Çıtkırıldım mı? Adam 9 yılda 1 kez sakatlanmış uzun vaadeli geri kalan bütün sezonlar 30un üzerinde maça çıkmış. Rosicky yıllar sonra hasret kaldığımız mevkiinin muhteşem oyuncusu olur. Rosicky'yi de beğenmiyorsak zaten bırakıp gidelim :D
Printable View
Çıtkırıldım mı? Adam 9 yılda 1 kez sakatlanmış uzun vaadeli geri kalan bütün sezonlar 30un üzerinde maça çıkmış. Rosicky yıllar sonra hasret kaldığımız mevkiinin muhteşem oyuncusu olur. Rosicky'yi de beğenmiyorsak zaten bırakıp gidelim :D
bir kulüpte sakatlanınca herifi kırılgan yaptık ama belli olmaz burası türkiye gerçekten ayağını eline verebilirler:zuhaha
Bak onlar iki ayrı cümle. Lorik Cana çok pas hatası yapıyor bir cümle Ledesma gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık diğer cümle. Arapaslarını Ledesma'dan bekliyorum Lorik Cana'nın görevi senin anlattığın gibi aynen. Bende biliyorum Lorik Cana'nın neden alındığını. Ya Elano gelsin artık diyorum takımı hücuma çıkarsın yada Ledesma alınsın diye bekliyorum. Lorik Cana'lı Mustafa Sarp'lı Ayhan'lı ortasahayla olmuyor diyorum.
Önümüzdeki elemenin isim bildirme tarihine kadar transfer kesinlikle biter.
Şu Elano'yu satsak da Ledesma,Rosicky gelse artık :)
Öpüşün barışın :p
Elano'yu bilmem ama yurt dışında da bu Honda çok isteniyor yaww... Arsenal taraftarları da Rosciky satılsın yerine Honda alınsın demişler :D Biz Elano-Honda takası yapaydık direk :D ZAten elde satılardan para var bizimkilerin. 5 milyon Rosciky'e 5 milyon da Ledesma'ya önermişler sanırım. 10 milyona da o ikisini ve takasla da Honda'yı alıp geçelim :n:
Emre Çolak'a yazık olur abi bir de Honda'nın mı arkasında bekleyecek :D
Honda gelsin de Emre'ye yer açarız biz :D
sonra toyota emrenin işi bitmez:zuhaha
edit:ıyy iğren espiri yaptım:zuhaha
ismael bence editle onu :)
bence bu bir tehdit :n:
Şu transferler bitsin de şu esprileri çekmek zorunda kalmayalım :zuhaha
Normalde herkes Arsenal'de bu sene 30 maç oynamış adam niye buraya gelir derdi? Şampiyonlar Ligi'ne de gitmiyor Galatasaray. Ama herkes o kadar hevesli ki kimse bunu dememiş.
UEFA daki yeni rakibimizin sitesi : http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/ Ve yapılan yorumlarda birisi yıldızlarımızı saymış "ARDA TURAN, Harry Kewell, Milan Baros, Tomas Rosicky, Ledesma."
Bizimkiler Siteye hücum etmiş :D Bunu yazan bizden biriside olabilir.
O yorumun üstünde, Biriside OSmanlı askeri Galatasaray yazmış :D
Ottoman military GALATASARAY
Rosicky neden geLir Gs'ye ;
1.6-7 ay sakat kaLdı.ArsenaL unuttu artık.
2.ArsenaL kesinLikLe yaşLı oyuncu istemiyor.
3.Gs'nin dünya çapında yıLdızLar aLıp Satması
4.Çok para teklif ediLmesi.Geleceğini garantiye aLmasıı
;)
Rosicky 2 sene önce sakatlandı. Geçen sezon 8 maç hariç tüm maçlarda oynadı. Bu kadar da abartmayın yahu Rosicky'yi de beğenmeyeceksek bitmişiz biz Hazard'ı getirebileceğimizi filan mı sanıyorsunuz?
Rosicky 2 Sezon önce sakatlanmıştı.Son 2 Sezon 30'un üstünde maça çıktı.Yaşı dezavantaj ama '' Rosicky '' bu sonuçta.Sakatlık durumları yaşanmazsa 33'e kadar rahat oynar.Kewell'de ciddi sakatlıklar yaşadı ama oynadığı maçlarda neler yaptığını gödük ve görüyoruz.Üstelik Kewell'in sakatlığı genetik.Çok önceden kasık sakatlığına yanlış tedavi sonucu aynı sakatlığı ara ara tekrar yaşıyor.Rosicky'nin ise tamamen darbe sonucu.Kendisini TSL'deki kasap defanslardan koruyabilirse Her sezon 30 maçı devirir.
Ve bu transfer Baros'u da gaza getirebilir :)
Çok yüksek ihtimalle.. :)
bi önceki sayfada adamın sadece ligde oynadığı maç sayısını verdim bi yorumumda sırf çıtkırıldım ve benzeri altı boş laflar yüzünden hala aynı cümleler geçiyor :D
daha napsın ya ortalama 30 maçın üstünde oynamış her sezon sakatlığı müzmin olsa bu istatistiği nasıl yapacak adam ya da çıtkırıldım olsa..bir şey söyleniyorsa altını doldurun öyle konuşun birader adama sallayıp duruyor herkes..bilmiyorum farkındamıyız ama Tomas Rosicky'den bahsediyoruz :D
Gaza da getirir Rosicky'nin adaptasyon sorunu da kolayca hallolur ben Rosicky'nin gelmesinin taraftarıyım bu yüzden:)
Rosicky gelir de yine Aydın yüzünden 7 numarayı alamazsa bu kez kan çıkar :D
Rosicky niye gelsin diyenlere tek cevap bulunduğu takımdır :n::n: daha doğrusu takımın başındaki TD'dir :D:D
lazio hernanes'i almış. böylece ledesma'nın ayrılması kesinleşti gibi birşey.
Açıklansın artık şu transferler, katılsınlar takıma da rahata erelim ya..