Sayfa 375 / 447 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425 ... SonSon
11,221 ile 11,250 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Caner göbeğe daha yakın oynar. Kuyt daha hücumcu.
    Last edited by ForsakeN : 12.Ağustos.2013 at 13:40

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hala şu Caner'den birşeyler bekliyorsanız boşuna derim. Senede en fazla 3 maçta iyi oynar, özellikle biz gerideyken girdiğinde topu saçma sapan şişirmekten başka birşey yapmıyor. Dün oyuna sonradan girdi herkesden diriyken bir tane sprinti yok. Adama bir de kanat oyuncusu olacak. Salih ve Recep takıma monte edilmeli artık Caner'le falan olmaz.

Takımda çok fazla yaşlı oyuncu var ve takım iyi çalışmamış. 30. dakikada Kuyt, Emre, Baroni ve Topuz resmen bitti. Sow da gününde olmayınca takım hiçbirşey yapamadı. Takımın gençleşmesi gerekiyor. Alper kesinlikle sahada olmalı, Emre ve Meireles mümkünse oynamasınlar artık yarım saat zor dayanıyorlar.

Hasan Ali şu an sol bekte harika oynuyor. Kadlec ve Alves stoperde oynasın gerektiğinde Kadlec sola geçer ve Hasan Ali dinlenir. Ersun Yanal GS maçında Topuz'u sağ beke koyarak hata yaptı, sağa Bekir'i koyup ortada Kadlec-Alves le başlayabilirdi. Bu arada Topuz fizik olarak kendini toparlarsa ligde en azından 10 takıma karşı oynayabilir. Zaten ondan bütün maçlarda oynamasını bekleyen yok. Gökhan Gönül gibi bir bekin yerini kimse dolduramaz. Dünyada hangi takımın aynı kalitede 2 tane sağ beki var. Takıma yedek forvet kesinlikle gerekli, dün en ofansif yedeğimiz topu şişirmekten başka birşey yapmayan Canerdi. Ersun Yanal'ın Emre ve Cristian'dan vazgeçmesi lazım artık, en azından fizik olarak hazır olana kadar. Aynı şekilde Kuyt ta çok kötü durumda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Webo ile Sow'un kondisyonu 60 dakikalık ondan sonrası sıkıntı. Bakıyorum Meireles gitsin falan deniyor da Meireles'in oynadığı maçlar ile oynamadığı maçlar arasında ki farklar çok net belli oluyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Webo ile Sow'un kondisyonu 60 dakikalık ondan sonrası sıkıntı. Bakıyorum Meireles gitsin falan deniyor da Meireles'in oynadığı maçlar ile oynamadığı maçlar arasında ki farklar çok net belli oluyor.
    Dün Drogba'nın kaç kere Hasan Ali veya Topuzla defansa geldiğini gördün. Ama Sow ve Webo en azından 15-20 kere gelmiştir. Bu şekilde koşan hiçbir forvet 60 dakikanın üstüne çıkamaz. Yoksa Sow da Webo da rahat bir şekilde 90 dakika çıkarabilir. Sorun sistemde ve oyuncuları hazırlayamayan teknik ekipte.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

8 tane ortasaha var, hiçbirisi de oynadığı oyunla ne sow'u, ne de webo'yu attığı pas ile kaleciyle karşı karşıya bırakabilir. yaratıcı oyuncu eksikliği var.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gökhan iyileşene kadar şu formasyon ile çıkabiliriz sahaya. 3-6-1 Sow ceza sahasına daha yakın olma şartıyla tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@goosfraba

Recep ve Salih'te o yetenek fazlasıyla var ancak onlara tahammün edebilecek bir ortam maalesef yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Gökhan iyileşene kadar şu formasyon ile çıkabiliriz sahaya. 3-6-1 Sow ceza sahasına daha yakın olma şartıyla tabi.

Valla 4 tane defansla çıktığımız halde Allah bereket versin bir sürü pozisyon veriyoruz 3 defans ile düşünemiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla 4 tane defansla çıktığımız halde Allah bereket versin bir sürü pozisyon veriyoruz 3 defans ile düşünemiyorum
    Yalnız verdiğimiz pozisyonlar genellikle M.Topuz'un yanlış pozisyon almasından kaynaklanıyor. Kadlec, Egemen ve Alves üçlüsü geriyi çok iyi toparlar diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra M.Topal da stoperlerin arasına girmeyi sevdiğinden dolayı gerideki üçlünün sağına Bekir'i koyup Alvesi ortaya çekebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Emrenin sakat olmadığı sürece kesik yiyeceğini düşünmüyorum şahsen. Keşke Salih o pozisyonda 3-4 maç oynatılsa. Bence açılacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Recep kiralanmalı ama salih kesinlikle ilk 11 oynamalı Alper ve Mehmet Topal ile birlikte takıma sağ bek ve hala kanat oyuncusu lazım. Kuyt, Sow ve Caner ile olmaz bu iş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu isimlerle olmayacağı için kanatsız oynamalıyız. Bu orta saha bolluğunda 4-4-2'yi kanatsız oynamalıyız.beklerimize de güveniyorken,yani defansif anlamda önlerinde birisi olmasa da vasatın altına pek düşmezler(zaten alışkınlar senelerdir önlerinde adam oynamadığından) bu sisteme dönmeliyiz. Topal-meireles-salih-alper inanılmaz işler yapabilir 2-3 maç oynayıp birbirlerine ısındıktan sonra. Hem çok koşan hem de değişik meziyetleri olan oyuncular bunlar. Topal ve Meireles uzaktan etkili şut atarlar,Alper iyi bir delicidir,Salih ise ortalama üstü bir zekaya sahip,pası seven bir oyuncu.

Bu 4'lünün önüne Sow-Emenike ve Kuyt'ı değiştirerek koyarsın,her türlü oynarlar. Gözünü diktiği gol rekoruna yaklaşır bu takım. Gerektiğinde bekler hücuma çıkar,Mehmet Topal defansı 3'ler gibi oynar. Saha içi alternatifi de yüksek bir 11 olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post

Geçenlerde de söyledim yine söylüyorum , Gökhan geldiğinde bile formasyonlarımızdan biri hatta ilk formasyon 3-6-1 - 3-5-2 tarzında olmalı.Türkiye ve hele 3 büyük takıma o kadar uygun bir sistem ki , neden denenmez anlamıyorum demiştim , kesinlikle denenmeli.Bek bulma özürlüsü takımlarımıza ilaç olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sow gibi bir adam sol kanat oynarken benim bile Fenerbahçe için içim cız ediyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sow gibi bir adam sol kanat oynarken benim bile Fenerbahçe için içim cız ediyor.
    Avrupa'da başka takımlar kanat oyuncularını (Walcott, Bale..) forvette oynatırken bizde durum tam tersi. Direk ileri uç oyuncusu Sow'u sola, Emenike ve Burak'ı sağ kenara yazıyoruz. Bu oyuncuların kanat özellikleri olmamasına rağmen. Hocalar biraz hızlı bir oyuncu gördü mü kanata, azıcık teknik bir oyuncu gördü mü hemen forvet arkasına çekiyorlar. Baroni, Fernandes gibi.. Hocalar kadroda yama yaptıkça ilk 11'ini bulamıyorlar. Saydığım oyunculardan bir tek Burak kanatta oynayabilir. Ama Terim hep esas mevkisinde oynattı hiç kanatlara atmadı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bize önce düzgün bir başkan, düzgün bir hoca ve teknik ekip lazım. Son 4 yılır takım hazırlık kampında dökülüyor ama hala aynı ekip duruyor, üstelik en iyi kondisyoner de takımdan ayrılıyor. Ondan sonra da takımın hazır olması için 1 ay var, olmadı 1,5 ay daha diye diye sezon bitiyor. Artık kulüp her anlamda dökülüyor biz de burada 11 yazıyoruz. Takımın köklü bir değişikliğe ihtiyacı var.

Taktik için konuşacak olursak herkesin dediği gibi kesinlikle baklava orta sahalı 4-4-2 oynamalıyız. Ve bu taktikte Alper, Salih, Recep üçlüsünden en az ikisi sahada olmalı. Ama malesef sırf tecrübeliler diye 30 dakika koşup biten Meireles, Emre ve Cristian sahaya çıkacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

burada sayfalar boyunca boşu boşuna çene döküyoruz arkadaşlar. webo yerine emenike geçecek sadece, başka da hiçbir değişiklik olmayacak. fenerbahçe aykut kocaman'ın kalıntılarını sonuna kadar silmeden hiçbir zaman hedeflediği başarıları yakalayamaz.

edit: himone'ye sonuna kadar katılıyorum. başkan, teknik direktör ve teknik ekip kesinlikle değişmeli, başka yolu yok.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim en büyük problemimiz ligin ilk bir veya bir buçuk ayında takımın hazır olacağı görüşüne sığınılıp olmadık puanlar kaybedilmesi ve sezon sonunda o kaybedilen puanlar sonucu şampiyonluğun kaçmasıdır. Ligin başı olmasa her sene şampiyon olacağız ama şu ligin başının önemini bi anlayamadılar arkadaş. Yine aynı senaryo takım 1 ay sonra daha iyi olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Theo Walcott sakatlanmış 2 hafta yok
    http://skorer.milliyet.com.tr/arsena...73/default.htm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Geçenlerde de söyledim yine söylüyorum , Gökhan geldiğinde bile formasyonlarımızdan biri hatta ilk formasyon 3-6-1 - 3-5-2 tarzında olmalı.Türkiye ve hele 3 büyük takıma o kadar uygun bir sistem ki , neden denenmez anlamıyorum demiştim , kesinlikle denenmeli.Bek bulma özürlüsü takımlarımıza ilaç olacaktır.
    3-5-2 yi ya aragones yada zicodan biri denemişti ligin ilk haftasında ve hüsran yaşamıştık sonra 4 lü savunmaya geçilmişti
    Savunmamız oturmadı daha oturmadan da bu sistemi oynatmak intihar olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    3-5-2 yi ya aragones yada zicodan biri denemişti ligin ilk haftasında ve hüsran yaşamıştık sonra 4 lü savunmaya geçilmişti
    1 hafta deneyip vazgeçmesi saçmalık.Al hem defansta hem ofansta sağlam takım.

Make your football formation with this11.com

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu 3 - 5 - 2 değil baya bildiğin 5 - 3 - 2 olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız ordaki 2 bek ofansif olarak düşünülmüş galiba. ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ofansif tabi , zaten ikisi de ofansif bek , özelliklerini daha rahat kullanırlar , defans orjinli oldukları için de savunma müdahelelerinde de fark yaratırlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yalnız ordaki 2 bek ofansif olarak düşünülmüş galiba. ?
    gökhan neysede hasan alinin açık olarak ofansfta ciddi katkılar vericeğini gerçekten düşünüyor musunuz ? bide ortasahadaki 2 oyuncu çift yönlü olmalı salih yerine meireless olabilir orda solda da kuyt olabilir öyle 3-5-2 olucağını sanmıyorum

bu arada emenike sağ tarafta oynarsa hiç şaşırmayın webo kuyttan 10 kat daha iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    gökhan neysede hasan alinin açık olarak ofansfta ciddi katkılar vericeğini gerçekten düşünüyor musunuz ? bide ortasahadaki 2 oyuncu çift yönlü olmalı salih yerine meireless olabilir orda solda da kuyt olabilir öyle 3-5-2 olucağını sanmıyorum

bu arada emenike sağ tarafta oynarsa hiç şaşırmayın webo kuyttan 10 kat daha iyidir
    3'lü defansın var , kesici Topal var , Hasan Ali ve Gökhan da varken orta sahadaki oyuncunun çift yönlü olmasına gerek yok , sol da sağ da şu anda olduğundan daha kötü işlemez , 2 katı daha iyi işler kadro yapısı çok uygun bu sisteme.

4-4-2 mümkün değil bu kadroyla , Topal'ı kesemezsin.
    Kanatlı 4-1-3-2 4-3-3 gibi sistemler için kanatımız yok.

İki seçenek var ya Galatasaray'ın kullandığı sistem ya 3-5-2.Keşke denense.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kanatsiz sistem fenerbahcede olur aslinda bu sekilde yani ama ersun yanal hep tek forvet tercih ediyor zor tabi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hasan Ali yerine Hücumda daha etkili olması için Caner'de oynatılabilir

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Zico Rize maçında denedi izlemiştim o maçı hatta şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığınız sezon. O maçta bol pozisyona girmiştiniz ama savunmada verilen açıklar yüzünden sadece o maçla kalmıştı. Maç 1-1 berabere bitmişti diye biliyorum. Ligin 4. , 5. haftasıydı sanırım.

Mesaj Yetkileri