İdaaya giren kendini biliyor..Ayrıca neden koyalım..Kone için hersey bitmedi.Biraz bekliyelim.Galatasaraylı arkadaslar ile msn de konustuk olayı onlara anlattım..Kone için hiçbirsey bitmedi..
Printable View
Bu adam iki sene için bu kadar bonservis vermek delilik olur.1 sene kiralasınlar, hem hastalığı nasıl etki ediyor onu öğreniriz.
Quote:
Bjk4ever ile iddiaya girenler, avatarlarına Beşiktaş abmlemini koysun mümkünse
Bence Fanatik'te çıkan Real Madrid haberi gerçekçi değil, yani Real Madrid bir oyuncuyu transfer etmek için, pilot takım gibi bir uygulama yapmaz.
Transfere biz, GSliler "bitti" deyince "daha kesin bir sonuç yok" cevabını alıyorduk. Şimdi siz "Kone işi bitti" deyince, aynı cevabı vermek istiyorum, "daha kesin bir sonuç yok"
ewet Koné için hiç bisey bitmedi heran hersey olabilir özellikle Cuma:):):)
Bjk4ever'Le iddaaya qırenLer dusunsun
kone transferı yattı die bi acıkLama qeLmedı daa
her an her sey oLabıLır bekLemek lazım daa
Arkadaslar bu olmucak demeye gerek yok...Ben msn dearkadaslara olayı anlattım biraz sabredin...İki forvet gelince milletin agzı acık kalacak:D
Emarafu kardes
banada ozelden durumu bir izah etsen?Msn ye giremiyorum ofisteyim ??Umit Karan la alakali soylentilerle alakali bilgin varsa onlarida bildirebilirmisin?
transferde son durum nedır arkadalar.neden herkes susmus
son durum beklemek mactan eger turu kesınleyecek bı skor olursa toplantı beklıoruz olmazsa yarın öğle saatlerınde ama şimdi yapcağımız tek şey tek yürek olup maçımızda Gs yi desteklemek
a sky türkte ınteraktıf spor dıye program wardı.bır yorumcu ısmını hatırlamıyoru.GALATASARAY 1 ÇOK ÇOK IYI SAĞ BEK ve 1 SANTRAFOR transferı peşınde dedı.ayrıca sezon başı stutgart necatıye 4 mılyon dolar vermış...klup kabul etmemmış
Santa Cruz'u vaktiyle beğenmeyen çok bilenlere :
Bugün 2.resmi maçında 2.golünü attı Blacburn formasıyla.
Adnan Polat İstanbuldaymış şuan.
Kaynak:Adnan Sezgin Lig Tv'de maç yayını esnasında soruldu.
bence istanbula geldıyse kesın anlaşmıslardır bırılerıyle.aynı lıncolndekı seneryolar donuyo.
Valla Adnan polat istanbulda mı???
Ben öyle birsey duymadım....
Bu takıma 2 forvet lazım acil...Karanla forvet gitmez...Karan cok kötü...
Hollandadan haberler kotu; Kone isi yatmis; Alves cok pahali imis.
Baska isimlere bakicaklar herhalde.
dspor kone işi yattı demiş ama yine de inanmamak lazım adnan polat derse yattı veye geldi diye öyle inanırım ben
Kone defteri kapandı
Forvet oyuncu arayışını sürdüren Galatasaray’da PSV Eindhoven forveti Kone defteri kapandı.
Günlerdir genç futbolcuyu ikna etmeye çalışan sarı kırmızılı yöneticilerin çabaları yeterli olmadı ve bugün Galatasaray’lı yöneticilerle son kez görüşen Kone takımında kalacağını ve gelecek sene de futbol kariyerini İngiltere’de sürdürmek istediğini belirterek, transfer teklifini geri çevirdi. Böylece Galatasaray’da Kone defteri kapanmış oldu.16.08.2007
Kaynak : DHA
Bir yöneticinin agızından duymadan inanmam..Dha daha önce babasını bile diriltti..Adnan polattan acıklama bekliyorum..Ama işimiz zor galiba.
Lincoln'ü kimi alarak gölgede bırakacağız, merak ediyorum şu an.
Eğer 11 milyon euro bonsevis verilip 2 sene oynayıp gitseydi demekten başka kendimi avutacak söz bulamıyorum.:(
merak etmeyin kardeşlerim yahu ;;)
5 gün gittim geldim hala aynı noktadayız ama olsun ben ümitliyim ;;)
iyi aksamlar arkadaslar, almanyadan araniza katiliyorum...
Macdan sonra Gs Tv´de Hollandadan Kone defterinin kesinlikle kapanmis oldugu haberi geldi !
Umarim yanlis haberdir ama durum tam tersini gösteriyo ne yazik ki...
Demin bi arkadasin önerisini okudum ve Nilmar´in videolarina baktim, gercekten cok iyi, fiyati kone ve alves gibilerine karsi baya düsük.
Alves ve Grafite´de zor gibi... neyse hayirlisi:0:
Bir duyum aldım ama doğrudur diyemem.
Galatasaray Metz kulübü ile aşağıdaki futbolcu için pazarlıkta :
1986 doğumlu , Senegalli. Geçen sene Fransa ikinci liginde 16 gol atmış
Bu 1,86 boyundaki adam geliyor. İyi transfer deniyor.
Lyon ve besıktasın istedigi bir adammış...Bu futbolcuyu size söyle tanitim carew gibi aynı kafaları hakanın genc hali gibimiş........
Hızlı ve cevik bir futbolcumuş..:):)
Ne kadar dogru ilerde görecez.......
Arkadaslar size bir haber verdim dalga gecmesseniz sevinirim:):)
zaten büyük ihtimalle sürpriz bir isim gelecek
Gueye ben izlemedim izleyen arkadaslar cok iyi trnasfer olur diyor tıpkı ribery gibi parlar diyorlar...Baska izleyen varmı..
Bonserviisi baya ucuzmuş.....İnsallah aldıgım duyum dogrudur.. herkes cok büyük yıldız olur diyor..
youtube´den biseyler bulmaya calisdim, yok gibi...
baska görüntü olan kimsenin bildigi bi kaynak varmi ?
2003-2004 sezonundan beri Metz`te kendisi.17 yasinda profesyonel olmus kendisi.Ve ayni sezon 23 maca cikip 1 gol atmis.Gecen sezon 35 macta 16 gol atmis.Yani daha 21 yasinda olmasina ragmen cok yetenekli biri oldugunu belli ediyor.Metz ile 112 lig macina cikmis ve 23 gol kaydetmis ama daha 21 yasinda oldugunu unutmamak lazim (:
işte Babacar Gueye nin FM özellikleri
http://img115.imageshack.us/img115/8751/babacarlo8.jpg
Buradan da görüleceği gibi çok potansiyelli bir oyuncu;;)
Gueyenin yanında Grafite gelse süper forvet hattı olur........İnsallah böyle genc oyuncu alırız.....
abi yönetimin hic bisey söylememesi adamin kafa tasini attiriyor ya, ufff...
genç bir forvet alıp yanına da tecrübeli bir forvet alırsak çok iyi olur bence hem şimdiye hem de geleceğe yatırım olur
arkadaslar grafite yada alves konusunda bi gelisme varmi ?
gueye ve grafiteyi alırsak çok iyi olur bugün maçta forvette çok sıkıntılarımız vardı ilaç gibi olurlar ikiside gelmeli
Şu anda forvetsiz oynuyoruz ne Kral ne Ümit bizi bu oyunlarıyla tatmin edemez, bu yüzden acil 2 forvet alınması şart. Servet ve song'un hatalarını görünce defansif anlamda büyük sıkıntıların kapıda olacağını düşünüyorum, çünkü Kalli yönetiminde hücum futbolu oynayacağız kontralarda bu tip hatalar canımızı çok yakabilir ama bugünkü maçın özelliği Linderoth'un olmaması ki Song ve Servet'in ve hatta diğer oyuncuların açıklarını heryere koşmasıyla o kapatıyordu. Alves'in ismi Hollanda'da dahalen bizim takımımızla anılıyor fakat daha önce Barca ve Cheslea'nin ilgilendiği oyuncu için Heerenven'in bonservis indirimi yapacağını düşünmüyorum. Kone defteri (yarın bir açıklama gelmezse) tamamen kapandı gibi bugünde kendisi için Wolfsburg devreye girmiş. Hayırlısı olsun. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek iyi 2 genç ismi takıma katarlar. Guaye güzel görünüyor :)
Defans En Zayıf BöLqemiz Servet(Ayıboğan) Varken Çok GoL Yerızz.Shevcenkho'ya 7 Gol Attırmıstı Adam
Ben Adam Fenerdeyken DaLqa Gecıodum Sımdı Bzm Ilk 11 de DeişiLmez Adam.Nyse
Kone'den Umudu Kestık Gıbı Bı Sey
Artık GeLsın Bırısı Kım Olursa Olsun
Senegalli forvet.. Biliyorum Gueye'yi izlemştim.
22 yaşında zannedersem.
Bence iyi forvet. Ama Grafite ile birlişkte gelirse daha iyi olur.
Carrusca Cim Bom'da kaldı
Galatasaray'da geçen sezon Arjantin'den büyük umutlarla transfer edilen Marcelo Adrian Carrusca'yı geri gönderme planı suya düştü. Sarı - kırmızılı yönetim, Carrusca için bir süre önce resmi transfer teklifi yapan Arjantin'in iki ünlü kulübü Boca Juniors ve River Plate'le yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varamadı.
Geçen hafta içinde Arjantin'e giden İdari Menajer Mustafa Turgun, Boca Juniors ve River Plate'in yaptığı teklifleri İstanbul'a dönüşte yönetime iletti. Ancak sarı-kırmızılı idareciler, Carrusca için yapılan teklifleri çok düşük buldu. Futbol şubesi sorumluları bunun üzerine Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'la görüşerek Arjantinli futbolcuya bir şans daha vermesini istediler. Sakatlığı yüzünden İstanbul'da bırakılan Carrusca'nın Galatasaray'da kaldığı belirtildi. Genç sol kanat oyuncusunun Cim-Bom'la 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
17.08.2007
Kaynak : Milliyet
aslında arkadaslar soyle bısey aklıma gelıo.touluse yenıldı liverpoola ve sampıyonlar ligine katılamıcak.kadrosu cok iyi uefa da soz sahıbı olabılırler ancak sampıyonlarl lıgınde oynamıcaklar.hanı dıorum belkı elmanderi satmaya yanasabırler gıbı gelıo bana sankı kone de 14 mılyon civarlarına cıkmısssak o paralara elmander alınablır dıye ıcımden gecmıo diil.bu aralar kımse pesınde de diil elmanderin.elmanderle babacar ı alsalar mesela harıka bır forvet hattı olur gıbıme gelıo sanki