Sayfa 281 / 1204 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
8,401 ile 8,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Yarın Milan Baros'la 2 Yıllık mukavele imzalanacakmış.Barosla birlikte bi yabancıylada imza atılırsa şaşırmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık böyle sürprizler beklemiyorum geçen seneydi onlar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Rosickynin gelmemesi belkide Baptistanın gelmesine vesile olur , ve de gelirse Baptista bu ligi domine eder , istediğin yere de koyarsın taş gibi oynar her mevkide ileride. Hayırlısı olsun bakalım.
    domine etmek, galatasaray'ı şampiyon etmek anlamında mı?

eğer öyleyse ve yazdıklarına bakacak olursak sezon sonu kupanın bir kulpundan beşiktaş, diğer kulpundan galatasaray tutacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 hafta bizde 1 hafta onlarda kalır anlaşırız

bu arada Pino'nun müzmin sakat olduğuna dair haberler var.Bizde de sakatlanınca hortlatayım dedim konuyu..

arşivden..

Juan Pablo Pino müzmin sakat mı ?

* 12.07.2010

Önce G.Saray resmi sitesinin yanlışlıkla idman haberinde fotoğrafını kullandığı, ardından dün bir gazetenin "Pino geldi" diyerek İstanbul Atatürk Havaalanı'nda çekilmiş (!) bir fotoğrafını yayınladığı Kolombiyalı yıldız dün takımıyla birlikte Güney Kore'de ter döktü. Monaco'nun Incheon United ile 2-2 berabere kaldığı maça ilk onbirde başlayan ancak sakatlanarak 23. dakikada oyundan çıkan Juan Pablo Pino için Fransızlar'la pazarlıkların son aşamasına gelen Galatasaray, oyuncunun geçmişte de yaşadığı sakatlıklardan çekiniyor. Fransız medyası da son iki sezonda yaşadığı adale sakatlıkları nedeniyle Monaco'nun Pino'dan istediği verimi alamadığının altını defalarca çizmişti.

http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/07...uzmin_sakat_mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino'nun sakatlığı darbeye dayalı bir sakatlık. Kronik sakatlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şaka yapıyorsun heralde Bu kadro karpaty ye normal şartlarda fark atar.

bu kadroyla bile yeneriz
    Yok yahu eleriz tabi ama ister istemez bi çekiniyo adam Ukrayna takımları ters geliyoBende eleyemezsek ayıp diye düşünüyorum ama futbol bu belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Ayrıca başlığı belirtmeyi unutmuşum.

Rosicky - Time to end my wait for a trophy

Sonuna kadar kupayı bekliyeceğim
    Burayı yanlış çevirmişsiniz..

Kupa bekleyişimi sona erdirme vakti diyor başlıkta..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence yarın açıklanır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Anlaşılan yine bize esmer günler düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

rosicky gelince bu palavracı ntvspor ve muadili yalan medyası kuruluşları nasıl dönecekler acaba merak ediyorum.

rosicky'nin menajerinin adı pavel paska bu arada ntv'ye selam olsun...

Evet, Pavel Paska'ymış menajeri Google'dan öğrendiğim kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer dediğin doğruysa böyle bir skandal olamaz .

Jiri Rosicky abisiymiş ama 2010'a ait İngilizce haberlerde Pavel Paska diye geçiyor menajeri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

evet Rosicky'nin menejeri Pavel Paska ama Jiri de Rosicky'nin abisi aynı zamanda Paska'nın ortağıymış menejerlik şirketinde galiba
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pavel Paska aynı zamanda Milan Baros'un da menajeri.

International Sport Management, s.r.o.

Paska, Pavel ( from )
    Kuka, Pavel (was Player)
    Zvara, Ondrej ( from )
    Rosický, Jirí ( from ) (was Player)

http://www.transfermarkt.co.uk/en/in...erater_71.html

Resmen bütün Çek Cumhuriyetine menajer olmuş adamlar

"The chief agent for the Arsenal number 7 Jiri Rosicky told Sport.co.uk in response to his client being linked with Hamburg, Fiorentina, and CSKA Moscow"

27 Temmuzdan bir haber.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    domine etmek, galatasaray'ı şampiyon etmek anlamında mı?

eğer öyleyse ve yazdıklarına bakacak olursak sezon sonu kupanın bir kulpundan beşiktaş, diğer kulpundan galatasaray tutacak.
    Baptista ligi domine eder dedim. Kişisel olarak sezon boyunca inanılmaz oynayıpta takımı şampiyon olamayan eminim her sezon 10 larca oyuncu vardır .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jan Polak'ın da menajeri bunlar Rosicky'yi beklerken uçaktan Polak inmesin

hazır onlarla konuşuyorken Vaclav Kadlec'i de alsak ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu NTVSpor'a bir tepki vermemiz gerekmiyor mu? Kaç saattir yas tutuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Cana, koşuyor, mücadele ediyor, fizik gücü üst düzeyde. Eğer çift ön libero oynayacaksanız bu tarz oyuncunun yanında 1 tane yumuşak bilekli, geriden oyun kurabilen, aynı zamanda da Cana prese çıkmışken onun açığını kapatabilecek kadar iyi düzeyde bir kademeci ön libero almanız gerek. Örneğin; Fellaini. Ledesma da yumuşak bilekli bir ön libero fakat iyi bir markajcı değil, kademe anlayışı yetersiz. Ha olmaz mı derseniz; elbette iyi bir transfer olur ancak 1 değil 2 oynaması gerek her maç.

Bu taktik anlayışında ön lieroların önüne koyulabilecek en iyi oyunculardan biri Elano'dur. Ben kalmasından yanayım. Eğer giderse de Rosicky doğru bir tercih olabilir. Buraya koyulacak oyuncunun da tekniği (pas alıp verme hızı ve yüksek oranda isabet) üst düzey olmak zorunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Galatasaray Ledesma-Baptista'yı alırsa , Cana -Ledesma-Baptista-Kewell-Baros-Arda gibi 6 oyuncusunun etrafına zaten belli bir kalitesi olan Türk oyuncuları iyi yerleştirirse ve takım uyumunu iyi sağlayıp Avrupa için konsantre olursa 2000'deki başarı çok zor olmaz.

Çünkü en önemli şey Avrupada yerli oyuncu kadronuzun iyi olması , şuandada en iyi yerliler Galatasarayda bence. Ama 2000'deki çok farklı birşeydi gerçi tüm camianın kilitlenmesi gerek.

--------Cana--Ledesma-------
    ------------Baptista--------------

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2000'deki başarıyı yakalamamız imkansıza yakın. Takımda öyle bir birlik beraberlik olduğu gözükmüyor. Arma için savaşan kaç oyuncumuz var? Veya bize Avrupa ön elemesinde Manchester, Milan çıksa biz bunları eleriz diyebilecek kaç oyuncumuz var yürekten? Ben Skibbe döneminin başlarında inanmıştım sadece olabileceğine ama Lincoln gibi disiplin abidesi bütün takımı altüst etti...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2000'deki başarının mimarlarından biri Hagi'dir bize bir Hagi lazım ama ben Hagi'nin sahanın içinde attığı gollere, yaptığı asistlere göre demiyorum bunu Hagi gibi bi anda takımı kendi seviyesine çekecek bir oyuncu lazım Türkiye'ye gelen yabancıların bi süre sonra Türkiye ortamına uyuyorlar ve performansları düşüyor takımları kendi seviyelerine çekeceklerine onlar takımın seviyesine düşüyor bu seviye yanlış anlaşılmasın profesyonellikten bahsediyorum ama Hagi kendi hırsı çalışkanlığıyla takımı da kendine uydurdu... bana göre Emre Belözoğlu'nun bu kadar hırslı olmasının altında Hagi'nin de etkisi büyük... mesela bu Hagi'nin yaptığının bi benzerini Tuncay yapıyordu Fener'de hırsıyla takımı ateşliyodu ve kendi seviyesine getiriyordu Fener'inde mücadele gücü artıyor skoru buluyorlardı güvenleri de artıyordu

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    2000'deki başarıyı yakalamamız imkansıza yakın. Takımda öyle bir birlik beraberlik olduğu gözükmüyor. Arma için savaşan kaç oyuncumuz var? Veya bize Avrupa ön elemesinde Manchester, Milan çıksa biz bunları eleriz diyebilecek kaç oyuncumuz var yürekten? Ben Skibbe döneminin başlarında inanmıştım sadece olabileceğine ama Lincoln gibi disiplin abidesi bütün takımı altüst etti...
    Lincoln'e değil de futbolcusunun üzerine yürüyen Haldun Üstünel'den de bahset. Eğer Rosicky ve Ledesma transferi noktalanamazsa açıkçası bu senede şampiyonluk hayal olabilir. Yanlış anlaşılmasın tek oyuncuyla şampiyon olacağız diye bir şey yok ama gerçekten yeterli olmadığımız mevkii'lere yapılacak iki transfer bu(Elano'yu gitti sayıyorum) ama rakiplerimizden de böyle düşünen çok. Şimdiden çoğu kişi namağlup şampiyon olacaklarını düşünüyor. Saygım sonsuz. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

lincoln skibbe döneminde asist kralıydı.O kadar kötü oynayan adamları ilk 11 de oynatıyoruz ama bir lincolne şans vermiyoruz adam küser.Biz hiç lincolnun açısından bakıyor muyuz acaba?
    neyse konu lincoln değil
    bu arada hagi'nin bir özelliğide asla büyüklenmemesi.Mesela bir maçta Hagi'ye bağırıyor Fatih terim.Şimdi böyle birşey olsa ülkelerine falan kaçıyor oyuncularımız

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    lincoln skibbe döneminde asist kralıydı.O kadar kötü oynayan adamları ilk 11 de oynatıyoruz ama bir lincolne şans vermiyoruz adam küser.Biz hiç lincolnun açısından bakıyor muyuz acaba?
    neyse konu lincoln değil
    bu arada hagi'nin bir özelliğide asla büyüklenmemesi.Mesela bir maçta Hagi'ye bağırıyor Fatih terim.Şimdi böyle birşey olsa ülkelerine falan kaçıyor oyuncularımız
    Maalesef dediğin gibi kimse Lincoln gözünden bakmıyor. Haldun Üstünel adamın üstüne yürüyecek Lincoln'den de iyi performans beklenecek. Sadece bağırma olsaydı keşke.

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Maalesef dediğin gibi kimse Lincoln gözünden bakmıyor. Haldun Üstünel adamın üstüne yürüyecek Lincoln'den de iyi performans beklenecek. Sadece bağırma olsaydı keşke.
    hem de içkili bir halde ..

Quote Originally Posted by metaLwrath View Post
    hem de içkili bir halde ..
    Anlamadım. Haldun Üstünel mi içkili halde?

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Anlamadım. Haldun Üstünel mi içkili halde?
    evet lincoln öyle bir açıklama yapmıştı..

Brezilyalı yıldız, o günü şu sözlerle aktarmış: “G.Saraylı yöneticilerin bana karşı davranışları biraz karmaşıktı.. Çünkü çoğu Avrupa’da hiç çalışmamış.. Ama şahsen Adnan Sezgin’i çok kalibiyetli buluyorum.. Gerçekten futboldan anlıyor.. Bununla birlikte Haldun’un (Üstünel) Almanya’da Hamburg’a karşı oynadığımız maçtan sonra alkollü, içki kokan bir halde soyunma odasına girip benimle tartışması beni negatif etkileyen bir olaydır.. Bu, kabul edilemez bir tavırdı..

Mesaj Yetkileri