Insua'mi koyaydiniz sol beke :(
Printable View
Insua'mi koyaydiniz sol beke :(
Andre Santos'u isteseler bizden sol beke.Bizden bize oyuncu satmış olurduk güzel olurdu:) Jose'yi izlemedim benim için kapalı kutudur umarım başarılı olur.Emek ve para harcıyor yöneticiler eski günlere dönebilmek için,sevindirici bir haber bu.Aynı kararlılıkla bir kaç sene devam ederlerse zor yenilen bir takım halini alır Liverpool.
Bu sefer başarılı olacak gibi hissediyorum ben.
Bu sene geçiş yılı olacak L'pool adına. Sezonu ilk 4 de bitirmemiz bize yetecektir. Seneye şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
Bu kötü oldu işte. Artık Manu, Chelsea maçları yerine Tuncay'lı Bolton'ı izleyeceğiz.
Spormax'in tüm işi premier lig nasıl olsa 4 büyüklerin maçları yayınlanır kesin .Bolton'u da yayınlarlar artık o ayrı .
Bolton'da da bir şeyler veremezse İnglitere gezisi son bulur ve Wolfsburg'a geri dönüp sözleşmesi bitene kadar oynar orada. Sonra da büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'ye gelir ve futbolu bırakır. Artık Tuncay için görünen durum bu bana göre. Çok fazla gezdi çünkü.
Çalışma iznini yenilemesi gerekiyormuş bu sebeple önümüzdeki hafta sahadaki yerini alamayacak. Ben nedense ingiltere'de parlayacağını düşünüyorum Tuncay'ın, umarım beni kara çıkartmaz :D
M'boro'yu bırakması en başta hataydı. ben o eski günlerine dönebileceğine inanmıyorum
Jadson 12M Pound karşılığında Arsenal'de
Kaynak: Yabanci Haber Kaynaklari
Haberin kesinliğini araştırmadım fakat Fabregas'ın gidişine ithafen alındıysa bu adam FM tabiriyle amc.Gerçekte 6-7 kez izledim iyi oyuncu ama Premier League ' e ne kadar uyum sağlar orası meçhul ve ben zorlanacağını düşünüyorum.
''Arsenal snap up £12m Jadson as 'new Fabregas'
</EM>
Nasri agrees five-year deal on £165,000 a week – and City want him to play Monday
By Ian Herbert, Northern Football Correspondent''
Independent'in sitesinden...
Hayır da City'nin de kanat oyuncusuna ihtiyacı varsa dünyada kimsenin kanat oyuncusu yoktur hani.
12 Ağustos 2011 14:30 | NTV Spor ve Ajanslar
Liverpool, Newcastle United takımının İspanyol sol beki Jose Enrique'yi transfer etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/175/liverpool_AM21B.jpg
Liverpool, Newcastle United takımının İspanyol sol beki Jose Enrique'yi transfer etti.
Liverpool'un internet sitesindeki haberde, 25 yaşındaki Enrique ile bu sabah sözleşme imzalandığı belirtildi, ancak ayrıntı verilmedi. İngiliz basınındaki haberlerde, Enrique ile 5 yılılk sözleşme imzalandığı ve transfer için Liverpool'un 8 milyon euro ödediği belirtildi.
Enrique, yaptığı açıklamada, ''Bu, hayatımın en güzel günlerinden biri. Dünyanın en iyi takımlarından birine geldim. Çok mutluyum'' dedi.
Yerinde bi transfer. Newcastle takımın yıldızlarını bir bir yolladı bakalım ne olacak.
http://www.biyografim.net/images/per...asamoykusu.jpg
tribundergi: Ji-Sung Park, Manchester United ile sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattı.
İyi Adam Ama :)
31'ine merdiven dayamış gitsin ülkesine Manchester'ın şu yaşlıları bırakması lazım ama şaka bir yana
Tecrübeliler ile bu kadar iyi top oynuyorlar :)
İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen Gonzalo Higuain için Premier Lig'in dev kulüplerinden Liverpool'un talip olduğu iddia edildi.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/higuaing23423.jpg
12 Ağustos 2011 Cuma - 18:00
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Real Madrid'in Arjantinli forveti Gonzalo Higuain için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
Arjantin'de yayın yapan Ole gazetesinde yer alan haberde, Real Madrid teknik patronu Jose Mourinho'nun elinde Karim Benzema ve Gonzalo Higuain gibi iki isim olmasına rağmen halen forvet arayışında olmasının diğer kulüpleri harekete geçirdiği belirtildi.
İngiliz ekibi Liverpool'un Higuain için 25 milyon avroluk bir teklif sunmaya hazırlandığını belirten gazete ayrıca Arjantinli oyuncu için Roma'nın da transfer girişimi hazırlığında olduğunu iddia etti.
Madrid ekibinin oyuncuyu satmak gibi bir planı olmadığı da belirtilen haberde "ancak kimse ne olacağını bilemez" sözleri ile transferle ilgili ilginç gelişmeler olabileceğinin altını çizdi.
Fransa doğumlu Arjantinli forvet Higuain 2007 yılında River Plate'ten Real Madrid'e katılmış ve 127 kez formasını giydiği takımı adına 69 gol atma başarısını göstermişti.
Higuain'i neden satsın ki Real?
Fenere gelseydi güzel olurdu. Ama maaşı çok yüklü diye biliyorum.
ayrıca 31 modern futbolda yaş mı yahu fm mi oynuyoruz 35-36ya kadar çok rahat oynuyor oyuncular performans kaybı yaşamadan ingiltere'de
Alırlarsa anca Benzema gelir.
İyi de Jose forvet sayısının yeterli olmadığını düşündüğü için forvet transfer istiyor.Zor bırakırlar Higuain'i.
Liverpool niye alsın ki Higuain'i.
35 milyonluk carroll varya :D
Ben Amos 9 Apr 1990
David De Gea 6 Nov 1990
Jonny Evans 1 Jan 1988
Fábio 8 Jul 1990
Phil Jones 20 Feb 1992
Rafael 8 Jul 1990
Tom Cleverley 11 Aug 1989
Paul Pogba 14 Mar 1993
Ravel Morrison 1 Feb 1993
Anderson 12 Apr 1988