tartıştığıınız konunun kaynağının Fanatik olduğunun farkında mısınız acaba :n::n: ben sanmıyorum Wenger'in öyle bir açıklama yaptığını yapsa daha büyük yer bulurdu basında sonuçta direk isim vermiş :D:D
Printable View
tartıştığıınız konunun kaynağının Fanatik olduğunun farkında mısınız acaba :n::n: ben sanmıyorum Wenger'in öyle bir açıklama yaptığını yapsa daha büyük yer bulurdu basında sonuçta direk isim vermiş :D:D
Arsenal'in resmi sitesinde var bu haber..
Geçmişi silmediysem atıyorum hemen :)
edit: http://www.arsenal.com/news/news-arc...t-for-a-trophy
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ht-season.html
Sadece Gibbs ve Wilshere ile ilgili açıklama yapmış ve şampiyon olabiliriz gibisinden bişyeler demiş.
Tomas Rosicky has won a trophy with every club he's played for - except Arsenal. This season, the Czech international is determined to put that right.
Ve buradan anlıyoruzki Rosicky Arsenalde kupa kaldırmak istiyor. Tabi bunları söyledikten sonra takımdan ayrılamazmı? Gayet tabi ayrılabilir. Bunu da zaman gösterecek.
Bizimkiler de Arda kupa almadan hiçbir yere gitmeyecek diyorlar ama Arda'ya sene başında istenen fiyat verilse gidiyordu. Bu Galatasaray'ın elini çabuk tutması için bir gözdağı da olabilir yalnız.. Çünkü bu transferlerin gerçekleşmesi için Elano'nun satılması lazım Elano'nun satışı da gecikirse Arsenal Rosicky yerine gerekli transferi yapmakta gecikir. Anderlecht de Polak'ı Galatasaray'a satıyoruz demişti resmen. Ayrıca bu transfer gerçekleşmezse Elano satıldığı halde scoutgs'nin sonu olur..
Rosicky gelmesin zaten Baptista ve Ledesma bize yeter
Rosicky Baptista'dan çok daha fazla yarar sağlar..
Galatasarayin alicagi ''AMC'' forvet arkasi oynamiycak bunu unutmamak gerek , kariyerine dmc olarak basliyan baptista kesinlikle Galatasaray'in takim savunmasindada yarcimci olucakdir ve ataklarda birebir etkili olabilicek bir oyuncu ayrica fiziki gucu ve kapasiteside ekstrasi , Rosicky den kat kat daha yararli olur , ayrica Forvet oyniyabildiginide unutmamak gerek
ScoutGS yalan oldu :DQuote:
Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Tomas Rosicky'nin ağabeyi ve menajeri Jiri Rosicky, NTVSPOR'a konuştu. Çek futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray ile Rosicky için hiç görüşmediğini söyledi.
Bir süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Arsenal'in Çek futbolcusu Tomas Rosicky'den Galatasaray'a kötü haber geldi. Çek yıldızın menajeri Jiri Rosicky, Galatasaray ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Jiri Rosicky sarı kırmızılı kulüp ile sadece Milan Baros'un sözleşmesinin yinelenmesi amacıyla görüşmelerde bulunduklarını ancak Tomas Rosicky'nin transferinin gündeme gelmediğini belirtti. Çek oyuncunun menajeri ayrıca Tomas Rosicky'nin önümüzdeki 2 yıl boyunca Arsenal ile anlaşmasının bulunduğunu ve bu yıl da İngiliz kulübünde kalacağını ifade etti.
ledesma'nın ablası da çıkıp konuşmasa bari.. yalandı hacılar hemen inanıyorsunuz siz diye..
Ben dedim hiç birşeye güvenmeyin diye çoğunuz yazdınız scoutgs ikinci resmi site falan diye..
Yok artık diyorum sadece. Scoutgs'ye gerçekten 2. resmi site gözüyle bakardım ama hepimiz toplucanak yalan olduk :zuhaha
Rosicky, Ledesma, Baptista'dan 2si yarın yada salı gününe açıklanacak Elano gönderildiği takdirde .
Rosicky'yi hepsinden çok isterim. Rijkaard Rosicky gelirse 4-2-3-1 oynar 4-3-3'te diretmez bence.. Transferi de ona göre istiyordur.
Şahsen bana Rosicky'mi Baptista'mı denirse kesinlikle Baptista derim.Bu kararımda Rosicky'nin medayada çıkan haberleri kesinlikle etkili değil.Neden derseniz bizim zaten Rosicky tipinde sağlam bi oyuncumuz var.'' KEWELL''.Baptista daha çok gole dönük ve Baros'u tamamlayabilcek bi oyuncu.Sevilla'da ki formu yakalarsa TSL'ye sığmaz patlar.
%99.999999 geliyordu Rosicky :D
Aslında belli değil daha gelip gelmediği.Stoch içinde Fenerde oynamam kesinlikle Galatasaray'a gelmek istiyorum haberleri çıkıyodu adam Fenerbahçeye gitti.
Yanlız Galatasaray aldıgı yabancıların hepsini 1 sene oynadıktan sonra ertesi sezon gönderiyor. Böyle başarı gelir mi bilemiyorum ama istikrar sağlanmalı yabancı kadrosunda en azından 3 sene.
http://www.footballuser.com/Formatio...tasaray_SK.jpg
http://www.footballuser.com/Formatio...tasaray_SK.jpg
Bu diziliş hücumda çoğalmamız için daha iyi olmaz mı DMC'yle oynamak yerine..
Keita ve Elano kaynak yaratılmak için satıldı. Meira,Leo Franco'nun performanslarını anlatmaya ihtiyaç yok sanırım :)
Hayır oyuncu oynamıyosa onu niye takımda tutsunlar ki asıl yanlış olan oyuncunun ya ismine bakılarak alınması ya da 2-3 gün izleme ile oyuncuyu almak.Leo Franco GS'nin kaç maçını kurtardı kadroda kalsın mesela ya da Meira aynı şekilde,Lincoln aynı şekilde niye tutalımki
Zorunlu Açıklama: Vatan Gazetesi
Bugünkü Vatan Gazetesi’nin spor sayfasında yine baştan sonra asılsız bir haber yer almıştır. Yalımcan Sarpyel imzasıyla yayınlanan haberde Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı sporcumuz Arda Turan’ın “En geç 1 hafta içerisinde, İtalya’ya transfer olacağı” iddia edilmektedir.
Alışkanlıklarını yalanla değiştiren, haberciliği kişisel egolarını tatminle karıştıran, okuru hiçe sayıp çalıştığı gazete sayfalarını kendi dünyalarına sermaye yapan zihniyet; bu uğurda bir camiayı her an lekelemeyi hedef ve görev edinmiş yayıncılık anlayışıyla artık çirkinlikte sınır tanımayacak konuma ulaşmıştır.
Haber adı altında rüya tabirlerini geride bırakacak senaryolarla, trajı ne olursa olsun ulaştığı kitleyi düşünmeden rating gazeteciliği peşinde koşanlar bir gün kendi arşivleri tarafından sorgulanacaklarını göz ardı etmektedirler.
Hiçbir dayanağı olmadan tamamen spekülatif ve kurgusal bir haber yapmanın başka türlü izahı yoktur.
Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmeyeceğine inanıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü