nefret ederim bu adamdan ama madrid'de united'de ki gibi oynasın yeter.
Printable View
nefret ederim bu adamdan ama madrid'de united'de ki gibi oynasın yeter.
Cok gereksiz bir transfer ve milyonlar yine havada ucusmus , Benzama'nın yerine daha kalitede ve komple bir oyuncu getirebilirlerdi...
Zidane, Figo, Ronaldo geldi gözümün önüne. Aynı oyuncuların alternatifleri. Real dağıtacak bu sene. Barçanın hiç şansı yok.
Bizim hayallerimizde bile imkansız dediğimiz adamları aldı
!!!Perez Dur Artık!!!!
Cr'ye bence kopmlo kurmuşlar ;)
ne olursa olsun böyle yapmamalıydı sonuçta karşındaki kişi bayan
O değilde 17 yşaında kızada araba ne arıyor yahu :D
Yuh artık ya real madrid ne oluyor öyle
Sağ beke Maicon'u alsınlar Ramos'la Albiol stoper Marcelo idare eder.Gago ve lass ile bu iş olmaz.M.Diarra iyiydi sakatlandı noldu bilmiyorum satmak mı istiyorlar.Birde gidip Pirlo'yu alsınlar tamamdır bu takım.
Konuşulan şu Real gibi yıldızları transfer etmek mi yoksa Barca gibi altyapıdan topçu çıkarıp kendi yıldızlarını yaratmak mı?
Sonuç ortada değil mi zaten bu yıla kadar Real 9 kez kupaya uzanırken Barca sanırım 3 kez almış kupayı yani Real 3 e katlamış Barca yı
Tamamına katılıyorum. İlave olarak;
Ronaldo, Kaka, Benzema gibi bir hücum hattını hiçbir sistem durduramaz, Barcelona sistemi olsa bile. :)
Real Madrid dağıtacak bu yıl. Alex Ferguson'un çok istediği bir oyuncuydu Benzema ve ben Man Utd'a gidecek diye tahmin ediyordum ama Perez Benzema'yı da bırakmadı. :) David Villa'yı Valencia satmayınca alınabilecek en iyi isimlerden birini aldı. Ibrahimovic, Ribery gibi isimlerle de ilgileniliyor, bu ikisini de alırsa artık söylenecek söz kalmaz. :)
Dün gördük Kaka'nın imza törenini. Bu yıl Real için farklı olacak. Barcelona geçen yıl 6 attığına pişman olacak gibi görünüyor. Onun acısı çok fena çıkartılacak.
Müthiş takım kurdu madrid bu sezon fakat olur da bi uyum sorunu yaşanırsa gelecek tepkiler çok büyük olur bu kadro teknik direktörsüz şampiyon olacak nitelikte bence.
Bu adamdan herşey beklenir.Mal kendini bir şey sanıyo.Ferguson olmadan hiçbirşey ama bunu bilmiyor zavallı.İnşallah Realde berbat oynar ve hayal kırıklığı yaratır.
Messi =Ronaldo
Iniesta = Kaka
Eto > Benzema
Valdes < Casillas
Alves > Ramos
Pique > Albiol
Puyol > Pepe
Abidal > Marcelo
Xavi + Keita > Snejder + Robben + Gago
Ya bence fark ortada bu kadroyla nasıl yenilecek desenizde Barçanın kadrosu şu an itibariyle daha iyi.Bir kaleciye ihtiyaçları var ama Valdes de kritik maçlarda iyi oynayan bir kaleci Real Villayı alsaydı belkiydi ama şu an Barçanın kadrosu daha iyi.Bana göre Iniesta Kakadan iyi ama onu eşit yazdım karşı çıkanlar olabilir diye.
Takımda stoper yok deniyo ama Pepe - Raul Albiol - Garay - Metzelder gibi adamlar var. Maicon'u çok istiyolar eğer onu alırlarsa Sergio Ramos stoper oynayacak. Zaten yedek oyuncularında Miguel Torres gibi joker adamları var sağda - solda oynayan.
Perez'in yanında Zidane ve Valdano'nun olması onu hatadan döndürecektir muhtemelen. Benzema'yı aldılar Ribery'i hala çok istiyolar ve ben en az 3-4 adam daha alacaklarını düşünüyorum.
Transferlerin buyuklugune kimsenin birsey soyledigi yok, Barcelona'yi sevmem de ama Real - Barca'yi ezer diyen arkadaslara kesinlikle katilmiyrum.
Sonucta Xavi - Messi - Dani Alves bunlar her turlu takimi parcalayacak tipte oyuncular.
Suan yazilanlardan oyle bir sonuc cikiyorki sanki bu transferleri Galatasaray yada Fenerbahce yapmis gibi. Bence Pezer abartti ama siz abartmayin.
Ayrica futbolun bu kadar tekillesmesini kesinlikle kınıyorum, Bugun CR7 icin Man U nun maclarini, Kaka icin Milan'in maclarini takip eden kisiler sadece Madrid'imi takip etsinler, futbol bu kadar tekillesmemeli bence. Yazik...
Ayrica hicbir takim teknik direktorsuz basarili olamaz. Sonucta sistemler yonetilmek icindir, kendilerini yonetemezler.
Futboluna bir şey diyemedikleri için, başka yerlerden sallıyorlar. İçinizdeki nefret, gerçekten çok komik...
Tabi bana göre.Ama genel de benim gibi düşünüyor.Mesela Puyol ;Terry , Nesta ve Ferdinand ile birlikte dünyanın en iyi 4 savunmacısı arasında gösteriliyor.Alves ta dünyanın en iyi sağbeki deniliyor.Öbürü sadece benim görüşüm 3 oyuncu iki ayuncudan daha iyi olabilir tabi.
Ama tabi görüşler değişir.Ama değişmeyecek birşey var ki bu sene La Liga El Classico maçları haricinde pek zevkli geçmeyecek.Bu iki takımın hegamonyasında geçecek :D
Casillas>Valdes
Pepe=Puyol
R. Albiol=Pique
Alves=Ramos
Marcelo<Abidal
L.Diarra=Y.Toure
Xabi Alonso<Xavi(Xabi'yi alacaklar büyük ihtimalle)
Kaka=İniesta
Roben=Henry
C.Ronaldo<Messi
Benzema<Eto
Yani;
R.Madrid:1 - Barcelona:4
Ama şöyle birşey var, Real'in şuan yedekleri çok daha iyi. Higuain, Gago, M. Diarra, Sneijder, Vaart, RVN..
Tabi sadece oyuncu kalitesiyle olmuyor, çok geniş bir konu, sadece Barça'nın bu senede bütün kupaları alacağını düşünüyorum.
ılerı uc elemanları super oldu ancak defansın solu ve göbekte bir iyi isim olmalı realde.
Alves > Ramos bence ramos alvesi katlar ayrıca marceloda ısrar edilirse biraz abidalden yeteneklidir abidalin öyle ekstra özellikleri yokki...Bu transferden sonra artık riberyi almazlar heralde ispanya hükümetinden zenginde real bizim mi haberimiz yok:)
puyol pepe gaddarıyla eşitse barça versin 3 kupayı baştan reale zaten.
pepe=marquez ya da pepe<pique yapsaydınız bari de düzgün bir şey olsaydı . puyol marquez sakatlanmasa yedek bekleyen teknik yoksunu bir oyuncu . ayrıca bunlar kişisel görüşler burda herkesin karşılaştırmasına gerek yok . çünkü bana kalırsa da sergio ramos mevkisinde dünyanın en iyisi
bence balon haber .
Ronaldodan Nefret Etsemde Banada Balon Haber Gibi Geldi
Aynen karşılaştırılması bile saçma bence ama olabilir yani herkese göre değişebilir görüşler.Mesela bana göre Gerrard C.Ronaldodan daha iyi ama heres Ronaldo- Messi diyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Defans oyuncusu tekniği napsın ki.Puyolun tek dezavantajı boyunun kısa olması.Yoksa bana göre kademede Puyolun üstüne yok.