Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 281 / 422 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
8,401 ile 8,430 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Enterokinaz Misafir

nefret ederim bu adamdan ama madrid'de united'de ki gibi oynasın yeter.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    barçanın nasıl(?) ezildğini merak eden varsa her yerden bulabilir zaten .

ben önümüzdeki seneden bahsediyorum sen istersen tarihe bak 2002 ye bak kardeşim.ayrıca ben ortalıkta takım göremiyorum sadece 2 tane şov amaçlı transfer görürsen haber ver banada.
    haberleri izlemeye devam et. böyle yorumlarla bir yere varılmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    haberleri izlemeye devam et. böyle yorumlarla bir yere varılmaz.
    ne demek istediğini anlamadım ama benim cevabımla alakalı olmadığı kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cok gereksiz bir transfer ve milyonlar yine havada ucusmus , Benzama'nın yerine daha kalitede ve komple bir oyuncu getirebilirlerdi...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

Zidane, Figo, Ronaldo geldi gözümün önüne. Aynı oyuncuların alternatifleri. Real dağıtacak bu sene. Barçanın hiç şansı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bizim hayallerimizde bile imkansız dediğimiz adamları aldı

!!!Perez Dur Artık!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Cr'ye bence kopmlo kurmuşlar

ne olursa olsun böyle yapmamalıydı sonuçta karşındaki kişi bayan

Nesil
    2009
    Yer
    TEKİRDAG

O değilde 17 yşaında kızada araba ne arıyor yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yuh artık ya real madrid ne oluyor öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sağ beke Maicon'u alsınlar Ramos'la Albiol stoper Marcelo idare eder.Gago ve lass ile bu iş olmaz.M.Diarra iyiydi sakatlandı noldu bilmiyorum satmak mı istiyorlar.Birde gidip Pirlo'yu alsınlar tamamdır bu takım.

Konuşulan şu Real gibi yıldızları transfer etmek mi yoksa Barca gibi altyapıdan topçu çıkarıp kendi yıldızlarını yaratmak mı?
    Sonuç ortada değil mi zaten bu yıla kadar Real 9 kez kupaya uzanırken Barca sanırım 3 kez almış kupayı yani Real 3 e katlamış Barca yı

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    son seneyi çıktığınızda barcelona'nın real karşısında nasıl ezildiği ortada. günlük başarılara değilde toplama bakalım, ileride ne olacağını görürsünüz.

en son yıldızlar topluluğu kurduğunda madrid, şampiyonlar ligi'ni kazanmıştı 2002'de, hatırlayın.

barca'lıların tek avuntusu ise çok güvendikleri sistem. karşılarında böyle bir takım olunca ortada sistem falan kalmaz. her yılda bir olmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın.
    Tamamına katılıyorum. İlave olarak;

Ronaldo, Kaka, Benzema gibi bir hücum hattını hiçbir sistem durduramaz, Barcelona sistemi olsa bile.

Real Madrid dağıtacak bu yıl. Alex Ferguson'un çok istediği bir oyuncuydu Benzema ve ben Man Utd'a gidecek diye tahmin ediyordum ama Perez Benzema'yı da bırakmadı. David Villa'yı Valencia satmayınca alınabilecek en iyi isimlerden birini aldı. Ibrahimovic, Ribery gibi isimlerle de ilgileniliyor, bu ikisini de alırsa artık söylenecek söz kalmaz.

Dün gördük Kaka'nın imza törenini. Bu yıl Real için farklı olacak. Barcelona geçen yıl 6 attığına pişman olacak gibi görünüyor. Onun acısı çok fena çıkartılacak.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Müthiş takım kurdu madrid bu sezon fakat olur da bi uyum sorunu yaşanırsa gelecek tepkiler çok büyük olur bu kadro teknik direktörsüz şampiyon olacak nitelikte bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu adamdan herşey beklenir.Mal kendini bir şey sanıyo.Ferguson olmadan hiçbirşey ama bunu bilmiyor zavallı.İnşallah Realde berbat oynar ve hayal kırıklığı yaratır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Messi =Ronaldo
    Iniesta = Kaka
    Eto > Benzema
    Valdes < Casillas
    Alves > Ramos
    Pique > Albiol
    Puyol > Pepe
    Abidal > Marcelo
    Xavi + Keita > Snejder + Robben + Gago

Ya bence fark ortada bu kadroyla nasıl yenilecek desenizde Barçanın kadrosu şu an itibariyle daha iyi.Bir kaleciye ihtiyaçları var ama Valdes de kritik maçlarda iyi oynayan bir kaleci Real Villayı alsaydı belkiydi ama şu an Barçanın kadrosu daha iyi.Bana göre Iniesta Kakadan iyi ama onu eşit yazdım karşı çıkanlar olabilir diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Takımda stoper yok deniyo ama Pepe - Raul Albiol - Garay - Metzelder gibi adamlar var. Maicon'u çok istiyolar eğer onu alırlarsa Sergio Ramos stoper oynayacak. Zaten yedek oyuncularında Miguel Torres gibi joker adamları var sağda - solda oynayan.

Perez'in yanında Zidane ve Valdano'nun olması onu hatadan döndürecektir muhtemelen. Benzema'yı aldılar Ribery'i hala çok istiyolar ve ben en az 3-4 adam daha alacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Transferlerin buyuklugune kimsenin birsey soyledigi yok, Barcelona'yi sevmem de ama Real - Barca'yi ezer diyen arkadaslara kesinlikle katilmiyrum.

Sonucta Xavi - Messi - Dani Alves bunlar her turlu takimi parcalayacak tipte oyuncular.
    Suan yazilanlardan oyle bir sonuc cikiyorki sanki bu transferleri Galatasaray yada Fenerbahce yapmis gibi. Bence Pezer abartti ama siz abartmayin.

Ayrica futbolun bu kadar tekillesmesini kesinlikle kınıyorum, Bugun CR7 icin Man U nun maclarini, Kaka icin Milan'in maclarini takip eden kisiler sadece Madrid'imi takip etsinler, futbol bu kadar tekillesmemeli bence. Yazik...

Ayrica hicbir takim teknik direktorsuz basarili olamaz. Sonucta sistemler yonetilmek icindir, kendilerini yonetemezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futboluna bir şey diyemedikleri için, başka yerlerden sallıyorlar. İçinizdeki nefret, gerçekten çok komik...

Nesil
    2006

Ronaldo ne kadar yetenekli olursa olsun, önce adam gibi adam olacak. İşini hakkı ile yapacak.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kızı beyenmemiştir
    beyenmemiştir değil, beğenmemiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Messi =Ronaldo
    Iniesta = Kaka
    Eto > Benzema
    Valdes < Casillas
    Alves > Ramos
    Pique > Albiol
    Puyol > Pepe
    Abidal > Marcelo
    Xavi + Keita > Snejder + Robben + Gago

Ya bence fark ortada bu kadroyla nasıl yenilecek desenizde Barçanın kadrosu şu an itibariyle daha iyi.Bir kaleciye ihtiyaçları var ama Valdes de kritik maçlarda iyi oynayan bir kaleci Real Villayı alsaydı belkiydi ama şu an Barçanın kadrosu daha iyi.Bana göre Iniesta Kakadan iyi ama onu eşit yazdım karşı çıkanlar olabilir diye.
    Tabi bu eşleştirmeler sana göre mesela bana göre Alves Ramos eşit Puyol Pepe eşit.Xavi Keita ikilisinden diğer 3 lü daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Tabi bu eşleştirmeler sana göre mesela bana göre Alves Ramos eşit Puyol Pepe eşit.Xavi Keita ikilisinden diğer 3 lü daha iyi
    Tabi bana göre.Ama genel de benim gibi düşünüyor.Mesela Puyol ;Terry , Nesta ve Ferdinand ile birlikte dünyanın en iyi 4 savunmacısı arasında gösteriliyor.Alves ta dünyanın en iyi sağbeki deniliyor.Öbürü sadece benim görüşüm 3 oyuncu iki ayuncudan daha iyi olabilir tabi.

Ama tabi görüşler değişir.Ama değişmeyecek birşey var ki bu sene La Liga El Classico maçları haricinde pek zevkli geçmeyecek.Bu iki takımın hegamonyasında geçecek

Nesil
    2006
    Yer
    -

Casillas>Valdes
    Pepe=Puyol
    R. Albiol=Pique
    Alves=Ramos
    Marcelo<Abidal
    L.Diarra=Y.Toure
    Xabi Alonso<Xavi(Xabi'yi alacaklar büyük ihtimalle)
    Kaka=İniesta
    Roben=Henry
    C.Ronaldo<Messi
    Benzema<Eto

Yani;

R.Madrid:1 - Barcelona:4

Ama şöyle birşey var, Real'in şuan yedekleri çok daha iyi. Higuain, Gago, M. Diarra, Sneijder, Vaart, RVN..

Tabi sadece oyuncu kalitesiyle olmuyor, çok geniş bir konu, sadece Barça'nın bu senede bütün kupaları alacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ılerı uc elemanları super oldu ancak defansın solu ve göbekte bir iyi isim olmalı realde.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Cok gereksiz bir transfer ve milyonlar yine havada ucusmus , Benzama'nın yerine daha kalitede ve komple bir oyuncu getirebilirlerdi...
    Benzema zaten Avrupa da ki en kompLe forvetLerden biri ALican, Şaşırdın herhaLde
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alves > Ramos bence ramos alvesi katlar ayrıca marceloda ısrar edilirse biraz abidalden yeteneklidir abidalin öyle ekstra özellikleri yokki...Bu transferden sonra artık riberyi almazlar heralde ispanya hükümetinden zenginde real bizim mi haberimiz yok

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

puyol pepe gaddarıyla eşitse barça versin 3 kupayı baştan reale zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

pepe=marquez ya da pepe<pique yapsaydınız bari de düzgün bir şey olsaydı . puyol marquez sakatlanmasa yedek bekleyen teknik yoksunu bir oyuncu . ayrıca bunlar kişisel görüşler burda herkesin karşılaştırmasına gerek yok . çünkü bana kalırsa da sergio ramos mevkisinde dünyanın en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence balon haber .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ronaldodan Nefret Etsemde Banada Balon Haber Gibi Geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    puyol pepe gaddarıyla eşitse barça versin 3 kupayı baştan reale zaten.
    Aynen karşılaştırılması bile saçma bence ama olabilir yani herkese göre değişebilir görüşler.Mesela bana göre Gerrard C.Ronaldodan daha iyi ama heres Ronaldo- Messi diyo.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    pepe=marquez ya da pepe<pique yapsaydınız bari de düzgün bir şey olsaydı . puyol marquez sakatlanmasa yedek bekleyen teknik yoksunu bir oyuncu . ayrıca bunlar kişisel görüşler burda herkesin karşılaştırmasına gerek yok . çünkü bana kalırsa da sergio ramos mevkisinde dünyanın en iyisi
    Defans oyuncusu tekniği napsın ki.Puyolun tek dezavantajı boyunun kısa olması.Yoksa bana göre kademede Puyolun üstüne yok.
    Last edited by omersal : 02.Temmuz.2009 at 21:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri