Yarın Milan Baros'la 2 Yıllık mukavele imzalanacakmış.Barosla birlikte bi yabancıylada imza atılırsa şaşırmayın :)
Printable View
Yarın Milan Baros'la 2 Yıllık mukavele imzalanacakmış.Barosla birlikte bi yabancıylada imza atılırsa şaşırmayın :)
Artık böyle sürprizler beklemiyorum geçen seneydi onlar :)
1 hafta bizde 1 hafta onlarda kalır anlaşırız :zuhaha
bu arada Pino'nun müzmin sakat olduğuna dair haberler var.Bizde de sakatlanınca hortlatayım dedim konuyu..
arşivden..
Quote:
Juan Pablo Pino müzmin sakat mı ?
* 12.07.2010
Önce G.Saray resmi sitesinin yanlışlıkla idman haberinde fotoğrafını kullandığı, ardından dün bir gazetenin "Pino geldi" diyerek İstanbul Atatürk Havaalanı'nda çekilmiş (!) bir fotoğrafını yayınladığı Kolombiyalı yıldız dün takımıyla birlikte Güney Kore'de ter döktü. Monaco'nun Incheon United ile 2-2 berabere kaldığı maça ilk onbirde başlayan ancak sakatlanarak 23. dakikada oyundan çıkan Juan Pablo Pino için Fransızlar'la pazarlıkların son aşamasına gelen Galatasaray, oyuncunun geçmişte de yaşadığı sakatlıklardan çekiniyor. Fransız medyası da son iki sezonda yaşadığı adale sakatlıkları nedeniyle Monaco'nun Pino'dan istediği verimi alamadığının altını defalarca çizmişti.
http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/07...uzmin_sakat_mi
Pino'nun sakatlığı darbeye dayalı bir sakatlık. Kronik sakatlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.
bence yarın açıklanır :)
Anlaşılan yine bize esmer günler düştü.
rosicky gelince bu palavracı ntvspor ve muadili yalan medyası kuruluşları nasıl dönecekler acaba merak ediyorum.
rosicky'nin menajerinin adı pavel paska bu arada ntv'ye selam olsun... ;;)
Evet, Pavel Paska'ymış menajeri Google'dan öğrendiğim kadarıyla. :D
Eğer dediğin doğruysa böyle bir skandal olamaz .
Jiri Rosicky abisiymiş ama 2010'a ait İngilizce haberlerde Pavel Paska diye geçiyor menajeri.
evet Rosicky'nin menejeri Pavel Paska ama Jiri de Rosicky'nin abisi aynı zamanda Paska'nın ortağıymış menejerlik şirketinde galiba :)
Pavel Paska aynı zamanda Milan Baros'un da menajeri.
International Sport Management, s.r.o.
Paska, Pavel ( from )
Kuka, Pavel (was Player)
Zvara, Ondrej ( from )
Rosický, Jirí ( from ) (was Player)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/in...erater_71.html
Resmen bütün Çek Cumhuriyetine menajer olmuş adamlar :D
"The chief agent for the Arsenal number 7 Jiri Rosicky told Sport.co.uk in response to his client being linked with Hamburg, Fiorentina, and CSKA Moscow"
27 Temmuzdan bir haber.
Jan Polak'ın da menajeri bunlar Rosicky'yi beklerken uçaktan Polak inmesin :n::n:
hazır onlarla konuşuyorken Vaclav Kadlec'i de alsak ya :D
Yalnız bu NTVSpor'a bir tepki vermemiz gerekmiyor mu? Kaç saattir yas tutuyorum :D
Cana, koşuyor, mücadele ediyor, fizik gücü üst düzeyde. Eğer çift ön libero oynayacaksanız bu tarz oyuncunun yanında 1 tane yumuşak bilekli, geriden oyun kurabilen, aynı zamanda da Cana prese çıkmışken onun açığını kapatabilecek kadar iyi düzeyde bir kademeci ön libero almanız gerek. Örneğin; Fellaini. Ledesma da yumuşak bilekli bir ön libero fakat iyi bir markajcı değil, kademe anlayışı yetersiz. Ha olmaz mı derseniz; elbette iyi bir transfer olur ancak 1 değil 2 oynaması gerek her maç.
Bu taktik anlayışında ön lieroların önüne koyulabilecek en iyi oyunculardan biri Elano'dur. Ben kalmasından yanayım. Eğer giderse de Rosicky doğru bir tercih olabilir. Buraya koyulacak oyuncunun da tekniği (pas alıp verme hızı ve yüksek oranda isabet) üst düzey olmak zorunda.
Galatasaray Ledesma-Baptista'yı alırsa , Cana -Ledesma-Baptista-Kewell-Baros-Arda gibi 6 oyuncusunun etrafına zaten belli bir kalitesi olan Türk oyuncuları iyi yerleştirirse ve takım uyumunu iyi sağlayıp Avrupa için konsantre olursa 2000'deki başarı çok zor olmaz.
Çünkü en önemli şey Avrupada yerli oyuncu kadronuzun iyi olması , şuandada en iyi yerliler Galatasarayda bence. Ama 2000'deki çok farklı birşeydi gerçi tüm camianın kilitlenmesi gerek.
--------Cana--Ledesma-------
------------Baptista--------------
:icon_eek:
2000'deki başarıyı yakalamamız imkansıza yakın. Takımda öyle bir birlik beraberlik olduğu gözükmüyor. Arma için savaşan kaç oyuncumuz var? Veya bize Avrupa ön elemesinde Manchester, Milan çıksa biz bunları eleriz diyebilecek kaç oyuncumuz var yürekten? Ben Skibbe döneminin başlarında inanmıştım sadece olabileceğine ama Lincoln gibi disiplin abidesi bütün takımı altüst etti...
2000'deki başarının mimarlarından biri Hagi'dir bize bir Hagi lazım ama ben Hagi'nin sahanın içinde attığı gollere, yaptığı asistlere göre demiyorum bunu Hagi gibi bi anda takımı kendi seviyesine çekecek bir oyuncu lazım Türkiye'ye gelen yabancıların bi süre sonra Türkiye ortamına uyuyorlar ve performansları düşüyor takımları kendi seviyelerine çekeceklerine onlar takımın seviyesine düşüyor bu seviye yanlış anlaşılmasın profesyonellikten bahsediyorum :) ama Hagi kendi hırsı çalışkanlığıyla takımı da kendine uydurdu... bana göre Emre Belözoğlu'nun bu kadar hırslı olmasının altında Hagi'nin de etkisi büyük... mesela bu Hagi'nin yaptığının bi benzerini Tuncay yapıyordu Fener'de hırsıyla takımı ateşliyodu ve kendi seviyesine getiriyordu Fener'inde mücadele gücü artıyor skoru buluyorlardı güvenleri de artıyordu :)
Lincoln'e değil de futbolcusunun üzerine yürüyen Haldun Üstünel'den de bahset. :D Eğer Rosicky ve Ledesma transferi noktalanamazsa açıkçası bu senede şampiyonluk hayal olabilir. Yanlış anlaşılmasın tek oyuncuyla şampiyon olacağız diye bir şey yok ama gerçekten yeterli olmadığımız mevkii'lere yapılacak iki transfer bu(Elano'yu gitti sayıyorum) ama rakiplerimizden de böyle düşünen çok. Şimdiden çoğu kişi namağlup şampiyon olacaklarını düşünüyor. Saygım sonsuz. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
lincoln skibbe döneminde asist kralıydı.O kadar kötü oynayan adamları ilk 11 de oynatıyoruz ama bir lincolne şans vermiyoruz adam küser.Biz hiç lincolnun açısından bakıyor muyuz acaba?
neyse konu lincoln değil
bu arada hagi'nin bir özelliğide asla büyüklenmemesi.Mesela bir maçta Hagi'ye bağırıyor Fatih terim.Şimdi böyle birşey olsa ülkelerine falan kaçıyor oyuncularımız
evet lincoln öyle bir açıklama yapmıştı..
Quote:
Brezilyalı yıldız, o günü şu sözlerle aktarmış: “G.Saraylı yöneticilerin bana karşı davranışları biraz karmaşıktı.. Çünkü çoğu Avrupa’da hiç çalışmamış.. Ama şahsen Adnan Sezgin’i çok kalibiyetli buluyorum.. Gerçekten futboldan anlıyor.. Bununla birlikte Haldun’un (Üstünel) Almanya’da Hamburg’a karşı oynadığımız maçtan sonra alkollü, içki kokan bir halde soyunma odasına girip benimle tartışması beni negatif etkileyen bir olaydır.. Bu, kabul edilemez bir tavırdı..