Sayfa 375 / 439 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425 ... SonSon
11,221 ile 11,250 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Ya Allah aşkına beyler adam gibi söyleyin.

Bayern'e 4 m € Santa Cruz'a 2.5 m € mu pahalı ? Bu kadar da cimri olunmaz ya.

Cisse'yi alırken Psg'ye 5 m € verdiniz Santa'ya 4 m € fazlamı diyosunuz. Bumudur yani.

Ben bu yönetimden şüphe duymaya başladım. Bunlar ya işlerini bilmiyo yada ben bilmiyorum
    Sende varsa git ver o zaman.Cisse'ye 5 m verilmedi ayrıca.Bi yıldız sevdası tutturmussunuz gidiyor hayırlısı.Ucuzunu daha iyisini almak varken nıye paralar bos yere gitsinki.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kesenin ağzını açtık

Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaşımız, Danimarkalı Per Kroldrup için kesenin ağzını açtı. Siyah-Beyazlı yöneticilerimiz, Fiorentina’nın Danimarkalı stoperi için İtalyan kulübü yetkilileriyle masaya oturdu. Beşiktaş’ın kamp yaptığı Avusturya’nın Seefeld kasabasından Milano’ya geçen Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, Fiorentinalı idareciler ile kıran kırana pazarlık yaptı.

İTALYANLAR ZAMAN İSTEDİ

KROLDRUP ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, Fiorentina Kulübü’nden bu futbolcunun 4 milyon euroluk bonservis ücretinde indirim yapmasını istedi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Kroldrup’un süper bir futbolcu olduğunu belirterek, “Kulübü ile 2009 yılına kadar sözleşmesi var. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın transferi için onay verdiği bir futbolcu. Fiorentina Kulübü’ne son olarak 3 milyon euro önerdik ve bonservisinde indirim yapmasını istedik. Bize bir iki gün içinde haber verecekler” dedi.

Kaynak: Akşam

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

sonu saviolaya benzemesinde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İlhan, Semih, Colin'in Can gibi olmayacağının garantisi var mı ? Bence içlerinde en faydalısı Semih olur.. Colin zaten çok abartılıyor, İlhan da tecrübesiz.. Alex de forvet değilki..
    Semih - Deivid - yine 2 forvet var Deivid zaten bu sene Kezman'dan da iyi olucak inş..
    Ben yine stoperde ısrarcıyım ama yönetim neder bilmiyorum

Alex forvet değil ama çok rahat oynar geçen sene çoğu maçta forvet oynadı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

eger gs morientes veya baptista'yı da alırsa tadından yenmez..harika bi takım kurmuş olur...yönetimi tebrik etmek gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TV8 henüz lig bitmeden,yayınladıgı bir haberde Baptista ile fb her konuda anlaştı demişti...27 M €`ya hem de... bunuda unutmayın tv8 gazetedeki haberleri alıyor..........

ispanyaya gitmişler öyle diyorlar herkez baptista haberini ligtvden aldı bence yöneticiler morientes için gitti sonra kombinelere ilgi fazla bildigim kadarıyla daha sonra galatasaray macı yarın tv8 gazeteden aldıgı haberlerı yapıyor...

İkiside gelebilir ama Morientes daha garanti baptistayı kiralıcaz o kadar o para vercez........oooooooo

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    TV8 de Baptista yakında kampa katılcak dedi, yoksa ikisi birden mi geliyor ?

Uçuşlardayız..
    Aynısını 13:38 geçe ikimizde yazdık

morientes varken baptistayı kiralamak çok saçma

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptista suan copa amerika macında hemde final macına cıkacak Allah bilir bu transferden hiç haberi yoktur

saat 14:10 ve 17:15 de ntv de spor programları var kaçırmayın.. morientes i onlar söyledi ilk bi açıklama kesin yapılır..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben artık kesin olarak karar verdim sen Beşiktaş düşmanısın.Ne zaman konu geçse hep olumsuz görüşler,küçük görmeler...Artık bunlara son verirsen sevinirim
    oLumLu ısLer yapıomukı oLumLu gorusLer beLırtıyım.ben kotu bı sey demıorum sadece transfer poLıtıkanızı eLestırıorum

cırıstanvaL,boumsong,makaLeLe,navarro,luıs fabıano hanı hıc bırı yok en sonunda cisse ddnz (lıverpooL'dakı sandınız resmını bıLe koydunuz) oda yan sanayı cısse cıktı

ben kadronuzu begenmeyıp her mevkiiye oyuncuyu aLmanız gerekıo ddm
    ddkLerımın hepsıde doru o yuzden dusmanLık faLan yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by welet View Post
    Sacmalamayı bırak her mevkiye adam alcakmısız bunu tek senmi görebiliosun ?
    ewet tek ben gorebıLıorum ztn bu bnm gorusum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    erdemzorer moriye kaç numarayı vereceğiz
    19 verelm kardes cihanda gidiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eger ufacik bir kuskulari olsa haberi cekerlerdi ve ayrica butun ispanya ntv den aldi haberi, bomba olsa kendi guvenilirligini zedelerler.
    unutmayin Lincoln transferinde Ntv bitti dedi 3 gun sonra lincoln imzaya geldi.

Şimdi NTV spor baslıyor!!!!!

ben 77 düşündün 7 benzeri
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    NTV kuluple pazarlıklar sürüyor dedi morientes için

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşım kim Djibril'in resmi koydu.Kafandan sallama.Ayrıca her mevkiye transfer ne demek.Nerden böyle bir kanıya vardın anlamadım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Sende varsa git ver o zaman.Cisse'ye 5 m verilmedi ayrıca.Bi yıldız sevdası tutturmussunuz gidiyor hayırlısı.Ucuzunu daha iyisini almak varken nıye paralar bos yere gitsinki.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kesenin ağzını açtık

Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaşımız, Danimarkalı Per Kroldrup için kesenin ağzını açtı. Siyah-Beyazlı yöneticilerimiz, Fiorentina’nın Danimarkalı stoperi için İtalyan kulübü yetkilileriyle masaya oturdu. Beşiktaş’ın kamp yaptığı Avusturya’nın Seefeld kasabasından Milano’ya geçen Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, Fiorentinalı idareciler ile kıran kırana pazarlık yaptı.

İTALYANLAR ZAMAN İSTEDİ

KROLDRUP ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, Fiorentina Kulübü’nden bu futbolcunun 4 milyon euroluk bonservis ücretinde indirim yapmasını istedi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Kroldrup’un süper bir futbolcu olduğunu belirterek, “Kulübü ile 2009 yılına kadar sözleşmesi var. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın transferi için onay verdiği bir futbolcu. Fiorentina Kulübü’ne son olarak 3 milyon euro önerdik ve bonservisinde indirim yapmasını istedik. Bize bir iki gün içinde haber verecekler” dedi.

Kaynak: Akşam
    4 m € çok pahalıysa 3. ligden bi tane forvet alın çok uucuz 4 m € falan de değil 10 milyar tam size göre

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    ben 77 düşündün 7 benzeri
    o da olr kardes yeterki gelsn

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu neya Kafam karıstı Her kanal farklı haber veriyor Ntv Morientes diyor Tv8 baptisda

beşiktaş cole ile anlaşmış
    hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bu neya Kafam karıstı Her kanal farklı haber veriyor Ntv Morientes diyor Tv8 baptisda
    Farketmez yaw, ikiside olur

Tv 8 'e inanılır mı kanka

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

evet ntv kuluple pazarliklar suruyo felan diyolar ama benim gonlum moride
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

en iyi mori bonservisiyle alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ntv haberde değişiklikler yapmış sanki...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar bişey soracam dün bgnkü vatan gazetesinin Gs nin aldıgı yıldızı açklayacagı söylenyodu okuyan varm ? gökmen özdemirn yazısıymş ?

alex gizli forvet oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntv'ye güveniyorum sallama haberleri yok tv 8 diyorsa büyük ihitmal yalan olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sekocan o para şu an k kötü finansımızdan dolayı çok para bizim için.Ayrıca 4 milyon Euro 7.5 trilyon ediyor.Az para mı?

Ben Cole'ün bizde patlama yapacağını düşünüyorum.Genç yetenek.Bobo ile iyi bir ikili oluştururlar.

UA dragon nereden duydun? Kesin mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadaslar bişey soracam dün bgnkü vatan gazetesinin Gs nin aldıgı yıldızı açklayacagı söylenyodu okuyan varm ? gökmen özdemirn yazısıymş ?
    kardeş ben aradım ama bulamadım
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Baptista diyor.. 12 milyon euro istemiş R. Madrid, bizimkilerde 6 milyon Eurodan pazarlığa başlamış, falan filan.. Kolpa bence..

Ayrıca bonservisin 3 te 2 sini, Ülker karşılayacak falan diyorlar.. Senaryo çok yav..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler yapmayın bu takımın adam gibi -en az kezman kalitesinde- bir santrfora ihtiyacı var... stoperde ise önderle can oynayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]beyler bende baktımda pek bişey bulamadm..gökmen özdemr güvenilr bi spor yazarı ve dün denilene göre Gsnin aldıgı ismi açklayacakmş :S kolpa heralde

Mesaj Yetkileri