en iyi mori bonservisiyle alırız
Printable View
en iyi mori bonservisiyle alırız
ntv haberde değişiklikler yapmış sanki... ;;)
arkadaslar bişey soracam dün bgnkü vatan gazetesinin Gs nin aldıgı yıldızı açklayacagı söylenyodu okuyan varm ? gökmen özdemirn yazısıymş ?
alex gizli forvet oynar
Ntv'ye güveniyorum sallama haberleri yok tv 8 diyorsa büyük ihitmal yalan olabilir
Sekocan o para şu an k kötü finansımızdan dolayı çok para bizim için.Ayrıca 4 milyon Euro 7.5 trilyon ediyor.Az para mı?
Ben Cole'ün bizde patlama yapacağını düşünüyorum.Genç yetenek.Bobo ile iyi bir ikili oluştururlar.
UA dragon nereden duydun? Kesin mi?
beyler yapmayın bu takımın adam gibi -en az kezman kalitesinde- bir santrfora ihtiyacı var... stoperde ise önderle can oynayabilir ;;)
[B]beyler bende baktımda pek bişey bulamadm..gökmen özdemr güvenilr bi spor yazarı ve dün denilene göre Gsnin aldıgı ismi açklayacakmş :S kolpa heralde
Yan sanayi Cisse ne demek dogru düzgün konus.Ayrıca ne zaman olumlu bir yorum yaptınki gerci seni kaale alanda suc sacmalamaktan öteye gidemiyosun!
Haklısın 34 yasında yıldıza tonlarca para vercegimize Serdar gibi Burak gibi Bobo gibi maliyeti az ama potansiyeli olan oyuncuları almak daha iyi ;) Biz 4 £ vercegimize klupler bize vermeye calısıyor ama biz kabul etmiyoruz :)
Yazısı yok, Gökmen Özdemir imzalı bir haber varmış.. Ya sallama bence..
O Cissenin resminin konulduğu site yönetimle hiç bir alakası olmayan bir taraftar sitesi.Genellikle sallama haberler yaparlar.Bu sitenin benzerleri fb ve gs için de var;)Doğrudur ben de bu sene transfer politakımız pek beğenmiyorum ama bu her mevkide adama ihtiyacımız olduğu anlamına gelmez.Bize sadece stoper ve forvet lazım o kadar.Yani o kadar da geç kalınmış bişey yok.Bir de sadece Beşiktaş alamıyomuş gibi konuşuyorsun günlerdir Saviola deyip duruyordunuz bu günlerde de Baptista ve Morientese taktınız sizi de görcez bakalım.Cisseyi tanımıyor olabilirsin o zaman Bouzidin ismini hiç duydun mu ya da Linderothun ismini biliyordun diyelim kaç kere izledin bu adamı?
hadi ya baya ümtlenmştm .. neyse bakalım görelm valencia santa cruzu alırsa moriyi elden çkarablr
can 'ın futbol hayatını zico bitirdi
NTV SPOR İZLEYİN
http://video.google.com/videoplay?do...29492775617736
TV8 SPOR
http://video.google.com/videoplay?do...29492775617736
Bu noktaya gelen, oyuncuyla anlasilmis ve avrupaya haber olarak gecmis bir transfer bu dk dan sonra cok zor yatar.
su an son fiyatlari konusuyorlardir. indirimdi arttirimdi onunla ugrasiyorlardir.
baptista olayi ise lig tv nin ortaya attigi yalan.
dogan grubuyla aramizdaki paylasimlari golgelemek amaciyla yapilmistir.
Daha öncede lincoln hakkında yazmıslardı hatta egemen buraya koymustu........adam copa amarıkada fınal macına cıkacak
NTV hiçbi zaman kolpa haber yapmaz bence bu iş olacak
sağol kanka videolar için diğeri17:15 de mi?
Can abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil maalesef. Her an hata yapabilecek bir oyuncu. Yani bomba.
Can yaptığı hatalarla bu takımda hiç bir zaman 11'de oynayamayacağını gösterdi.Bence de forvete gerek yok zaten takım tek forvet oynuyor Kezman o plmadığında oynayabilecek isimlerde var Deivid-Semih-İlhan-Kazım bence Ali Çamdalı'yı alıp transferi kapatalım.Aslında stoperede gerek yok Gökhan Gönül geldikten sorna Önder stopere geçer
beyler bi ihtimal sdce morientes gelmeyedebilr çnkü carruscanın her yerden talibi çkyo belki bi sag bek olabilr
aymanı satar hem kontejyanı açarlar hem para kazanırlar serkanla hüseyin orda oynar
Alex forvet değil gol kralı. İşin garibi sadece bu gollerin ikisini penaltıdan attı. Forvet olsa ne olurdu merak ediyorum.
Fenerbahçe'nin forvete gerçekten ihtiyacı yok. Tek forvet oynayan Fenerbahçe için iki yedek forvet yeter. Zaten yetmese bile Kazım, İlhan olsun forvette oynayabilir.
Defans oyuncu gerçekten alınmalı. Stoper olarak. Ama bu isim tecrübeli bir yedek olabilir. Çünkü gelecek isimin takımda ilk onbirde oynama ihtimali yok.
Arkadaslar bu olay aynı lincoln olayına döndü bunun içinde sabır
Bence Fenerbahçe Gökhan Gönül'ü alarak transferi noktaladı.
Ayrıca ATV sporda kolay kolay son dakika haberş vermez hemde kesin olay birsey demez.....Galatasarayı cok iyi tanıyan Ali kırca var
kaynaklar çk saglam bi kere herşeyden önce fotomaç yok işn içnde :D
Elimizde bir yabancı fazlamız var. Şuan Metaus'da Avusturya kanpında. Aslında Nobre gibi oda Türk yapılabilir. Veya geçen yıl ki gibi bir Türk kulübüne gönderilebilinir.
Oynayabilir ama tek forvet olarak değil. Yanında birisi olursa daha iyi olur. Hem asist yapar hem gol atar. Bence ortasahada kayboluyor. Çünkü top sürme yeteneği yok.Quote:
Originally Posted by fmsmyrna
Kolot haftaya 2 transferi bitireceklerini söylemiş.:rolleyes:
zico stoper isterm diyo yönetm forvet aryo nsl iş anlamadm
Galatasaray bu sene kesin olarak transfer şampiyonu Morientes'de gelirse ki öyle gözüküyor ben en az bir çeyrek final bekliyorum Galatasaray'dan Uefa'da
Sanmıyorum Alex çift forvet oynasa sürekli başında bir stoper olucak bu şekilde orta saha ve forvet arasında duruyor senin dediğin gibi kayboluyor.Arkalardan çıkıp geliyor ve golünü atıyor bu sene bir çok golü öyle attı.Çok örneği var.Bursa ve Erciyes deplasmanı.Ankara içierde olan maç daha bir çok örnek vardır.