Atletico'yu Godin taşıdı resmen bu tarihi sezonda. :D
Edit: Bu arada bizim Diego'yu iki final maçında da izleyemedik. :(
Printable View
Atletico'yu Godin taşıdı resmen bu tarihi sezonda. :D
Edit: Bu arada bizim Diego'yu iki final maçında da izleyemedik. :(
Offf bu fena oldu işte :D
Real Madrid son dakikada atti. Ramos cok iyi seziyor pozisyonu, kafa vurusu harika.
Ramos attı uzadı :)
Yapmayın bee :(
Hadi yaa! Şu atağı da savuşturabilseydi bitirecekti işi Atletico. Uzatmada vermezler maçı umarım.
Cok iyi yaaaa ! Ramos ve Godin sezon boyunca yarattıkları mucizeleri sezonun en kritik maçında da gerceklestirdiler.
Eminim bu gole en fazla sevinen Casillastır. Sevilla maçında Volkan nasıl kötü başlayıp turu getiren adam olduysa bu maçdada casillas öyle olabilir.
real madrid yarı final ve final maçlarından sonra ramos a dönüm toprak mı verirler artık bilmiyorum bi şey yapsınlar :D
Atletico kendi kuyusunu kendi kazdı. Geçen hafta Barça'yı zorla oyuna dahil ettiler bu haftada bu külüstür real'i zorla oyuna soktular. Atletico golü bulduktan sonra çok lakayıt oynamaya başladı. Topu çok ayağında tutuyor oyuncular. Adrian özellikle neredeyse kaleye girecek topla. Bu Real Madrid'i rahat geçmeleri lazımdı ancak son dakikadaki golle çöktüler. Bu dakikadan sonra Real favoridir.
Uzun zamandır bir gole bu kadar sevinmemiştim be :n::n:
Ramos'un sağ tarafını yemiş. :D
http://i.hizliresim.com/lY44LE.jpg
Gol çok iyi oldu, nedense birçok kişinin aksine ben Real'i tutuyorum. Ancelotti de hangi akla hizmet Benzema'nın yerine Morata'yı oyuna aldı, illa birisi çıkacaksa Bale çıkmalıydı. 100 milyonluk adam için biraz fazla büyük bir maç oluyor.
Uzamasını istiyordum öylede oldu sevindim açıkçası güzel bir maç oluyor. Atletico iyi başladı maça Bale ve Ronaldo'yu iyi kitlediler ama sonrasında çok gereksiz bir oyun sergilediler ve sonunda Real golü buldu.. Bakalım devamında ne olacak..
Bence Atletico bu saatten sonra gol filan atamaz.Atarsa Real atar yada penaltılar.
Sosa penaltıyı kaçırır Real kazanır
Atletico kendi ayağına sıktı resmen
Ah juanfran sakatligi yuzunden takip edemedi di mariayi gol geldi cok yazik oldu
Ercan Taner'in gol yorumuna gel: 100 milyon euro golü attı. :)
Bu Thiago denen kazmayı çok aradılar mı? Sabahtan beridir bir ton hatası var. Yok arkadaş Costa ile Arda'yı çıkar koca bir sıfır bu takım. Hakettiler yenilgiyi kesinlikle.
100 milyonluk adam golü atti. :D Di maria'nin golde emegi buyuk.
Yazik oldu
arkadaşlarr para bu paraaa ne sandınız ?
Marcelo 3-1. Kupayı Modric ve Dimaria'ya verin müthiş istekli oynadılar.
:uzgun::uzgun:
Marcelo paha bicilmez bir oyuncu, macada damgasini vurdu. Gostere gostere atti golünü.
4 olacak. Sacma sapan bi final izledik
Böyle bir maçta Ronaldo'nun gol atmamasını beklemekimkansız olurdu aldı penaltıyı.
90+3'e kadar 0-1 idi bu maç. İnanması zor.
Atletico resmen madara oldu. Ancak hakettiler, silik bir Madrid'i zorla şampiyon yaptılar.
Uzatmalarda real Madrid dagitti resmen. Atletico'yu destekledigim icin uzuldum bu skora. Yinede buralara gelmek buyuk basariydi, tebrikler Atletico!