Sayfa 271 / 447 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
8,101 ile 8,130 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Stoch ne yaptı ki ben anlamadım hala. Neden Stoch gönderilir deniyor ?
    Aykut Kocaman'ın takıntısı var ona karşı geldiği günden beri.Kendi düşüncemi söyledim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Aykut Kocaman'ın takıntısı var ona karşı geldiği günden beri.Kendi düşüncemi söyledim
    Ya o yüzden aldı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ulan bu takımda bekir oynuyor be, hasan ali oynuyor, selçuk oynuyor, orhan şam gibi bir über kazma oynuyor... yazıklar olsun aziz yıldırım'a! aykut kocaman'a bir şey demiyorum, o zaten kukla. alex'e fenerbahçe camiası çok büyük bir özür borçlu. bu kadar ayıp edilemez yahu... milyon kişi uğurlamalı kendisini en azından. çok yazık da oldu, çok da ayıp oldu...
    alınan kararın futbolcu yeteneği ile alakası yok. "alex'ciğim ya sen çok yeteneksizsin hadi ülkene" denilmedi herhalde adama. Alex hocasını sabote etmeye başlamıştı cezasını da çekti.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sananes View Post
    alınan kararın futbolcu yeteneği ile alakası yok. "alex'ciğim ya sen çok yeteneksizsin hadi ülkene" denilmedi herhalde adama. Alex hocasını sabote etmeye başlamıştı cezasını da çekti.
    Alex'ten önce gitmesi gerekenlere ne olacak peki? Günah keçisi ilan edildi resmen. Fenerbahçe'de oynamayı hak etmeyen bir sürü yeteneksiz futbolcu var şu an takımda.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Alex'i böyle pat diye gönderenler benim gözümde bitmistir.Dünyanın en iyi kulübü yapsalar bile Fenerbahce'yi bu yönetime bu teknik direktöre saygım bitmistir.Böyle bir efsaneye de jübile maçı yapmayacaksak kime yapıcaz !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Alex'ten önce gitmesi gerekenlere ne olacak peki? Günah keçisi ilan edildi resmen. Fenerbahçe'de oynamayı hak etmeyen bir sürü yeteneksiz futbolcu var şu an takımda.
    ben ne diyorum siz ne cevap veriyorsunuz. sorun yeteneksizlik miydi alex'te?

yeteneksiz futbolcuların kadroda olup olmaması alex konusu ile tamamen alakasız. Alex iyi bir oyuncu diye haftalardır ısrarla yaptığı şeyleri görmezden mi gelmeliyiz?

yeteneksiz futbolcularda ben kendimi bildim bileli her hoca döneminde varlar.Şu anki döneme ait özel bir seçim değil bu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ben ne diyorum siz ne cevap veriyorsunuz. sorun yeteneksizlik miydi alex'te?

yeteneksiz futbolcuların kadroda olup olmaması alex konusu ile tamamen alakasız. Alex iyi bir oyuncu diye haftalardır ısrarla yaptığı şeyleri görmezden mi gelmeliyiz?

yeteneksiz futbolcularda ben kendimi bildim bileli her hoca döneminde varlar.Şu anki döneme ait özel bir seçim değil bu.
    Yetenek ile ilgili değildi ama benim demek istediğim farklı. Alex De Souza bu takımdan gidebiliyorsa ondan önce gidecekler olmalıydı diyorum ben.

taraftar resmen 2ye bölünmüş yazık çok yazık geçen sene yapamadılar ama bu sene çok güzel yaptılar

aykut hoca yarın görevi bıraksın yoksa bu iş daha çok kötüye gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Alex de Souza

O Fenerbahçe'ye geldiğindendir büyük işler yaptı, bireysel olarak verebileceği şeyin çoğunu kazandırdı her gülün dikeni olur Alex için değil ama önünde olan oyuncular için o diken çok ağır oldu. Takımın başına hangi hoca gelirse gelsin bu adama mahkum olarak takımı oynatmak zorunda kaldı. Başarılı olanı da oldu başarısız olanı da. En büyük ceremeyi de ileride kaderine terk edilen tek forvetler çekti. Fenerbahçe'ye geldikleri zaman en iyi dönemlerini yaşayan oyuncular Alex'e dayalı bu sistemin kurbanı oldu. O geldikten ve takım ona göre oynamaya başladıktan sonra
    Hooijdonk, Anelka, Kezman, Güiza, Niang, Sow en çok eleştirilen oyuncular arasında zirveye oynadı, bu adamların hepsi mi kötüydü ? 2. plana atılmaktan korkan egosu yüzünden olan hep forvetlere ve hocalara oldu yine öyle olacak...

Aykut Kocaman

O bu takımın en büyük golcülerinden, Fenerbahçe tarihinin büyük oyuncuarından biri. Fenerbahçe'yi çalıştırmaya başladığı günden bu güne bu takım 1 şampiyonluk 1 lig ikinciliği bir de Türkiye Kupası kazandı. Kağıt üzerinde baktığınızda başarılı sonuç ama sahadaki futbol hiç bir zaman taraftarı rahat ettirmedi. Takımın zorda olmadığı zamanlarda oynadığı savruk futbol taraftarı illallah ettirirken işler tamamen zora girince oynanan gaz futbolu istenileni vermesine rağmen her maç taraftara tırnak yedirtti. Taraftar artık bu futbol anlayışını kabul etmezken onun inadı geçmek bilmiyor. Bir şey olmuyorsa olmaz...

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe tarihinin en verimli başkanlarından en önde gelenidir. Bu kulübü alt yapıdan kurumlaştırmaya kadar çoğu noktada çok ileriye taşıdı, örnek oldu. Yaptıkları yadsınamaz ama konu futbol olunca Fenerbahçe tarihinin en iyi yöneticisi yine aynı tarihin en kötü futbol idarecisi konumuna geldi. Geçen sene kulubün başına gelen felaketin baş mimarı. Bunu o suçludur veya suçlu değildir diye demiyorum. Gerekçeli kararda ne diyordu ? Aziz Yıldırım'ın bilmem kaç sene şampiyonluk sözü vermesi ve başarısızlığa tahammülü olmadığı için...
    Eğer Aziz Yıldırım Fenerbahçe futbol takımı üzerinde bu kadar etkili olmasa, takımın idaresinden heyetine bu kadar karışmasa belki gerekçeli kararda belirtilen şüphe durumu kökten olmayacaktı ama Aziz Yıldırım, o kadar çok takım işlerine karışıyor ki sonunda hem kendi hem de kulübün başını yaktı. Dün gece yine soyunma odasındaymış...

Bu kulüp için değerli 3 şahsiyet her zaman bizim kalbimizin bir köşesindedir ve öyle kalacaktır. Onlara yakışan ise bulundukları yere saygı gösterip bu kulüpten kendini soyutlamaları. Bugün Aykut İstifa diyen diller yarın sahada Alex'i yuhalar Yönetim İstifa diye bağırır. Böyle durumlar sonrası gitmektense sular seyrindeyken bırakmak en mantıklısı olacaktır. Bu yolun sonu yok.
    Teşekküler Alex de Souza sen büyüklüğünü gösterdin kulübün önünü açtın.

Sırada Sen Varsın
    >Aykut Kocaman
    >Aziz Yıldırım
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    taraftar resmen 2ye bölünmüş yazık çok yazık geçen sene yapamadılar ama bu sene çok güzel yaptılar

aykut hoca yarın görevi bıraksın yoksa bu iş daha çok kötüye gider.
    bu yaptılar olayını da anlamıyorum kim yaptı basın mı gaza getirdi alex twitterdan salladı aykut kocaman yedek bıraktı vs. derken burda sürekli kendi kendinizi gaza getirdiniz k.bakmayında kendiniz yaptınız bunu kimseye suç atmayın

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce yillardir iyi futbol oynamiyor, turkiyede iyi futbol oynanmiyor arti milli takimda da iyi futbol oynanmiyor. aykut kocaman gitse farkli mi olacak. herseyi yok ederek neyi elde edebiliriz ki, anlamis degilim. o gitsin bu gitsin, su kalsin. eger zaten taraftarin yonettigi bir takim istiyorsaniz buyrun alternatif takiminizi kurun. bkz. FC United.

alex yillardir gittiydi kaldiydi, alexli mi alexsiz mi, hep kambur oldu. bence sezon basi bu gerceklesmeliydi, iki taraf da birbirini uzmeden. zamanlama yanlis oldu. ama takimi lav etmenin manasi da yok. Terimli galatasarayin basarisi bizi buraya getirdi bence, yoksa sampiyon oldugumuz sene niye kimse sesini cikarmadi, cok mu guzel oynuyorduk aykut kocaman yonetiminde. hayir. taraftar guzel futbol istiyor masalini birakin, kupa kazanildigi anda tum yorumlar 180 derece doner.

kac tane sampiyonluk kacirdik, kac kere avrupa kupasinda ilk turda elendik. bu yil da bunlar olsa ne farkeder. Taraftarin bu ofkeli hali beni uzuyor acikcasi, bu hic bir fayda getirmez takima. isi arabeske dokmenin bir manasi da yok. insanlari bu kadar karalamak cok yanlis, cadi avinda gibisiniz. surekli giyotine gonderilecek kelleler ariyorsunuz. is zivanadan cikmis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    fenerbahce yillardir iyi futbol oynamiyor, turkiyede iyi futbol oynanmiyor arti milli takimda da iyi futbol oynanmiyor. aykut kocaman gitse farkli mi olacak. herseyi yok ederek neyi elde edebiliriz ki, anlamis degilim. o gitsin bu gitsin, su kalsin. eger zaten taraftarin yonettigi bir takim istiyorsaniz buyrun alternatif takiminizi kurun. bkz. FC United.

alex yillardir gittiydi kaldiydi, alexli mi alexsiz mi, hep kambur oldu. bence sezon basi bu gerceklesmeliydi, iki taraf da birbirini uzmeden. zamanlama yanlis oldu. ama takimi lav etmenin manasi da yok. Terimli galatasarayin basarisi bizi buraya getirdi bence, yoksa sampiyon oldugumuz sene niye kimse sesini cikarmadi, cok mu guzel oynuyorduk aykut kocaman yonetiminde. hayir. taraftar guzel futbol istiyor masalini birakin, kupa kazanildigi anda tum yorumlar 180 derece doner.

kac tane sampiyonluk kacirdik, kac kere avrupa kupasinda ilk turda elendik. bu yil da bunlar olsa ne farkeder. Taraftarin bu ofkeli hali beni uzuyor acikcasi, bu hic bir fayda getirmez takima. isi arabeske dokmenin bir manasi da yok. insanlari bu kadar karalamak cok yanlis, cadi avinda gibisiniz. surekli giyotine gonderilecek kelleler ariyorsunuz. is zivanadan cikmis.
    Çok doğru konuşmuşsunuz gerçekten. Yahu bu ülkede kelle götürmeyi ne çok seviyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Yorumun genel ama kendi adıma cevaplamam gerekirse,

Koca kulübün temiz tarihi sadece Yargıtay'ın onayına kalmış bilmem taraftar bunun farkında mı ? Ne kadar adil yargılama ne kadar yanlış yargılama kimse işin o tarafına bakmaz. Ama sizin mevcut durumunuz bu iken bu taraftar hala o karanlık günlerin içinde bulunan şahsiyetlerinin ardındaysa bu vahim bir durumdur. Aziz Yıldırım hata yapar eleştirirsin Azizciler çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Aykut Kocaman hata yapar eleştirirsin Aykutçular çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Alex de Souza yanlış yapar eleştirirsin bu defa Alexçiler çıkar piyasaya...

Fenerbahçe bir batağın içinde, bir yandan isimler yüzünden bölünmüşlük bir yandan kara bir leke...Buna rağmen hala isimler kulüpten önde geliyorsa o kulübün prestiji yerle bir olmuştur. Bu kulüp yeni bir sayfa açmak istiyorsa kendini kulüpten daha büyük gören bu şahsiyetlerden kurtulmak zorunda.
    ...

Nesil
    2006

Daha ilk başarısızlıkta Aykut Hoca ve Aziz Yıldırım'a tepkiler gelecektir, bakalım bu süreçte neler olacak, ileriki günlerde göreceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex'in ayrilisiyla hucuma devre arasinda en az 1 transfer bekliyorum. Hem suratli hem de teknik bir adam lazim ileriye

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @TeNaciOUS MidFieLdeR

Yorumun genel ama kendi adıma cevaplamam gerekirse,

Koca kulübün temiz tarihi sadece Yargıtay'ın onayına kalmış bilmem taraftar bunun farkında mı ? Ne kadar adil yargılama ne kadar yanlış yargılama kimse işin o tarafına bakmaz. Ama sizin mevcut durumunuz bu iken bu taraftar hala o karanlık günlerin içinde bulunan şahsiyetlerinin ardındaysa bu vahim bir durumdur. Aziz Yıldırım hata yapar eleştirirsin Azizciler çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Aykut Kocaman hata yapar eleştirirsin Aykutçular çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Alex de Souza yanlış yapar eleştirirsin bu defa Alexçiler çıkar piyasaya...

Fenerbahçe bir batağın içinde, bir yandan isimler yüzünden bölünmüşlük bir yandan kara bir leke...Buna rağmen hala isimler kulüpten önde geliyorsa o kulübün prestiji yerle bir olmuştur. Bu kulüp yeni bir sayfa açmak istiyorsa kendini kulüpten daha büyük gören bu şahsiyetlerden kurtulmak zorunda.
    Aziz Yıldırım için söylediklerine ben de katılıyorum. Ancak Aykut Kocaman'ı, o bataklık diye tabir ettiğin yerden dışarıda tutmak gerek. Eğer 3 Temmuz'da başlayan operasyondaki iddialar gerçekse, Aykut Kocaman değil bunun sorumlusu. Ki Aykut Kocaman'ı karakter olarak az çok tanıyanlar ne kadar karakterli bir adam olduğundan bahseediyor sürekli. Fenerbahçe'de bir devrim gerçekleşecekse eğer bu, Aziz Yıldırım'ın ayrılmasıyla olabilir. Aziz Yıldırım'ın kulübün önünde olduğu bir gerçek. Yine eğer bir devrim olacaksa, yerli teknik adamlar içinden bunu yapabilecek ve yapması gereken en doğru isim Aykut Kocaman'dır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aziz Yıldırım için söylediklerine ben de katılıyorum. Ancak Aykut Kocaman'ı, o bataklık diye tabir ettiğin yerden dışarıda tutmak gerek. Eğer 3 Temmuz'da başlayan operasyondaki iddialar gerçekse, Aykut Kocaman değil bunun sorumlusu. Ki Aykut Kocaman'ı karakter olarak az çok tanıyanlar ne kadar karakterli bir adam olduğundan bahseediyor sürekli. Fenerbahçe'de bir devrim gerçekleşecekse eğer bu, Aziz Yıldırım'ın ayrılmasıyla olabilir. Aziz Yıldırım'ın kulübün önünde olduğu bir gerçek. Yine eğer bir devrim olacaksa, yerli teknik adamlar içinden bunu yapabilecek ve yapması gereken en doğru isim Aykut Kocaman'dır.
    Aykut Kocaman da o dönem içinde, suçlu veya değil ama başta olan isimlerden biri de O. Ortada bir şey varsa "Ee onlar yapmış bir şeyler biz nerden bilelim" demek bir savunmadır ama yeterli olmuyor ne yazık ki..
    Ayrıca şunu açıkça belirtmek gerek Yargıtay Mahkeme kararını onaylayacaktır.
    Eğer Aykut Kocaman sizin bildiğiniz gibi biriyse sözünü tutup bırakacaktır zaten, çünkü kendisi "Şike tespit edildiyse burada oturmamızın anlamı yok. Biz arsız insanlar değiliz. Eğer şike varsa burada oturmamızın anlamı yok" demişti.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rasim Ozan Kütahyalı: Fenerbahçe'nin yeni başkanı Seyfi Şahin olacak, Teknik Direktör'ü Luxemburgo ve yardımcısı da Alex olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

şeyfi şahin kimdir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Rasim Ozan Kütahyalı: Fenerbahçe'nin yeni başkanı Seyfi Şahin olacak, Teknik Direktör'ü Luxemburgo ve yardımcısı da Alex olacak.
    Rok'ta başbakan olur : )
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ahmet Çakar yardırıyor

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kupa kazanılsa da Aykut kocaman ve aziz yıldırım a karşıyım
    Artık yeter günlük başarı kimsenin gözünü boyamaz.
    Göreceksiniz tribünlerin büyük gazabına uğrayacak bu ikili.

Aziz Yıldırım şuan bu güce sahipse bu kadar tanınıyorsa Fenerbahçe sayesindedir.
    Kendisinin Fenerbahçeden büyük ve bu klubün kendi çiftliği olmadığını taraftar en sert şekilde yüzüne vuracak.
    Taraftarın sevdiği bir adamı böyle kovarcasına kapı dışı etmenin hesabı sorulacak hem ona hem de aykut'a.

rasim ozan ın fenerbahçe camiasına yakınlığı sıfır söylediği kişi de teknik direktörün de gelme ihtimali yok bana göre

ayrıca aykut kocaman ın da artık karakterli yada iyi bir insan olduğundan şüpheliyim.
    daum santos emre alex
    hep mi karşı taraf suçlu diyesi geliyor insanın.

emre nin ve alex in zamanı gelince konuşmasını bekliyorum
    daum zaten konuşuyor da kişiliği dolayısyla pek ciddiye alınmıyor
    ama emre ve alex de benzer şeyler söylerse aykut kocaman ın adamlık vasfı da elinden gidebilir

alexi başkan kovmadı ama kendi gitmek istemiş

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bir de ben kovdum mu diyecekti

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakmak=kovmak.
    Burak

vahlar olsun benim takımımım armasını yakan taraftarlara

Taraftarı bu hale getirenlere bence. Artı amaç armayı yakmak olmadığını hepimiz biliyoruz.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

parmağın gösterdiği yere bakacağına parmakla uğraşamaya bayılıyorsun sevgili renkdaşım

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Taraftarı bu hale getirenlere bence. Artı amaç armayı yakmak olmadığını hepimiz biliyoruz.
    armayı ordan yırtıp alsalardı madem

Mesaj Yetkileri