Sayfa 35 / 134 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Millet nasıl yönetimi sever olmuş.Bir iki transfer ile ne güzel göz boyamayı becermiş yönetim.

Unutmayın şu anki yönetim Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en başarısız yönetimidir.Yapılan bir iki transfer ile göz boyama işlemine başladılar.Belli ki başarılı da olmuşlar.Herkes yönetim sevdalısı olmuş çıkmış gitmiş.

Ayrıca Alves'i şu an ki bütçeyle falan alamayız.Bunun nasıl farkında olamazsınız.Nasıl hayallere düşmüşsünüz.Alves gelip bizde oynayabilir ama kulübü fazla bonservis bedeli ister.Şimdi Alves'le ilgilenmek yönetimin suçu değil mi?Alamayacağın futbolcunun adını basına duyurmak ne denli bir harekettir.Düpedüz yönetici başarısızlığıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kimse yönetimi sevmiyor elbette haklarınıda vermelıyız kone trnasferinde baya ugrasıyorlar.........yani kone gelmesse bu yönetimin sucu degıl...

Tomas resmen Rubin Kazan'da
    Rus ekibi Rubin Kazan ile 2 yıllık anlaşma yapan Hırvat oyuncu Stjepan Tomas, Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Galatasaray, Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat savunma oyuncusu Stjepan Tomas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak fesh etti.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan haberde, Tomas'ın Rubin Kazan'la anlaşmasının ardından sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiği duyurulurken, Hırvat futbolcuya Galatasaray'a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek, başarılar dileğinde bulunuldu.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Evet transfer bugün kesinleşti..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bordeaux 1-2 Le mans

Le mans grafitenin attıgı golle macı kazanmasını bildi.....Le mans franssa liginde nagmalup lider..

http://www.muc72.fr/compte-rendu.ph****r=72

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Millet nasıl yönetimi sever olmuş.Bir iki transfer ile ne güzel göz boyamayı becermiş yönetim.

Unutmayın şu anki yönetim Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en başarısız yönetimidir.Yapılan bir iki transfer ile göz boyama işlemine başladılar.Belli ki başarılı da olmuşlar.Herkes yönetim sevdalısı olmuş çıkmış gitmiş.

Ayrıca Alves'i şu an ki bütçeyle falan alamayız.Bunun nasıl farkında olamazsınız.Nasıl hayallere düşmüşsünüz.Alves gelip bizde oynayabilir ama kulübü fazla bonservis bedeli ister.Şimdi Alves'le ilgilenmek yönetimin suçu değil mi?Alamayacağın futbolcunun adını basına duyurmak ne denli bir harekettir.Düpedüz yönetici başarısızlığıdır.

vaLLa bızde değişen bı sey yok zihniyet istifa dıoruz haLa
    ama bızde sadece hayret nası yaptıLar die ızLıoruz yoksa yonetım aşkı qeLmedı bırden

TransferLer konusunda tebrık edıoruz hayatLarındakı en doru seyı yaptıLar su ana kdr qeLdıkLerınden beri

Kone transferı icınde ayrı bı tşk etmk lazım adamLara cok gayret qosterıp ugrasıoLar

alves'de oLe dunya yıLdızı super bı adam deiL aLınabıLır yanı

bırde su kone'yi qetırıp bıraksaLar yada obur secımLerde aday oLmasaLar super oLacak

FanATIk gazetesinin 16.08.2007 tarihli sayısındaki habere göre; Galatasaray�ın Kone transferi hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor... Son olarak PSV Eindhoven, Cim Bom ve Real Madrid arasında müthiş bir anlaşma yapıldığı ileri sürüldü. Fildişili futbolcunun ülkesinde yakalandığı hastalığın futbolunu etkileyip etkilemediğini görmek isteyen İspanyol ekibinin, Sarı-Kırmızılılar�la özel bir protokol imzaladığı bildirildi. Anlaşmaya göre; bir yıl Galatasaray forması giyecek olan golcünün performansında herhangi bir düşme olmaması halinde İspanyol ekibine verileceği kaydedildi. Transferde Real ile işbirliği içinde olan Sarı-Kırmızılılar�ın, bu Oyuncuya önerdiği yıllık 2.5 milyon Euro�luk teklife de 500 bin Euro zam yaptığı belirtildi.

Kaynak: Fanatik

Serveti tepti
    Cimbom, PSV'li golcüye 2.7 milyon'dan 5 yıllık sözleşme önerdi. Kone yine ikna olmadı.

G.SARAY renklerine bağlamak için her yolu denediği PSV'li Arouna Kone'yi ikna edemedi. Hollanda'ya üs kuran başkan yardımcısı Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Fildişili golcü için girişimlerini dün de sürdürdü. Polat'ın Kone'ye yıllık 2.7 milyon euro'dan 5 yıllık sözleşme önerdiği öğrenilirken, golcü oyuncunun bu müthiş teklifi de geri çevirdiği bildirildi. PSV ile bonservis için 11 milyon euro'ya anlaşan G.Saray'ın Kone için gözden çıkardığı rakam 24.5 milyon euro'yu buldu.

İLLE DE 'ADA' DİYOR
    PSV'nin bile anlaşması için baskı yaptığı Kone'nin İngiltere'de oynamakta ısrarlı olduğu ve bu yüzden Cimbom'a 'Hayır' yanıtı verdiği bildirildi. Kone'nin "Teklifiniz çok cazip. Ancak 1 yıl daha PSV'de kalıp, seneye İngiltere'ye gitmek istiyorum" dediği belirtildi. Ümitler azalsa da Polat ve Üstünel'in Kone'yi ikna etmek için son bir kez daha görüşecekleri öğrenildi.

FotoMaç

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlle de Fotomaç'sa yalan diyor.

Transfer için ortaya bu kadar kaliteli ismin atılıp henüz kimsenin gelmemesi,''Acaba yönetim kombine satışlarını artırmak için bi pazarlama tekniği mi uyguluyor??'' sorusu aklıma geliyor...Kombine satışlarının düşük olduğunu duymuştum...Bunun nedeni 5 maçlık ceza olabilir...Önceki yıllara geri dönüldü korkarım...Umarım yanılırım....

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bjk4ever ile iddiaya girenler, avatarlarına Beşiktaş abmlemini koysun mümkünse

Bence Fanatik'te çıkan Real Madrid haberi gerçekçi değil, yani Real Madrid bir oyuncuyu transfer etmek için, pilot takım gibi bir uygulama yapmaz.

Yine aynı saçma konuyu açtın ya..

O kone koyacaktı biz neden BJK logosu koyalım?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Yine aynı saçma konuyu açtın ya..

O kone koyacaktı biz neden BJK logosu koyalım?
    Öyle söylenmişti!

Kendisi öyle söylemişti

Arkadaşlar Afonso Alves'in transferi en az Kone'nin transferi kadar zor. Ama alınabilirse muhtemelen bu senenin gol kralı da belli olacak. Bu kadar kesin konuşmamın sebepleri:

1- Heerenveen ve golcüleri: Son 10 yılda Heerenveen golcü seçimlerinde nokta atışlar yaptı önce Ruud Van Nistelrooy daha sonra Huntelaar ve şimdi de son 2 yıldır Afonso Alves. Bence Nistelrooy ve Huntelaar, Alves için önemli verilerdir.

2- Heerenveen Hollanda liginin orta sıra takımlarından birisi olmasına rağmen Huntelaar'ı Ajax'a sattıktan sonra kulüp tarihinin en fazla parasını harcayarak(4.5 Milyon Euro - Lincoln'e ödenle aynı) Alves'i aldı.

3- Alves 5 sezondur Avrupa'da oynuyor. İsveç liginde 3 sezonda oynadığı 87 maçta 59 gol attı ve 3 sezonda da gol kralı olmayı başardı. 2 yıl oynadığı Hollanda Ligindeyse arkadaş iyice coşup 68 maçta 65 gol attı ve 2 sezon da açık ara yine gol kralı olmayı başardı.

Her sezon müthiş gol rakamlarına ulaşan bu adam Türkiye'de de aynı performansı gösterecek diye bir kaide elbette yok; Hollanda liginde bir sezonda 40 gol atmayı başaran Kezman Fenerbahçe'de 10 golü zor buldu. Ancak diğer 2 öreneğinde Nistelrooy ve Huntelaar olduğunu unutmamak lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NisteLrooy Man U ya giderken ALex Ferguson bu adam da İngiLtere İspanya neresi oLursa oLsun oynayabiLecek potansiyeL oLduğu için aLmıştı.Kezman ise İngiLtereye gidince herkes aynı performansı orada gösteremeyeceğini aynı şekiLde kayboLup gideceğini biLiyordu.HoLLanda ve BeLçika LigLerinde ki istatistikLeri bence pek değerLendirmemek gerek.Orda futboL biraz farkLı.Afonso ALves kötü adam mı ? Tabi ki değiL ama Türkiye Ligi gibi bir Ligde bir sezonda atacağı goL sayısı en fazL 15-20 arasını geçmez biLe.Ama çok yararLı oLur orasıda ayrı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Hollanda ligi ile Tsl'yi karıştırmamak gerekir.Orada daha çok gol atılıyor.

18. Default

Kone hakkında umutsuz haberler bir bir gelse de, aklıma bir şey takıldı arkadaşlar..şimdi bu memlekette duruma göre çok büyük işadamlarının ölümleri borsanın kapanış saatinden sonra açıklandıysa ya da beyin ölümleri bir türlü haftaiçi gerçekleşemediyse, bu transfer de gerçeklemiş olabilir. şöyle ki malum adını telaffuz etmekte zorlandığımız hırvat takımıyla oynananacak maç evveli takımın yakaladığı dört köşeliği bozmamak ve çeşitli spekülasyonlara mahal bırakmamak için nihaî bir anlaşma sağlandıysa bile duyrulmuyor olabilir.Ne de olsa Başımızda kalli gibi bir kurt hoca var dimi..o böyle takımın havasını bozacak şeylere izin vermez gibime geliyor. ben derim ki bu gece 00.00 ya kadar olmassa cumayı bekleyelim. akabinde hâlâ transfer gerçekleşmediyse, o zaman bir bardak soğuk su içelim diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

'VfL Wolfsburg aast op Arouna Koné'

16/8/2007 11:34

Na het mislopen van Afonso Alves lijkt VfL Wolfsburg zijn pijlen te hebben gericht op PSV-spits Arouna Koné.
    Wolfsburg brak vorige week de onderhandelingen met SC Heerenveen af, omdat de vraagprijs van vijftien miljoen euro Die Wölfe te gortig was.

Wolfsburg heeft daarom het vizier op andere spitsen gericht. Volgens de Wolfsburger Allgemeine Zeitung is PSV-aanvaller Arouna Koné een interessant alternatief.

De vraag is of de Ivoriaan te porren is voor een overstap naar de Bundesliga, omdat hij met zijn optredens in de Champions League een transfer naar het Premiership wil afdwingen.

Kone'yi Wolsburg istiyor gibi bir haber varmış

20. Default

Arkadaslar Su Anda Aldigim İstihbahrata Gore Kone Turkiyede Uzun Sure Oynamak İstemiyormus.Galatasaray'a Soyledigi sey:"Benim İçin Bu Kadar Bonservis Verdiğinize Göre Benimle Uzun Sureli Bir Anlaşma Yapmak İstiyorsunuz,Ancak ben İngiltere'Ye Gitmek İstiyorum Bu Yuzden Sozleşmemin En Fazla 1 veya 2 Yıl Olmasını İstiyorum".demiş
    Yönetim bu durumu düşünüyormuş yada kiralama yöntemine gidicek.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu adam iki sene için bu kadar bonservis vermek delilik olur.1 sene kiralasınlar, hem hastalığı nasıl etki ediyor onu öğreniriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by starfreedom View Post

Bence Fanatik'te çıkan Real Madrid haberi gerçekçi değil, yani Real Madrid bir oyuncuyu transfer etmek için, pilot takım gibi bir uygulama yapmaz.
    İdaaya giren kendini biliyor..Ayrıca neden koyalım..Kone için hersey bitmedi.Biraz bekliyelim.Galatasaraylı arkadaslar ile msn de konustuk olayı onlara anlattım..Kone için hiçbirsey bitmedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Transfere biz, GSliler "bitti" deyince "daha kesin bir sonuç yok" cevabını alıyorduk. Şimdi siz "Kone işi bitti" deyince, aynı cevabı vermek istiyorum, "daha kesin bir sonuç yok"

ewet Koné için hiç bisey bitmedi heran hersey olabilir özellikle Cuma

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Bjk4ever'Le iddaaya qırenLer dusunsun

kone transferı yattı die bi acıkLama qeLmedı daa

her an her sey oLabıLır bekLemek lazım daa

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by spider3784 View Post

Transfere biz, GSliler "bitti" deyince "daha kesin bir sonuç yok" cevabını alıyorduk. Şimdi siz "Kone işi bitti" deyince, aynı cevabı vermek istiyorum, "daha kesin bir sonuç yok"

Evet, güzel bir cevap verdin.

Ancak benim görüşüm bu saatten sonra bir şeylerin olmayacağı. Yani eskiden Jardel, Hagi gibi oyuncular çat diye havaalanına iniyorlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar bu olmucak demeye gerek yok...Ben msn dearkadaslara olayı anlattım biraz sabredin...İki forvet gelince milletin agzı acık kalacak

Default Transfer son durum?

Emarafu kardes

banada ozelden durumu bir izah etsen?Msn ye giremiyorum ofisteyim ??Umit Karan la alakali soylentilerle alakali bilgin varsa onlarida bildirebilirmisin?

29. Default

transferde son durum nedır arkadalar.neden herkes susmus

son durum beklemek mactan eger turu kesınleyecek bı skor olursa toplantı beklıoruz olmazsa yarın öğle saatlerınde ama şimdi yapcağımız tek şey tek yürek olup maçımızda Gs yi desteklemek

Sayfa 35 / 134 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Mesaj Yetkileri