Aykut Kocaman'ın takıntısı var ona karşı geldiği günden beri.Kendi düşüncemi söyledim
Printable View
Alex'i böyle pat diye gönderenler benim gözümde bitmistir.Dünyanın en iyi kulübü yapsalar bile Fenerbahce'yi bu yönetime bu teknik direktöre saygım bitmistir.Böyle bir efsaneye de jübile maçı yapmayacaksak kime yapıcaz !
ben ne diyorum siz ne cevap veriyorsunuz. sorun yeteneksizlik miydi alex'te?
yeteneksiz futbolcuların kadroda olup olmaması alex konusu ile tamamen alakasız. Alex iyi bir oyuncu diye haftalardır ısrarla yaptığı şeyleri görmezden mi gelmeliyiz?
yeteneksiz futbolcularda ben kendimi bildim bileli her hoca döneminde varlar.Şu anki döneme ait özel bir seçim değil bu.
taraftar resmen 2ye bölünmüş yazık çok yazık geçen sene yapamadılar ama bu sene çok güzel yaptılar
aykut hoca yarın görevi bıraksın yoksa bu iş daha çok kötüye gider.
fenerbahce yillardir iyi futbol oynamiyor, turkiyede iyi futbol oynanmiyor arti milli takimda da iyi futbol oynanmiyor. aykut kocaman gitse farkli mi olacak. herseyi yok ederek neyi elde edebiliriz ki, anlamis degilim. o gitsin bu gitsin, su kalsin. eger zaten taraftarin yonettigi bir takim istiyorsaniz buyrun alternatif takiminizi kurun. bkz. FC United.
alex yillardir gittiydi kaldiydi, alexli mi alexsiz mi, hep kambur oldu. bence sezon basi bu gerceklesmeliydi, iki taraf da birbirini uzmeden. zamanlama yanlis oldu. ama takimi lav etmenin manasi da yok. Terimli galatasarayin basarisi bizi buraya getirdi bence, yoksa sampiyon oldugumuz sene niye kimse sesini cikarmadi, cok mu guzel oynuyorduk aykut kocaman yonetiminde. hayir. taraftar guzel futbol istiyor masalini birakin, kupa kazanildigi anda tum yorumlar 180 derece doner.
kac tane sampiyonluk kacirdik, kac kere avrupa kupasinda ilk turda elendik. bu yil da bunlar olsa ne farkeder. Taraftarin bu ofkeli hali beni uzuyor acikcasi, bu hic bir fayda getirmez takima. isi arabeske dokmenin bir manasi da yok. insanlari bu kadar karalamak cok yanlis, cadi avinda gibisiniz. surekli giyotine gonderilecek kelleler ariyorsunuz. is zivanadan cikmis.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Yorumun genel ama kendi adıma cevaplamam gerekirse,
Koca kulübün temiz tarihi sadece Yargıtay'ın onayına kalmış bilmem taraftar bunun farkında mı ? Ne kadar adil yargılama ne kadar yanlış yargılama kimse işin o tarafına bakmaz. Ama sizin mevcut durumunuz bu iken bu taraftar hala o karanlık günlerin içinde bulunan şahsiyetlerinin ardındaysa bu vahim bir durumdur. Aziz Yıldırım hata yapar eleştirirsin Azizciler çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Aykut Kocaman hata yapar eleştirirsin Aykutçular çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Alex de Souza yanlış yapar eleştirirsin bu defa Alexçiler çıkar piyasaya...
Fenerbahçe bir batağın içinde, bir yandan isimler yüzünden bölünmüşlük bir yandan kara bir leke...Buna rağmen hala isimler kulüpten önde geliyorsa o kulübün prestiji yerle bir olmuştur. Bu kulüp yeni bir sayfa açmak istiyorsa kendini kulüpten daha büyük gören bu şahsiyetlerden kurtulmak zorunda.
Daha ilk başarısızlıkta Aykut Hoca ve Aziz Yıldırım'a tepkiler gelecektir, bakalım bu süreçte neler olacak, ileriki günlerde göreceğiz.
Alex'in ayrilisiyla hucuma devre arasinda en az 1 transfer bekliyorum. Hem suratli hem de teknik bir adam lazim ileriye
Aziz Yıldırım için söylediklerine ben de katılıyorum. Ancak Aykut Kocaman'ı, o bataklık diye tabir ettiğin yerden dışarıda tutmak gerek. Eğer 3 Temmuz'da başlayan operasyondaki iddialar gerçekse, Aykut Kocaman değil bunun sorumlusu. Ki Aykut Kocaman'ı karakter olarak az çok tanıyanlar ne kadar karakterli bir adam olduğundan bahseediyor sürekli. Fenerbahçe'de bir devrim gerçekleşecekse eğer bu, Aziz Yıldırım'ın ayrılmasıyla olabilir. Aziz Yıldırım'ın kulübün önünde olduğu bir gerçek. Yine eğer bir devrim olacaksa, yerli teknik adamlar içinden bunu yapabilecek ve yapması gereken en doğru isim Aykut Kocaman'dır.
Aykut Kocaman da o dönem içinde, suçlu veya değil ama başta olan isimlerden biri de O. Ortada bir şey varsa "Ee onlar yapmış bir şeyler biz nerden bilelim" demek bir savunmadır ama yeterli olmuyor ne yazık ki..
Ayrıca şunu açıkça belirtmek gerek Yargıtay Mahkeme kararını onaylayacaktır.
Eğer Aykut Kocaman sizin bildiğiniz gibi biriyse sözünü tutup bırakacaktır zaten, çünkü kendisi "Şike tespit edildiyse burada oturmamızın anlamı yok. Biz arsız insanlar değiliz. Eğer şike varsa burada oturmamızın anlamı yok" demişti.
Rasim Ozan Kütahyalı: Fenerbahçe'nin yeni başkanı Seyfi Şahin olacak, Teknik Direktör'ü Luxemburgo ve yardımcısı da Alex olacak.
şeyfi şahin kimdir :D
Ahmet Çakar yardırıyor :D
Kupa kazanılsa da Aykut kocaman ve aziz yıldırım a karşıyım
Artık yeter günlük başarı kimsenin gözünü boyamaz.
Göreceksiniz tribünlerin büyük gazabına uğrayacak bu ikili.
Aziz Yıldırım şuan bu güce sahipse bu kadar tanınıyorsa Fenerbahçe sayesindedir.
Kendisinin Fenerbahçeden büyük ve bu klubün kendi çiftliği olmadığını taraftar en sert şekilde yüzüne vuracak.
Taraftarın sevdiği bir adamı böyle kovarcasına kapı dışı etmenin hesabı sorulacak hem ona hem de aykut'a.
rasim ozan ın fenerbahçe camiasına yakınlığı sıfır söylediği kişi de teknik direktörün de gelme ihtimali yok bana göre
ayrıca aykut kocaman ın da artık karakterli yada iyi bir insan olduğundan şüpheliyim.
daum santos emre alex
hep mi karşı taraf suçlu diyesi geliyor insanın.
emre nin ve alex in zamanı gelince konuşmasını bekliyorum
daum zaten konuşuyor da kişiliği dolayısyla pek ciddiye alınmıyor
ama emre ve alex de benzer şeyler söylerse aykut kocaman ın adamlık vasfı da elinden gidebilir
alexi başkan kovmadı ama kendi gitmek istemiş
vahlar olsun benim takımımım armasını yakan taraftarlara