3-5-2 yi ya aragones yada zicodan biri denemişti ligin ilk haftasında ve hüsran yaşamıştık sonra 4 lü savunmaya geçilmişti
Savunmamız oturmadı daha oturmadan da bu sistemi oynatmak intihar olur
Printable View
1 hafta deneyip vazgeçmesi saçmalık.Al hem defansta hem ofansta sağlam takım.
http://this11.com/boards/abFjMFtanA.jpg
Make your football formation with this11.com
Yalnız ordaki 2 bek ofansif olarak düşünülmüş galiba. ?
Ofansif tabi , zaten ikisi de ofansif bek , özelliklerini daha rahat kullanırlar , defans orjinli oldukları için de savunma müdahelelerinde de fark yaratırlar.
gökhan neysede hasan alinin açık olarak ofansfta ciddi katkılar vericeğini gerçekten düşünüyor musunuz ? bide ortasahadaki 2 oyuncu çift yönlü olmalı salih yerine meireless olabilir orda solda da kuyt olabilir öyle 3-5-2 olucağını sanmıyorum
bu arada emenike sağ tarafta oynarsa hiç şaşırmayın webo kuyttan 10 kat daha iyidir
3'lü defansın var , kesici Topal var , Hasan Ali ve Gökhan da varken orta sahadaki oyuncunun çift yönlü olmasına gerek yok , sol da sağ da şu anda olduğundan daha kötü işlemez , 2 katı daha iyi işler kadro yapısı çok uygun bu sisteme.
4-4-2 mümkün değil bu kadroyla , Topal'ı kesemezsin.
Kanatlı 4-1-3-2 4-3-3 gibi sistemler için kanatımız yok.
İki seçenek var ya Galatasaray'ın kullandığı sistem ya 3-5-2.Keşke denense.
kanatsiz sistem fenerbahcede olur aslinda bu sekilde yani ama ersun yanal hep tek forvet tercih ediyor zor tabi..
http://this11.com/boards/abFjNduag6.jpg
Zico Rize maçında denedi izlemiştim o maçı :) hatta şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığınız sezon. O maçta bol pozisyona girmiştiniz ama savunmada verilen açıklar yüzünden sadece o maçla kalmıştı. Maç 1-1 berabere bitmişti diye biliyorum. Ligin 4. , 5. haftasıydı sanırım.
Adam ne hale gelmiş yahu
http://img844.imageshack.us/img844/9651/xu0c.png
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 2 ayrı isme hakaret ettiği iddiasıyla hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. (DHA)
Bu adam kime hakaret etmedi acaba,kendi taraftarlarına bile hakaret etmişliği var.
Sefa Kalya'da dava açmış Salzburg maçında bedava bilet dagıtmış diye.
Hala aziz yildirimcilar laf kondurmamazlik yaparlar mi sevgili baskanlarina
Aziz Yıldırım bi hapise girse ama yargıtay ama başka bişey, lokma döktürüp mahalleye dağıtıcam
Kavga gibi duruyor ama antrenmanda De Guzman ile havada çarpışmışlar,öyle yazıyor haberlerde.
Aziz Yıldırım dövmüş :)
Aziz Yıldırım bıraksın isterim ama siz sevmeyince daha çok seviyorum bu adamı :)
De Guzman ile çarpışmış. Kuyt'ın kaşına 5 dikiş atılmış, olay sonrası De Guzman'ı ambulansla hastaneye kaldırmışlar.
Aziz Yıldırım'a 3 Temmuz'da kızan 3 kişilik ekipteydim ben :)
O gün büyük başkanın arkasındayız diyenler bugün arkasından vuruyorlar. Onları duruşlarından ötürü tebrik ediyorum.
Bunun dışında ben de Aziz Yıldırım gitsin isterim ama bir şekilde hapise girsin diye dua etmek günah oluyor. Günahı boynunuza tabi o konuya da ben giremem. Sadece böyle laflar okumak midemi bulandırıyor.
kuyt yine iyi. De guzman beyin sarsıntısı geçirmiş müşaade altındaymış
Gözün haline bak yahu dayak yemekten beter olmuş.
Kuyt'ın Jonathan De Guzman ile çarpışmasını aşağıdan izleyebilirsiniz:
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...nSXTVQ48244SXQ
Konya Torku maçının 18 kişilik kadrosunda yer alıyor Kuyt, sözleşmesinde "her maç oynayacak" diye bir madde var herhalde.
Stochun schalkeye attigi gol
http://www.youtube.com/watch?v=p5zpO...ature=youtu.be
Lanet olsun böyle zihniyete. Stoch'u gönderen zihniyete.
Yaptığım müthiş sosyolojik tespit: Fener maçının olduğu günlerde gündüz mutsuz Fenerbahçeli, maçtan sonra da mutlu Fenerbahçeli göremezsiniz
alıntı
Daha ligin 2. haftası ve boş tribünler. İnsanları futboldan ve Fenerbahçe'den soğuttunuz Fenerbahçe yönetimi. Artık gidin, İstifa edip onurunuzla gidin de yarın Uefa'nın, Yargıtay'ın kararlarıyla onursuz bir şekilde ayrılmayın.
Benimde dikkatimi çeken ilk şey tribünler oldu. Tribünlerde çok büyük boşluklar vardı. Fenerbahçe iç sahada oynadığı zaman stadın %90'ı dolardı. Malum yaz sezonu olduğu için millet tatilini sürdürüyor. Bu aydan sonra dolar herhalde stat. Genelde Fenerbahçe maçına gelen taraftarlar varlıklı kişilerden oluşuyor denilir. Bu sezon kaç kombine satıldı net bir rakam var mı. Taraftar takıma sırt çevirdiyse bilemem tabi.
Keşke toplantının ardından yönetim istifa ettiğini açıklasa
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım'ın istifa etti ! yönetim kurulunun kararı bekleniyor !
Yönetim kurulunun bu kararı kabul ettiği söyleniyor, karar FB TV ve fenerbahce.org adresinden açıklanacak !
Lütfen gerçek olsun.
SON DAKİKA | 1-2 saat içinde Aziz Yıldırımın istifası açıklanabilir! Yönetim istifayı kabul etti!
Umarım gerçektir.
İstifa edecektir,haber %95 doğru
Bence şu anda Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi hiç doğru değil. Başka bir çözüm lazım Fenerbahçe'ye. Şu anda tüm Fenerbahçeliler sinirli ve sabrı taşmış durumda ama gelen gideni aratmasın sonra. Hele ki şu şike olayları hala muallakta iken bırakması hiç doğru olmaz. Her Fenerbahçe'linin arkasında olması lazım. Adam artık öyle yıprandı ki doğru düzgün takım bile kuramadı. Asıl şimdi Fenerliler destek göstermeli.
Şike olayından bağımsız olarak başkanın istifa etmesi gerekiyordu zaten. Artık kendisini seven yok taraftarlar arasında.