmaları, "Zico kabul görmedi. Yoksa Brezilyalı hoca gelmeye hazır. Büyük ihtimalle Portekiz'in yarın Fransa ile oynayacağı Dünya Kupası yarı final maçı bekleniyor" diye yorumlandı. Özdemir, hocanın belli olmasından sonra transfer için düğmeye basılacağını belirterek, "Herkes merak ediyor. Birkaç gün daha bekleyip göreceğiz" diye konuştu.
__
Liverpool ve Lyon istiyor
Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, Anelka'nın Lyon ve Liverpool'un listesinde olduğunu yazdı. Gazete 2008'e kadar F.Bahçe ile anlaşması bulunan Fransız oyuncunun 10-12 milyon euro bonservis bedeliyle alınabileceğini, Lyon Kulübü'nden bir yetkilinin Anelka ile temas kurduğunu da iddia etti. Gazeteyegöre Anelka pazarlık yapıyor. L'Equipe, Anelka'yı eski takımı Liverpool dışında, Alman ekibi Werder Bremen'in de istediğini belirtti.
__
Capello gitti
Real Madrid'te Ramon Calderon'un başkan olması, F.Bahçe'nin Capello hayalini bitirdi. Calderon, "Seçilirsem Capello'yu getireceğim" demişti. Zaten F.Bahçe'ye sıcak bakmayan ve inanılmaz isteklerde bulunan İtalyan hoca defteri böylece kapandı.
Kaynak : Fotomaç
ANELKA'DA KRİTİK SAATLER
Sakatlığını ileri sürerek Fransa'ya giden Anelka, bu sefer gerçekten gidici gibi. Fransız yıldız için istenen 15 milyon euro'yu Lyon ve Liverpool kulübü ödemeyi kabul etti. Satılması an meselesi. Fransız yıldız artık yok!..
Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, sarı-lacivertli yıldızı geçen yılın lig şampiyonu Lyon'un transfer etmek istediğini yazdı. Gazete ayrıca , Anelka’nın daha önce top koşturduğu İngiliz Liverpool takımıyla, Alman Werder Bremen’in de alıcı listesinde olduğunu yazmıştı. Akşam saatlerinde kulübe gelen faks sonucu Anelka için istenen 15 milyon euro'yu Lyon ve Liverpool'un kabul etmesi üzerine iki kulüp menejeri İstanbul'a çagrıldı. Fransız futbolcu Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini ve mutlaka satılması gerektiğini yönetime bildirdi. Fransız futbolcu Anelka, ‘takım içinde arkadaşlarımla sorunlarım var. Bu yüzden verimli olamam’ demişti. Anelka bir iki gün içinde satılacak..
nedved gelirse güzel olur ama anelkayı satmalıyız iyi para kazanabilir Fenerbahçe
görmeyeli taze taze haberler cıkmıs.. :D
vay vay vay süper ama bi problem var nedved monaco ile anlaştığını açıkladı
benim bildiğim kadarı ile 1 tane nedved vardı ne olacak şimdi
FENERBAHÇE'Yİ 'SOL'LADI!..
F.Bahçe'nin transfer listesinde bulunan Arsenalli Sol Campbell, Portsmouth ile anlaştı.
Teknik direktör Arsene Wenger tarafından gözden çıkarılan Campbell’in 3 yıllık sözleşme imzalayacağı haftalık 50 bin sterlin ücret alacağı bildirildi.
Öte yandan İngiltere Milli Takımı ile Dünya Kupası’na giden Campbell’in maçlar devam ederken Portsmouth ile görüşmesi eleştirildi.
bence daha iyi oldu onun yerine daha genc bir defans alinabilir.
anlasti fakat ortada resmi bir sözlesme yok ne olacagi belli olmaz bakarsin fenere gelir?Quote:
Originally Posted by hurmet
adam kulüple anlaşmış ön protokol imzalanmış sadece juvenin düşmesine bakıyor iş
iptal eder resmi imza tılmamış ama nedved fazla bir şey yapamaz fenerde çünkü ortasahada oynayan oyuncu çok alex tümer aurelio tuncay appiah bunların hangisini çıkaracaklar
nedvedle sen tümeri aurelioyu veya tuncayı kıyaslayamazsın bence bu bir. ikincisi herkes öyle dönek olmayabilir
nedvedin ölüsü türkiye de tümerden tuncaydan daha çok iş yapar
hayırlı oLsun fenerbahçe alamadı yazık oLdu.
İddia ediyorum senin nedvedin ölüsünden daha kötü dediğin oyuncular tuncay , appiah , şu an nedved den daha iyi oyuncular
appiah için bişey diyememde tuncay konusunda yanılıyorsun
ewet bende öyle biliyodumQuote:
Originally Posted by hurmet
keske fenere gelse ya ne güzel onu görürüm canli canli:rolleyes:
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/zico.gif
Turksportal farkıyla bu haberi ilk kez bizden duyun...
FBTV'de altyazı olarak geçti. Şu an hiçbir internet sitesinde bu haber yok.
Zico resmen Fenerbahçe'de... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ile yarın 14.30'da 2 yıllık sözleşme imzalanacak ve yarın takımı çalıştırmaya başlayacak.
Hayırlısı Olsun.
hayırlı olsun fenere..