fatih tekke'yi unutma
Printable View
fatih tekke'yi unutma
Fatih Tekke'yi de Zenit satmıyor..
Aslında Fenerbahçe resmi siteden Appiah'a karşılık Halil ve Kuranyi'yi istedik yazmış. Kuranyi ile olan gelişmeleri yazmışlar ama Schalke'nin Halil'e verdiğiği cevabı yazmamışlar. Ama şu anda takımda bir sürü forvet var, birileri gönderilmeden forver transferine karşıyım...
’Kale Aykut’un olur’
Galatasarayımızın eski, Christoph Daum’un çalıştırdığı Köln’ün ise yeni kalecisi Mondragon kale için Aykut’u avantajlyı gördüğünü söyledi. Almanya’da Sabah Gazetesi’ne özel açıklamalar yapan Mondi’nin görüşleri: ’Galatasaray benim için çok önemli bir takım. Ama şartlar ayrılmamı gerektirdi. Bir senelik daha kontratım vardı. Başkanımızdan 1 seneden sonrası için 1+1 yıllık sözleşme garantisi istedim. Başkanım da dürüstçe bu garantiyi veremeyeceğini söyledi. 36 yaşında Köln’den 3 yıllık teklif alınca kabul etmek durumunda kaldım.’ ’Bunu kimse bilmez ama bir yıllık kontratıma karşılık olarak bonservisimi alabilmek için alacaklarımın yüzde 60’ını Galatasaray’dan almadım.’ ’Galatasaray’la pazar günü (yarın) bir hazırlık maçı oynayacağız. İnanın şimdiden çok heyecanlıyım.’
KALE İÇİN FAVORİSİ AYKUT
’Bana göre Aykut ve Fevzi iyi kalecilerdi. Şimdi Fevzi gitti. Galatasaray’da rekabet Aykut ve Orkun arasında geçecek. Orkun’un maç tecrübesi daha fazla. Ankaragücü ve Erciyes’te devamlı oynadı. Aykut’un Orkun’a göre tecrübesi az ama daha avantajlı. Çünkü Aykut az da olsa Galatasaray’ın kalesini korudu. Galatasaray kalesini korumak o kadar kolay bir iş değil.’ ’Galatasaray bu sezon çok iyi transferler yaptı. Bu transferleri geçen sezon yapsak şampiyon olurduk. Keşke benim zamanımda yapsaydılar. (Gülüyor) Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transferlerini de göz ardı etmemek lazım.’
Baptista ya verecegin kiralama bedeli ile Morientes in bonservisini alıcaksın biraz mantık yürütün.Baptista ya vereceksin 3-4 milyon Real e vereceksin 3-4 milyon kiralama bedeli.bir sene oynayacak yürü eve dönüş.ne anladım ben bu işten.olan takımımızın parasına olucak.bonservisiyle alamayız zaten vermezler.
Ama Morientes i Babtista ya verdigin kiralama bedeli ile bonservisini alacaksın ve bi aksilik cıkmazsa 3-4 sene oynatacaksın
baptista'yı kiralamak yerine morientes'i alalım baptista 1 morientes 5 sene oynar
Kim geliyor şimdi Morientes iyi ama Baptista'yı tercih ederim inş.gelir transferlerimiz
Bu takımın forvete ihtiyacı yok bu takımın bi stoper'e ihtiyacı var.
Yarın öbür gün Edu sakatlandı diyelim ş.ligndeyiz ç.finaldeyiz ( uçtum ama neyse :D) Can mı oynayacak ? Geçen sene Can'ı gördük Dinamo maçlarında.
Forvete de ihtiyacımız yok '' Kezman - Colin - Deivid - Semih - İlhan - Alex '' 6 tane forvetimiz var daha ne forveti istiyosunuz. Hem gençlerin önü açılsın diyosunuz hemde bi forvet daha diyosunuz.
Sekocan aynı stoper mantığını kullan, Kezman sakatlansa kim oynayacak Avrupada ? Deivid mi ? :D
Alex forvet değil...
Baptisda yı kiralık almak sacma olur sadece bunu söylüyorum..............
Gizli forvet değil AMC Kezman ın gerisinde ama Kezman dan daha çok attı çünkü 2numaralı gol adamıydı taktikte... Alex i direk forvet oynatamassınız...
Ya Allah aşkına beyler adam gibi söyleyin.
Bayern'e 4 m € Santa Cruz'a 2.5 m € mu pahalı ? Bu kadar da cimri olunmaz ya.
Cisse'yi alırken Psg'ye 5 m € verdiniz Santa'ya 4 m € fazlamı diyosunuz. Bumudur yani.
Ben bu yönetimden şüphe duymaya başladım. Bunlar ya işlerini bilmiyo yada ben bilmiyorum
İlhan, Semih, Colin'in Can gibi olmayacağının garantisi var mı ? Bence içlerinde en faydalısı Semih olur.. Colin zaten çok abartılıyor, İlhan da tecrübesiz.. Alex de forvet değilki..
Tv 8 de premier ligi sunan spikerin haberinde Adnan Sezginin Baptista'yı transfer edebilmek için İspanya'ya gittiği söylendi.Baptista'da olumlu bakıyormuş transfere.Bonservisi ile değilde 1.5 sene kiralık olarak alınacakmış Real Madrid'de buna izin vermiş.
TV8 de Baptista yakında kampa katılcak dedi, yoksa ikisi birden mi geliyor ? :D
Uçuşlardayız.. :p
Sende varsa git ver o zaman.Cisse'ye 5 m verilmedi ayrıca.Bi yıldız sevdası tutturmussunuz gidiyor hayırlısı.Ucuzunu daha iyisini almak varken nıye paralar bos yere gitsinki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesenin ağzını açtık
Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaşımız, Danimarkalı Per Kroldrup için kesenin ağzını açtı. Siyah-Beyazlı yöneticilerimiz, Fiorentina’nın Danimarkalı stoperi için İtalyan kulübü yetkilileriyle masaya oturdu. Beşiktaş’ın kamp yaptığı Avusturya’nın Seefeld kasabasından Milano’ya geçen Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, Fiorentinalı idareciler ile kıran kırana pazarlık yaptı.
İTALYANLAR ZAMAN İSTEDİ
KROLDRUP ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, Fiorentina Kulübü’nden bu futbolcunun 4 milyon euroluk bonservis ücretinde indirim yapmasını istedi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Kroldrup’un süper bir futbolcu olduğunu belirterek, “Kulübü ile 2009 yılına kadar sözleşmesi var. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın transferi için onay verdiği bir futbolcu. Fiorentina Kulübü’ne son olarak 3 milyon euro önerdik ve bonservisinde indirim yapmasını istedik. Bize bir iki gün içinde haber verecekler” dedi.
Kaynak: Akşam
sonu saviolaya benzemesinde :D
eger gs morientes veya baptista'yı da alırsa tadından yenmez..harika bi takım kurmuş olur...yönetimi tebrik etmek gerekir
TV8 henüz lig bitmeden,yayınladıgı bir haberde Baptista ile fb her konuda anlaştı demişti...27 M €`ya hem de... bunuda unutmayın tv8 gazetedeki haberleri alıyor..........
ispanyaya gitmişler öyle diyorlar herkez baptista haberini ligtvden aldı bence yöneticiler morientes için gitti sonra kombinelere ilgi fazla bildigim kadarıyla daha sonra galatasaray macı yarın tv8 gazeteden aldıgı haberlerı yapıyor...
İkiside gelebilir ama Morientes daha garanti baptistayı kiralıcaz o kadar o para vercez........oooooooo
morientes varken baptistayı kiralamak çok saçma
Baptista suan copa amerika macında hemde final macına cıkacak Allah bilir bu transferden hiç haberi yoktur
saat 14:10 ve 17:15 de ntv de spor programları var kaçırmayın.. morientes i onlar söyledi ilk bi açıklama kesin yapılır..
oLumLu ısLer yapıomukı oLumLu gorusLer beLırtıyım.ben kotu bı sey demıorum sadece transfer poLıtıkanızı eLestırıorum
cırıstanvaL,boumsong,makaLeLe,navarro,luıs fabıano hanı hıc bırı yok en sonunda cisse ddnz (lıverpooL'dakı sandınız resmını bıLe koydunuz) oda yan sanayı cısse cıktı
ben kadronuzu begenmeyıp her mevkiiye oyuncuyu aLmanız gerekıo ddm
ddkLerımın hepsıde doru o yuzden dusmanLık faLan yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ewet tek ben gorebıLıorum ztn bu bnm gorusum
Eger ufacik bir kuskulari olsa haberi cekerlerdi ve ayrica butun ispanya ntv den aldi haberi, bomba olsa kendi guvenilirligini zedelerler.
unutmayin Lincoln transferinde Ntv bitti dedi 3 gun sonra lincoln imzaya geldi.
Şimdi NTV spor baslıyor!!!!!
ben 77 düşündün 7 benzeri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NTV kuluple pazarlıklar sürüyor dedi morientes için
Arkadaşım kim Djibril'in resmi koydu.Kafandan sallama.Ayrıca her mevkiye transfer ne demek.Nerden böyle bir kanıya vardın anlamadım.
Bu neya Kafam karıstı Her kanal farklı haber veriyor Ntv Morientes diyor Tv8 baptisda
beşiktaş cole ile anlaşmış
hayırlı olsun
Tv 8 'e inanılır mı kanka
evet ntv kuluple pazarliklar suruyo felan diyolar ama benim gonlum moride