"Medical at Bolton...Back to EPL in about an hourTrotters!!!"
Tuncay Şanlı/Twitter
"Medical at Bolton...Back to EPL in about an hourTrotters!!!"
Tuncay Şanlı/Twitter
Bu transferi nasıl gerçekleştirdi şaşırdım doğrusu demekki eplde hala bir kredisi varmış umarım toparlanır
Jose Enrique'yi almışız sanırım. 6 milyon pound.
Bolton Stoke City e göre yine iyidir. En azından kalitesini gösterebilecek düzeyde adamlarla oynayabilir.
Ben bunu anlayamıyorum işte.Tuncayı kulübede oturtmak için mi aldı bu adam yani?4.5 mn pound verilmiş bir de.Yanlış transfer hamlesi.
İngiltereye dönmesine sevindim.Anadoluda gezmekten iyidir İngilterede gezmek.
Last edited by Lim10 : 11.Ağustos.2011 at 16:39 Reason: üsluba dikkat ederilm
Chu Young sakatlanmadi mi? Onun yerine alinmistir.
Ha pardon Wolfsburg icin soylemissin. Tuncay'i Wolfsburg'a getiren antrenor degismisti onun icin boyle oldu.
Konçesky'den sonra.![]()
Insua'mi koyaydiniz sol beke![]()
Andre Santos'u isteseler bizden sol beke.Bizden bize oyuncu satmış olurduk güzel olurduJose'yi izlemedim benim için kapalı kutudur umarım başarılı olur.Emek ve para harcıyor yöneticiler eski günlere dönebilmek için,sevindirici bir haber bu.Aynı kararlılıkla bir kaç sene devam ederlerse zor yenilen bir takım halini alır Liverpool.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu sefer başarılı olacak gibi hissediyorum ben.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu sene geçiş yılı olacak L'pool adına. Sezonu ilk 4 de bitirmemiz bize yetecektir. Seneye şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
Bu kötü oldu işte. Artık Manu, Chelsea maçları yerine Tuncay'lı Bolton'ı izleyeceğiz.
Spormax'in tüm işi premier lig nasıl olsa 4 büyüklerin maçları yayınlanır kesin .Bolton'u da yayınlarlar artık o ayrı .
Bolton'da da bir şeyler veremezse İnglitere gezisi son bulur ve Wolfsburg'a geri dönüp sözleşmesi bitene kadar oynar orada. Sonra da büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'ye gelir ve futbolu bırakır. Artık Tuncay için görünen durum bu bana göre. Çok fazla gezdi çünkü.
Çalışma iznini yenilemesi gerekiyormuş bu sebeple önümüzdeki hafta sahadaki yerini alamayacak. Ben nedense ingiltere'de parlayacağını düşünüyorum Tuncay'ın, umarım beni kara çıkartmaz![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
M'boro'yu bırakması en başta hataydı. ben o eski günlerine dönebileceğine inanmıyorum
Jadson 12M Pound karşılığında Arsenal'de
Kaynak: Yabanci Haber Kaynaklari
Haberin kesinliğini araştırmadım fakat Fabregas'ın gidişine ithafen alındıysa bu adam FM tabiriyle amc.Gerçekte 6-7 kez izledim iyi oyuncu ama Premier League ' e ne kadar uyum sağlar orası meçhul ve ben zorlanacağını düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
''Arsenal snap up £12m Jadson as 'new Fabregas'
</EM>
Nasri agrees five-year deal on £165,000 a week – and City want him to play Monday
By Ian Herbert, Northern Football Correspondent''
Independent'in sitesinden...
Hayır da City'nin de kanat oyuncusuna ihtiyacı varsa dünyada kimsenin kanat oyuncusu yoktur hani.
12 Ağustos 2011 14:30 | NTV Spor ve Ajanslar
Liverpool, Newcastle United takımının İspanyol sol beki Jose Enrique'yi transfer etti.
![]()
Liverpool, Newcastle United takımının İspanyol sol beki Jose Enrique'yi transfer etti.
Liverpool'un internet sitesindeki haberde, 25 yaşındaki Enrique ile bu sabah sözleşme imzalandığı belirtildi, ancak ayrıntı verilmedi. İngiliz basınındaki haberlerde, Enrique ile 5 yılılk sözleşme imzalandığı ve transfer için Liverpool'un 8 milyon euro ödediği belirtildi.
Enrique, yaptığı açıklamada, ''Bu, hayatımın en güzel günlerinden biri. Dünyanın en iyi takımlarından birine geldim. Çok mutluyum'' dedi.
Yerinde bi transfer. Newcastle takımın yıldızlarını bir bir yolladı bakalım ne olacak.